Merhaba @schrute Bende bu işi yapmayı planlamaktayım ve Denizli de toptancılardan fiyat topluyorum dilerseniz bu işin Türkiye ayağı olabilirim size doğru malı temin etmek için iletişime geçebilirim.
Yazıyı gönderen - vokri bu zamana kadar alan almış satan satmış yani bula bula bunu mu buldunuz ... başarılı ticaret herkesin sattığını satmak değil yeni bir şeyler bulmaktır
Tamam
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - vokri bu zamana kadar alan almış satan satmış yani bula bula bunu mu buldunuz ... başarılı ticaret herkesin sattığını satmak değil yeni bir şeyler bulmaktır
Alan almis, satan satmissa neden hala var bu sektör ve insanlar neden hala almaya ve kullanmaya devam ediyor?.:)
Yeni bir sey nedir mesela?.:)
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alan almis, satan satmissa neden hala var bu sektör ve insanlar neden hala almaya ve kullanmaya devam ediyor?.:)
ilk satan 20 dolara satmış ikincisi gelmiş 15 dolara çekmiş üçüncüsü gelmiş 10 derken şimdi kargo dahil o fiyatlara ürün satılıyorsa bunun adına alan almış,satan satmış oluyor yani rekabet oluşmuş,kar marjı düşmüş bir ürün.. ben mesela bir ürüne giriyorum 50 dolar fiyat veriyorum benden önce gelen ertesi gün 49 a çekiyor sen 48 yapıyorsun o 47 yapıyor bunun adı ticaret değil...
Referans bağlamı2 alıntı›
ilk satan 20 dolara satmış ikincisi gelmiş 15 dolara çekmiş üçüncüsü gelmiş 10 derken şimdi kargo dahil o fiyatlara ürün satılıyorsa bunun adına alan almış,satan satmış oluyor yani rekabet oluşmuş,kar marjı düşmüş bir ürün.. ben mesela bir ürüne giriyorum 50 dolar fiyat veriyorum benden önce gelen ertesi gün 49 a çekiyor sen 48 yapıyorsun o 47 yapıyor bunun adı ticaret değil...
Napalim yani hic satilmamis bir sey satalim derken mars'dan degerli tas mi getirelim? Bugun aklina gelip de amazon'da satilmayan tek bir sey var mi? Satilmiyorsa bilki ya pazari yoktur ya da amerika'ya girisinde yasak veya kisitlama vardir.
Referans bağlamı3 alıntı›
merhaba .İStanbulda yerleşik Denizli li firmayız. Arkadaşlara en yeni ürünler tedarik edebilir , işlerinde destek verebiliriz. -HAvlu- bornoz-peştemal-perde - bez çantalar konularında özel ürünlerimiz vardır. mehmetturgut20@yahoo.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz