Uzun zamandır hayalim olan ve belki de burdaki bir çok insanın hayali olan kendi markamı yaratma işine girmek istiyorum.
Öğrenciyim ve şimdilik bütçem kısıtlı.Tişörtlerin yanı sıra satacağım başka ürünler de var onları halletim.Reklam ve marketing konusunda sıkıntı yok.İşin içinden çıkamadığım durum aklımdaki tişörtlerin üretim süreci.Bu sitede bir çok yorum okudum fakat herkes farklı bir tavsiye veriyor.Kendi tişörtlerimi üretmek için en temel aşamalar nedir?
Şuan üretmek istediğim 5 basit nakış tasarımı var.Bilgisayarlı nakış makinasıyla kolaylıkla basılabilir ve hepsi beyaz tişört üzerine olacak.Üretim fiyatlarına bağlı olarak değişiklik gösterir fakat şimdilik en fazla 300 tane sipariş edebilirim.Önce talebi görüp daha sonra adet sayısını arttırmak istiyorum.Fakat atolyeler bu kadar az sipariş kabul ediyor mu? Tişörtü dışardan alsam sadece bilgisayarlı makinayla nakış yapan firmalar var mı? Var ise nereden bulabilirim?
Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Şimdilik çok fazla bilgim yok lütfen hevesimi kırmayın.Gerekirse bir kaç sene araştırıp bu alanda bilgili olup öyle bu işe girebilirim sadece bu süreci öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.