Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Her Türlü İş Fikrine Ortaklığına Açığım

BaşlatanbudaksehmusTarih24/07/2018 14:35:53Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba ben istanbulda inşaat müh okuyan bir öğrenciyim.Her türlü iş fikrine ve ortaklığa açığım.Konuşup değerlendirip uygulayabiliriz.Asıl istediğim iş iyi bir firmada patronun sağ kolu olmak (sonsuz güven,üstündeki hafifletme vb gibi her konuda en yakınında olan yardımcı kişi) böyle bir düşüncesi isteği olan var ise önceliğim böyle bir iş,diğer işler olarakta çok büyük hedeflerim yok başlangıç için ufak paralarda kazansak olur yeterki bir başlangıç sağlayalım.düşünenler yazabilir detaylı tanışıp konuşabiliriz.Teşekküler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - budaksehmus
merhaba ben istanbulda inşaat müh okuyan bir öğrenciyim.Her türlü iş fikrine ve ortaklığa açığım.Konuşup değerlendirip uygulayabiliriz.Asıl istediğim iş iyi bir firmada patronun sağ kolu olmak (sonsuz güven,üstündeki hafifletme vb gibi her konuda en yakınında olan yardımcı kişi) böyle bir düşüncesi isteği olan var ise önceliğim böyle bir iş,diğer işler olarakta çok büyük hedeflerim yok başlangıç için ufak paralarda kazansak olur yeterki bir başlangıç sağlayalım.düşünenler yazabilir detaylı tanışıp konuşabiliriz.Teşekküler.

İstanbul'un neresindesiniz, iletişim numarasını özel mesaj ile yollar mısınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
merhaba ciddiyseniz ilerlemek kariyer edinmek oturduğun yerde 4 günde 2000 dolar alın teriyle güzel elde kar istersen öncedürüstlük sedatbaba1935@hotmail.com
sedat

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Elektrik / Elektronik
Üye104 yazı

oturduğun yerde 4 günde 2000 dolar? :)
siz ciddiyseniz bana da mail atarmısınız? (konu sahibinin izni ile)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye66 yazı
güzel para günde 2000 dolar :D
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye82 yazı
Yatiriminiza paralel yuksek getiri getiren isim icin ortaklik yapabiliriz..ozelden ulasabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar onu yazan adama inanmıyorum ben iyice irdelemeden bulaşmayın derin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye3 yazı
konu günceldir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye518 yazı
İşte ülkece bu yüzden bizden bir şey olmuyor. :)
Genç bir arkadaş belli ki gelecek endişeleri ile bir şey soruyor.
Biri kalkıp günde 2000 dolar kar diyor, konu oraya kilitleniyor.
Herkes kolay para peşinde.
Yapmayın etmeyin, açın okuyun, araştırın. Dünyanın devasa şirketlerinde bile böyle kar marjları yok biraz ayakları yere bassın herkesin.
(Konu sahibi arkadaşım kusura bakma uyarı niteliğinde yazmak zorunda hissettim kendimi)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye82 yazı
Anlattigim is pek icinize sinmedi sanirim.hayirlisi olsun hakkinizda insaallah...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat