Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurt Dışında Yaşayan Arkadaşlar - Tanışma

BaşlatancöhTarih23/07/2018 09:34:34Yorum115

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
Üst Edit: ''7Kıta'' adında Whatsapp Grubu kuruldu.

Dahil olmak isteyen arkadaslardan ricam bana whatsapp'tan kendilerini ve varsa sirketlerini tanitan kucuk bir mesaj yazmalari. Sizleri gruba eklerken ve gruptaki arkadaslarla tanistirirken gerekli olacak.

Merhaba,

Koniks'de gördüğüm kadarıyla farklı ülkelerde yaşayan çok fazla arkadaş var.
Koniks - Yurt Dışı whatsapp grubu kurabilir, ağımızı büyütebiliriz.

Peki bu grubu ne gerek var?
- Farklı ülkelerde yaşayanlarla tanışır, arkadaş olabiliriz.
- Arkadaşlığın yanı sıra sektör ve ürün yelpazesini genişleterek ticaret yapabiliriz.
- Bazen de havadan sudan sohbet eder stresten uzaklaşır, rahatlarız.
-------------

Tanıtmaya kendimden başlayayım;
Hakan Saka
Aslem K.Maraş'lıyım, 2009'da dil eğitimi için Çin'e geldim. Eğitim, iş ve evlilik derken kaldık buralarda.
Ticaretle uğraşıyorum ve şimdilik Yiwu şehrinde yaşıyorum.

Whatsapp : +8615010481419
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/hakansaka/

--------------

Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum.
...

Yerleşim Çin / AsyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
115 yorum
Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaşlar

esküp firmasında pazarlama departmanında çalışıyorum herkesin bildiği gibi ne kadar satarsanız o kadar fazla maaş alıyorsunuz genç im daha yeni başladım bana yardım cı olabileçek olan birileri var mı satış konusunda

stick şeker
küp şeker
baskılı tek sargılı küp şeker üretiyoruz

0534 893 28 90

saygılar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı
Merhaba;
Gümrük Müşavirliği firmasında İhracat Uzmanı olarak görev yapıyor, aynı zamanda çelik ve enerji sektöründe de üreticilerden dünya piyasasında nadir üretilen ürünleri temin edip satışını gerçekleştiriyorum. Whatsapp grubuna eklemeniz rica olunur.

Doğancan
+905416676707

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı

Merhabalar Konya bölgesinde 38 yıldır inşaat . sigorta . dayanıklı tüketim malları perakende üzerine faliyet gösteren bir şirketiz ithalat ihracat noktasında faliyete geçmiş bulunmaktayız Av tüfekleri ,Mobilya Grubu Ürünler ve otomotiv sektöründe ihtiyaç duyulduğu takdirde ihracatta yardımcı olabiliriz Feyyaz Tüfekçi 05062545654 gruba dahil ederseniz sevinirim teşekkürler

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Degerli grup uyeleri RABBIM cumlemizin islerini rizkini arttirsin ...
Kazakistan ..ozbekistan .mogolistan .kirgizistan ..bu ulkelere 4 kalem tekstil uzerine calisiyorum ..Erkek corbi Erkek askili atlet Erkek boxer ve ve Bayan şal cesitleri .. bu komuyla Alakali sermayemi Arttirmak icin bu yaziyi sizinle paylasiyorum ..sizde benimle ortak calisma icine girmek isterseniz turkiye Ayagim olmak ve turkiye sartlarina gore orta gelir elde etmek isterseniz ( baslangic icin soyluyorum) kucuk birikiminizi isletmek isterseniz veya daha buyuk capta calismak isterseniz ..detaylari size whatsap' tan bilgilendiririm.... kisaca ..minimum 1000$ max.3000$.. benim istedigim urunleri gonderirseniz ..Aylik elinize % 30 NET kar olarak gececektir (masraflar bana Ait olmak uzere ) kisaca ozetliyeyim
.
1000$ urun karsiligi 300 $ kazanc ...3000$ urun karsiligi 900$ kazanc ..bu sekildedir ...3000$ ustu gonderim gumrukte sorun actigi icin max rakam budur .. tek sefer icin max 3 bin $ .. araliklarla gondermekte sorun yok ...benimle ister bu ulkede yasayin ben satayim siz kontrol yapin ister siz gonderin ben satayim ....ilgilenen arkadaslar ..
+77787607250.

Bu numaradan bilgi Alabilirler ....
Saygilar iyi calismalar ....

Yerleşim Mo?olistan / UlanbaturMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı
beni de gruba eklerseniz sevinirim.
0530 694 32 seksen-sekiz

teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
merhaba,

gruba eklerseniz sevinirim

530 153 11 56

ankaralı hasan

Yerleşim ALMANYA / FrankfurtMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,

Bentonit ve Kedi Kumu üretimi,

Gazoz ve Meyveli Gazoz,

Kabuklu ve kavrulmuş fındık,

Pvc ve Pprc boru ve ekipmanları üretimi ve Kanalizasyon koruge boru imalatı yapan firmaların danışmanlığını yapmaktayım

Beni de gruba eklermisiniz

0536 893 43 36

Gsm: 0536 893 43 36

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Mühendis
Üye135 yazı
selamlar izmirde iç oda kapısı ve baskılı klipin üretimi yapıyorum benide gruba eklermisiniz 00905399740343

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
Selamlar, Samsunda çorap imalatı yapmaktayım gruba eklermisiniz 00905550691755
Berkay

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
selamlar
katılmak isterim
0090 532 267 30 38 whatsap

Yerleşim Yran / TahranMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
eklerseniz sevinirim ambalaj sektorundeyiz
0537 358 6533

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Merhaba benide eklerseniz sevinirim Makedonyada yasiyorum +38978215526

Yerleşim Makedonya / GostivarMeslek Mobilya
Üye213 yazı
MEHMET ŞİMŞEK 0553 871 77 84
yu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
Delle Dekor olarak İstanbul'da ürettiğimiz duvar panellerini yurt dışına gönderiyoruz. Almanya ve İngilterede bayilerimiz var. Bunun dışında Türkiye'den istediğiniz ama ithalatını yapmakta sıkıntı çektiğiniz her türlü ürünü uygun fiyata ve hızlı şekilde kapınıza teslim edebiliyoruz.

Gruba beni de eklerseniz sevinirim. 0532 687 29 56 Yusuf

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, konu ve WhatsApp grubu güncelse eklenmek isterim
+905537044628
Çalışma izni, ikamet izni, Türk vatandaşlığı, yabancı danışmanlığı
www.cecedanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye37 yazı
merhabalar benide eklerseniz sevinirim. Tüm gıda ve gıda yan ürünlerinin tedarikini yapıyorum 05532936313
05511309943sk

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye24 yazı
Slm
Antalya Bölgesinden yazıyorum
İnşaat - Gayrimenkul - Tekstil ve Turizm işleri ile çalışıyoruz yoğun olarak.
Bölgede ve Türkiye genelinde 30 yıllık ticari geçmişimiz var.
Daha önce yurt dışına su , tekstil , inşaat malzemesi ve özellikli saç göndermişliğimiz var.
Bağlantılarımız sayesinde ihtiyaçlara cevap verebiliyoruz.
Bizimle çalışmak sizi bir çok iş yükünden kurtaracağı gibi en doğru fiyat performansı sağlamayı vaad ediyoruz.
Yurt dışından iş yapmak isteyen arkadaşlar olursa görüşmek istiyoruz.
Bizi de eklerseniz sevinirim
0 532 497 15 30

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mimar
Yeni Üye48 yazı
Merhabalar markalı çamaşır temin edebilirim. 05544092449 ekleyebilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Denizci
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar ,
Bizde İstanbul'da Rehau,Pimapen,Isıyalıtımlı Alüminyum,Panjur,Klasik Kepenk ve Bir çok Ürün ,
İmalatımız Var Bizleri'de Eklebilirmisiniz..
İhracat Yapmak İstiyoruz.

+90 532 374 50 44
ahmet@yapisan.org
Ahmet İncir

+90 532 374 50 44
ahmet@yapisan.org

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye66 yazı
Grubun linkini paylaşın lutfen
Linke tiklayan whatsapp gruba girsin.
Eklemek için sizde yorulmayin
Ne dersiniz
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye25 yazı
Merhaba bende WhatsApp grubuna katılmak istiyorum eklerseniz memnun olurum 05462232924

Yerleşim Türkiye / Kütahya
Yeni Üye29 yazı
Üstad benide eklerseniz memnun olurum. Türkiye Ukrayna ve Dubai hattında ticari faaliyetlerimiz var. 00905323510052 Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
Çok ilginç ve güzel bir fikir. Eğer grup aktifse bende bursada malimüşavirlik yapmaktayım vergi mevzuatları konusunda yardımım dokunabilir ve müşteri portföyüm gereği bir çok sektörde tanıdığım bulunmakta benide gruba dahil etmenizi rica ederim
SMMM İmran Uysal Aydın
00905068655769

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar ben Ismail Hollanda`dan.Eger konu hala aktifse benide eklerseniz memnun olurum.
0031-624290464

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Üye782 yazı
TÜRKATLAS WhatsApp Grubu
TÜRKIYE ILE ULUSLAR ARASI CANLI TICARET
TICARİ TEKLIF VE TALEPLER
Burada tüm Dünyadaki Türk Firmaları, Şirketler ve Toptancılar ayrıca ticaretle ilgilen kişiler aynı çatı altında buluşarak, kendilerini, ürünlerini tanıtabilecek ve WhatsApp uygulaması sayesinde yazılı ve sesli olarak canlı canlı Ticari Teklif ve Taleplerini Global olarak tüm Dünya ve Türkiye arasında anında duyurabileceklerdir. 
Gruba üye olmak için Cep/Mobil Telefonunuzla aşağıdaki Linke tıklayınız. https://chat.whatsapp.com/JRb9wzpMcjt9fFL1Jgvm1NSAYFA /LİNK AÇILMAZSAaşağıdaki WhatsApp Tel.Numarasınamüracaat ederseniz,Gruba sizi biz direk ekleriz.
Saygılarımlaimdat YılmazTürkiye Almanya arası Ticari ilişkiler E Mail: imdat.yilmaz@turkatlas.deTel./WhatsApp+49177543 4980DIP NOT:Yukarıdaki Linki kopyalayıp internet Browserinize ekleyiniz!"
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye66 yazı
Merhaba
Degerli Cöh
WhatsApp grubunun giriş linkini paylaşın , isteyen linke tıklasın grubun içine girsin,kolay pratik hızlı . ne dersiniz ?
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans