Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Apartman Yönetim Şirketi Kurmak İstiyorum

Başlatanmr.gozetTarih23/07/2018 02:41:10Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelikle herkese selamlar. Siteyi malesef yeni keşfettim. Yazılanları çizilenleri okudum. İnşallah benim derdime de bi çare buluruz .) Ben apartman,site yönetim şirketi kurmak istiyorum. Ancak nasıl başlarım yasal prosedürleri nedir, müşteri bağlamak için kimle irtibata geçmeliyim, önce iş bağlayıp sonra mı diğer aşamaları halledeyim yoksa önce şirket kurup sonra mı iş bağlayayım vs vs kafamda deli sorular kısacası. Bu dalda deneyimi olanlar fikri olanlar bilgisi olanlar yol gösterebilirse çok sevinirim.
mr.gzt

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye407 yazı
a. selam.

tavsiyem: önce resmi prosedürü halledin. şirketi kurun. banka hesaplarınızı açtırın. pos cihazınızı alın (ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum) ondan sonra da broşür vs. ile tanıtımlarınızı yapın.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
a. selam.

tavsiyem: önce resmi prosedürü halledin. şirketi kurun. banka hesaplarınızı açtırın. pos cihazınızı alın (ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum) ondan sonra da broşür vs. ile tanıtımlarınızı yapın.

Tavsiyen için teşekkür ederim .)
mr.gzt

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye155 yazı

Konu hakkında bi bilgim yok ama maalesef çok geç keşfettiniz :) Burası çok iyi bir platformdu ama son bikaç senedir iyice öldü . Bu kadar faydalı bi sitenin bu hallere düştüğünü görmek üzücü.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emrenazli
Konu hakkında bi bilgim yok ama maalesef çok geç keşfettiniz :) Burası çok iyi bir platformdu ama son bikaç senedir iyice öldü . Bu kadar faydalı bi sitenin bu hallere düştüğünü görmek üzücü.

o da benim şanssızlığım işte .D
mr.gzt

Yeni Üye29 yazı
Merhaba bu işe girmeden önce bir daha düşün derim . Yanlış anlama ben bu işi yapıyor falan değilim . Sadece yol göstermek adına. Bu işte neler var ben biraz anlatayım , başına gelmedik kalmaz , iftiralar bitmez , tahsilat yapamazsın ve devamlı adliye kapılarında.... diye uzuyor . Kolay gelsin .

Yerleşim Türkiye / AlanyaMeslek Emekli
Yeni Üye94 yazı
Hocam öncelikle hayırlı olmasını dilerim.
Sonuçta bana göre işin zor kısmını halletmişsiniz. Sektöre karar vermişsiniz. Bundan sonra yapılacaklar konusunda arkadaşlar da bilgilendirmelerde bulunmuşlar zaten. Öncelikle yasal prosedürleri takip edip şirketinizi kuracaksınız ve bu aşamada da piyasa çalışmalarınızı yapacaksınız.
Biliyorsunuz ki site yönetimi işi tamamen hizmet sektöründe. Müşterilerinizin en az eforla en çok hizmete ulaşmasını sağlarsanız başarılı olma olasılığınız yüksektir. Elbette piyasada bol miktarda site yönetimi şirketi var ama bunlar arasında hizmetlerinizle fark yaratabilirsiniz.
Biz de geçtiğimiz yıllarda merkezi sistem gider paylaşımı ve sıcak su gider paylaşımı sistemlerine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yetki belgemizi aldık.
Site yönetim şirketleri ile ortaklaşa çalışıyoruz.
Bu bağlamda eğer site yönetimi şirketinizi kurarsanız sizinle iletişim halinde olmak isterim. Tamamen bilgisayar entegreli bir okuma sistemi ile sadece kendi site sakinlerinizi sisteme dahil ederek %25'lere varan bir kar elde etme imkanı tanıyoruz. Eğer ilgilenirseniz bana ulaşmanızı rica edeceğim sizden.
Bir şey daha eklemek istiyorum. Piyasanın rekabetçi ortamında kendinizi duyurmanız için fiyatlarınızı çok daha makul bir seviyeye indirmeniz gerekecek. İlk birkaç yıl müşteri portföyü oluşturmaya yönelik olacak çalışmalarınız daha sonrasında bedava reklama dönüşecektir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gulzadeofficial
Merhaba bu işe girmeden önce bir daha düşün derim . Yanlış anlama ben bu işi yapıyor falan değilim . Sadece yol göstermek adına. Bu işte neler var ben biraz anlatayım , başına gelmedik kalmaz , iftiralar bitmez , tahsilat yapamazsın ve devamlı adliye kapılarında.... diye uzuyor . Kolay gelsin .

Söylediğin şeyler tabiki olabilecek şeyler. Ancak risk almak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta her işin kendine has problemleri var. Ama yine de uyarıların için teşekkür ederim
mr.gzt

Yeni Üye19 yazı
BENCE YANLIŞ BİR KARAR ÇÜNKÜ HER APARTMANDA YÖNETİCİ MEVCUT ZATEN SİTELER İÇİNDE ÇOK GEÇ DIŞARIDAN BİRİNE İHTİYAÇ DUYACAKLARINI ZANNETMİYORUM AMA APARTMANLARIN TEMİZLİK İŞİNİ ALARAK PARA KAZANABİLİRSİN BİR KAÇ ELEMAN HEM BİNA TEMİZLİĞİ HEMDE EV TEMİZLİKLERİ PARA KAZANDIRABİLİR BENCE MESELA BİZİM APARTMANDA HAFTADA BİR TEMİZLİĞE GELEN BİR BAYAN VAR YANILMIYORSA DAİRE BAŞI 25 TL VERİLİYOR

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe