Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Teminat Karşılığı Ürünlerinizin Satışı Yapılır

Başlatanramayana35Tarih21/07/2018 20:31:26Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
KONİKS TAKİPÇİLERİNE TEKLİF;
MUĞLA FETHİYE'DE HİSSE TAPULU BİRÇOK ARAZİM VAR,ŞARTLI-TEMİNAT OLARAK BLOKAJ YAPABİLİRİM VE SATABİLECEĞİM TARZDA ÜRÜNLERİ OLAN ARKADAŞLARLA ORTAK ÇALIŞMA YAPMAK İSTİYORUM.
SİSTEM ŞU ŞEKİLDE OLACAK;FARZEDELİM Kİ ,X ÜRÜN ,ÜRÜN BEDELİ 1 TL VE SATABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ,SİZE ÇEKECEĞİM ÜRÜNDEN ÇOK DAHA YÜKSEK BEDELLİ ŞARTLI-İPOTEK YAPIYORUM..BU SİZİN GARANTİNİZ OLUYOR..1/5 ,1/10 OLABİLİR SORUN YOK.. YANİ ÜRÜNÜNÜZÜ BANA TÜCCAR PLASİYER MODUNDA VERİYORSUNUZ.SATIŞ-KAR PAYLAŞIMI,SONRA TEKRAR ,SONRA YİNE TEKRAR ,TEMİNAT SİZDE DURUYOR...SÜREKLİ DÖNGÜ ŞEKLİNDE UZUN SOLUKLU ÇALIŞMA DÜŞÜNÜYORUM....

ÜRÜNÜNÜZ YADA ÜRÜN GRUPLARINIZ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİYİ VE ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİZ YÜZDELERİ VE RAKAMLARI ,ÜRÜN ÖZELLİK,FİYAT VE ÖDEME BİÇİMLERİ KONULARINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN opsiyondanismanlik@hotmail.com HAKAN KÜÇÜKTÜRKÜCÜ NOT=ÇALIŞMA İZMİR-İSTANBUL YADA T.C 'NİN HER YERİNDE VEYA YURTDIŞI HEDEFLİ OLABİLİR...İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE VE ORTA DÜZEYDE ALMANCA'YA VAKIF DURUMDAYIM.HARİCİ OLARAK BİRAZ RUSÇA,ARAPÇA,İSPANYOLCA VE KÜRTÇE (KUZEY KURMANJİ LEHÇESİ) BİLİYORUM..

İPOTEK BEDELLERİNİ 3.000.000 TL 'YE KADAR KARŞILAYABİLİRİM

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye24 yazı
GÜNCEL...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
Selamlar;
Hakan bey mail adresinize bir yazı gönderdim.
saygılarımla;

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye24 yazı

İNSANLAR!!!TEMİNATINI DA VERİYORUM...MALINI SATTIRMAK İSTEYEN YOK MU?NE İLGİNÇ....NERDESİNİZ???NE BEKLİYORSUNUZ,NEDİR YANİ DERT?

Yeni Üye24 yazı
MALINI SATTIRMAK İSTEYEN YOK MU? İLGİNÇ!!!BURADAYIM ARKADAŞLAR...GARANTİNİZ DE MEVCUT...EXTRA BEKLENTİ NEDİR??

Yeni Üye22 yazı
Merhaba,

Malımı sattırmak istiyorum ama nereye ve nasıl satacaksınız onu bilmek lazım. Herhangi bir ürün grubu mu arayışınız, belli bir portföyünüz var mı? Şu grupta satış tecrübem var bu ürünler önceliğim gibi.
Yurt dışında portföyünüz var mı, oraya ürün satabilecek misiniz? Ayrıca satmak istediğiniz ürünlerin parasını peşin olarak alıp siz satmaya mı çalışacaksınız? İpotek konusu şahsen benim ilgimi çekmiyor. Şartlı ipotekten ziyade benden kesin alım yapıp satmaya çalışmanızı tercih ederim. Herkesin ülkenin bu ekonomik koşullarında sattığı ürünün parasını cebinde görmek isteyeceği dönemdeyiz.

Son olarak da bir konu açmışsınız. İlgilenen zaten dönecektir. Kimse dönmedi diye insanları yargılamak, şaşırmak garip geldi bana. Ticaret yapan ya da yapmaya çalışan herkesin korkarak adım attığı dönemdeyiz. Çok büyük ve maddi gücün varsa zaten yapılacak iş çok ama buradaki önemli kitle orta ölçek ve altında. Cash para yoksa siz 100 milyon tl ipotek vermişsiniz fark etmez, uğraşmak istemez kimse. Bunları da değerlendirip yorum yaparsanız sanırım daha fazla ilgi çekebilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye518 yazı
Merhaba bu şekilde satacak ürün bulmanız zor.
İpotek bir üretici veya toptancı için hiçbir şey ifade etmiyor maalsef. Hatta günümüzde Senet ve Çek bile aynı şekilde anlamsız ve riskli görünen
araçlar.
Satacağına inandığın ürünler var ise denemelik ürünleri al üzerine kar koy ve sat veya numune ile satılacak ürünler ise numune al üreticiden parasıyla ilk başta
toplu mu satıyorsun satarken anlaşmayı komisyonun üzerinden yaparsın üreticiyle alacak verecek işiyle de anlaşmanıza göre sen veya üretici ilgilenir.
Her sektörün çalışma sistemi farklı çünkü.
Mesela benim sektörde ürünler peşin vadesiz ve siparişe göre hazırlanarak satılır. Dolayısı ile ipotek teminat v.s. bile gereksiz benim için. Ama satan kişi veya aracı veya pazarlamacım adına ne dersek o ürünü kafasına göre vadeli satamaz, çünkü sektör olarak ben açık hesap satamam, ürün gelsin ödemesini yapayım şekilinde satış yapmam. Benim sektörüm böyle iken bazı sektörlerde 6 Aydan başlıyor vadeler yani değişken.

Mesela benim sektör şartları uyarsa sana bir şekilde çalışma programı yapabiliriz birlikte ama öncesinde çevrenin eğilimi hangi sektörlere hitap edecek şekilde v.s. gibi detaylar da önemli.

Anlattıklarımda kafana yatan kısımlar var ise veya soracağın özel mesaj atabilirsin.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye24 yazı
PEKİ...OLUR...