Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pyrogel Xt,cryogel Z, Ama Aerogel Ht Blanket 650 C

BaşlatangoksellTarih19/07/2018 16:55:16Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
CRYOGEL X201, PYROGEL XT-E ,CRYOGEL Z, AMA AEROGEL BLANKET HT 650,AMA AEROGEL BLANKET LT200 ALU AEROPAN,AEROGİPS,AEROPROOF,AKTİVEPAN,THERMOGEL

Yalıtımın Geleceği

İnanılmaz yalıtım özellikleri ve daha da şaşırtıcı çok yönlülük, Aerogel geleceğin YALITIM malzemesi ve bugün inşaat-endüstri projelerinde kullanılmak üzere mevcuttur.
geleceğin yalıtım teknolojisi, bu şaşırtıcı nanoteknoloji ürünün nasıl çalıştığını görün…
PROJACK®, (-270°C)’DEN (650°C)’ye KADAR UZANAN TÜM HİZMET SICAKLIKLARINI KAPSAYAN İHTİYAÇLARA CEVAP VEREN ESNEK VE SAĞLAM ENDÜSTRİYEL İZOLASYON ÜRÜNLERİ İLE HİZMET VERİR.

CRYOGEL X201, PYROGEL XT-E ,CRYOGEL Z
AMA AEROGEL BLANKET HT 650,AMA AEROGEL BLANKET LT200 ALU
AEROPAN,AEROGİPS,AEROPROOF,AKTİVEPAN,THERMOGEL VB

ENDÜSTRİYEL İZOLASYON MALZEMELERİMİZ ÖNCELİKLİ OLARAK FİRMAMIZ ARACILIĞIYLA SATILIR ANCAK ÖZEL UYGULAMALARINIZ HAKKINDA TEKNİK SORULARINIZA CEVAP VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.
PROJACK® BİRÇOK ENDÜSTRİ İÇİN ISIL YÖNETİM VE ENERJİ KORUNMASI İLE İLGİLİ İZOLASYON ÇÖZÜMLERİ SUNAR. İZOLASYON ÜRÜNLERİMİZ, GELENEKSEL İZOLASYON ÜRÜNLERİNE GÖRE 5 KATA KADAR DAHA İYİ ISIL PERFORMANS SAĞLAR…
SEKTÖRLER :Enerji,Rafineri,Petrokimya,Termik Santraller,Hidroelektrik sant.,Gaz Türbini (Doğal Gaz Sant.),
,Kombine Çevrim Santrali,Jeotermal Santraller,Rüzgar (Enerjisi) Santrali,Nükleer Enerji Santrali,
Yangından Korunma,Reaktör,Gemicilik,Uçak-Helikopter,Taşımacılık,çimento,Cam,
Traktör,Tren,Buhar Tesisatları,Buhar Kazanları,Boyahaneler,Süt Sektörü,Kağıt-Ambalaj Sektörü,
Elyaf Tesisleri,Otomotiv,Tekstil,Kazan İmalatçıları,Makina İmalatçıları,Soğuk Hava Depoları,
Konut-inşaat, medikal, ulaştırma, havacılık, savunma, ilaç vb.
Göksel ER                               
 Genel Koordinatör            
*PROJACK Endüstriyel Yalıtım Sist.Taah. San.Tic.Ltd.
*BURSA BLOK Yapı Malzemeleri San.Tic.Ltd.(Yalıtımlı Tuğla)
 *ThermoLOCK Kimfor Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.(Yalıtımlı Sıva)
Merkez Ofis      : Yunuseli mah.Akyıldız Cad.No:3/2 Osmangazi / BURSA
Fabrika             : MKP Org.San Bölgesi 3.Cd. No:14 16100 MKP / BURSA
Tel                   : 224 - 2487842
GSM                : 533 – 074 14 55 
Email                :    info@projack.net
Web                 :    www.projack.net
Referanslar          :http://www.projack.net/basarilarimiz/ 

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum