Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Suudi Arabistan'a İhracat

Başlatanumut_bozkurtTarih18/07/2018 14:21:47Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar, ben Suudi Arabistan'da (Riyad) Arapça tercümanlık yapıyorum. Mobilya ve mermer dış ticareti üzerine çalışıyorum. Ürettiği ürünlerin burada ilgi göreceğini düşünen üreticiler benimle irtibata geçebilir. Sektörünüzün ne olduğu hiç önemli değil. Büyük miktarlarda ihracat düşünen üreticilerle çalışmayı tercih ederim. Ürünlerinizin Arabistan pazarında satışını sağlayabilirim, iyi çalışmalar.

İletişim:
umut_bozkurt@icloud.com
whatsapp: +48576973660
Yurtdışı
-mermer
-tohum
-tarım aletleri
-mobilya
ihracatı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye433 yazı
selamlar iç cephe dekoratif tekstil bazlı sıva / ipek sıva / canlı sıva üretimi yapıyoruz, malum bursa tekstil cenneti , ürünlerimiz rengarek dekoratif altın ve gümüş simli , ışıltılı ürünlerdir.Kullanıldığı mekana ferahlık ve dinamizm getirir.Üstelik %50 ısı ve ses yalıtım özelliğine sahip , yanmaz -alev almaz - toz tutmaz/antistatik ürünlerdir. Suudi arabistanda dekorasyon sektöründe pazarı olabilir mi?, neticede araplarda ışıltılı ve renkli ürünleri sever diye biliriz.
daha sonra detayları ve foto paylaşımı yapabilirim.
saygılar.

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar, hangi ürüne kimin ilgi duyacağını bilemeyiz ama ürünleriniz gayet ilgi çekici ürünler. Ürünleriniz turizm sektöründe ilgi görebilir diye düşünüyorum. Katalog, fiyat bilgisi ve detay paylaşırsanız Riyad'daki hedef kitleye ürününüzü tanıtabilirim, iyi çalışmalar.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alfa16
selamlar iç cephe dekoratif tekstil bazlı sıva / ipek sıva / canlı sıva üretimi yapıyoruz, malum bursa tekstil cenneti , ürünlerimiz rengarek dekoratif altın ve gümüş simli , ışıltılı ürünlerdir.Kullanıldığı mekana ferahlık ve dinamizm getirir.Üstelik %50 ısı ve ses yalıtım özelliğine sahip , yanmaz -alev almaz - toz tutmaz/antistatik ürünlerdir. Suudi arabistanda dekorasyon sektöründe pazarı olabilir mi?, neticede araplarda ışıltılı ve renkli ürünleri sever diye biliriz.
daha sonra detayları ve foto paylaşımı yapabilirim.
saygılar.
Yurtdışı
-mermer
-tohum
-tarım aletleri
-mobilya
ihracatı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret