Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İspanyada İş Arıyorum

BaşlataneyilmazTarih18/11/2008 15:48:25Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
selam arkadaşlar...ben yaklaşık 4 yıl moldovyada çalıştım ama bu 2008 son krizi ile şirketimiz batınca bende işsiz kaldım.nişanlım şu an ispanyada bendetürkiyedeyim ama ispanyada internet üzerinden bütün aramama rağmen iş bulamadım orada.bana bu konuda nasıl yardım edebilirsiniz. (ispanya da nişanlımla evlenip iş sahibi olmak istiyoruz)

eğer bir teklifiniz yada iş fırsatı varsa bana yazarmısınız lütfen eyilmaz@verdemondial.md

Yerleşim Moldavya / ChişinauMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye992 yazı
degerli kardesim eyilmaz
nisanlin romanya vatandasi sen turk vatandasisin,ispanyaya gelip evlenmek ister burda kalmayi dusunursun..buraya kadari guzel anladim ama benim sana soyliyecek fikrim su.bi abi nasihati. eger seviyosan nisanlini soyle gitsin romanyaya sende git romanyaya ,evlilik islemlerini romanyada yaptirip ,romanyada oturma ve calisma musadesi kazanirsin .daha sonra karin ile ispanyay gelir ilk olarak oturum belgesi veya musadesi alirsin 5 yillik sonrasi hafifler isin yok ben aksini yapmayi dusunuyom dersen isin zor tavsiye etmem.buraya gelipte evlenmen sana bir fayda saglamaz,ve ezilirsin . dedigimi yap senin icin en iyisi.saygilarimla

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye15 yazı
kardeşim bir noktada haklısın ama nişanlım romanyan değil moldovya vatandaşı...ve bizim nikah işlemlerimiz zaten başladı ama ispanya fikrinden bir türlü vaz geçiremiyorum....bu konuda sanırım benim işimi yanlızca iş bulmak çözer..ben aşkım için işimden oldum

Yerleşim Moldavya / Chi?inauMeslek Yöneticilik
Yeni Üye15 yazı

benim gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var..... bir hayır islemek isteyen yokmu?

Üye992 yazı
yazdigin kadari ile nisanlin roman vatandasi degil, ukrayna vatandasi degil ama moldova vatandasi ben anlamiyom nerde bu ulke.her ne ise nisanlinin avrupada oturma ve calisma musadesi varmi.ve kac senedir . en az bir yilini doldurmus kisiler ailelerini davet eder veya sorumluluk tasirlar..isin zor arkadasim, allah kolaylik versin.sana basarilar ve iyi sanslar dilerim.

Üye992 yazı
ayni konuya iki baslikla ve iki sefer yazmak fayda saglamaz bence.

Yeni Üye15 yazı
saolun arkadaslar....nişanlım moldovyan ve ukranya ile romanya arasında küçük ve ekonomisi çökmüş bir ülke....ve nişanlım daha 2 aydır ispanyada

Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar ben yanlızca bir tanıdığı yada durumu olan birinden iş konusunda yardım istedim...

Yeni Üye2 yazı
armando tr sen ispanyadami yasiyorsun ben su an romanyadayim 6 ay oldu evleneli ve burda is yok italya ispanya neresi olursa gitmeyi dusunuyorum is ariyorum yani senin anlayacagin yardimin olurmu bana
09 efekentli

Yerleşim Romanya / Baia MareMeslek Serbest meslek
Yeni Üye93 yazı
ispanya işsizlikten ağlıyor, yerinizde olsam afrikaya giderdim.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
afrikada ne is yapacagim arkadasim sen ordamisin
09 efekentli

Yerleşim Romanya / Baia MareMeslek Serbest meslek
Yeni Üye93 yazı
kusura bakmayın, aklım birden iş yapmak isteyenlere gitti. son zamanlarda afrikayı araştırıyorum uzaktan. iş yapmak isteyenlere çok fırsatlar var. ama çalışmak isteyenler için nasıl biryer bilmiyorum.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
E yılmaz ben ispanya bilbao da yaşıyorum tek çare var İspanya'dan 190bin euro değerinde ev alırsan 5 yıllık oturum veriyolar is konusunda İspanya'da güzel bi.mesleğin yoksa is bulman zor latin ülkeleri de buaraya geliyo nasıl türkler almaya isviçre bütün latin ülkeleri de buaraya geliyo dilleri de aynı o yüzden burda şansın zor olur selamlar iyi şanslar
Barnur

Yerleşim Yspanya / Bilbao VizkayaMeslek Ynternet