Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Gelinlik Ve Abiye

BaşlatanM.Burak KUNDAKÇITarih12/07/2018 19:23:12Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,

Özel tasarım Abiye, Gelinlik, Nişanlık, Gece Elbisesi üretimi yapmaktayız. Yüksek adetli üretim yapan bir firma değiliz. Özel tasarım ve dikim yapıyoruz. Tasarım, Kalıp ve Dikim kendi bünyemizdedir.
Kullandığımız kumaş, dantel ve dikim en iyi kalitedir. Mevcut tasarım ve ürünlerimizin perakende ve toptan satışını Bahçelievler mağazamızda yapıyoruz.
Toptan olarak bedenler 38-40-42-44-46-48-50-52-54-56-58 olmak üzere seriler satılmaktadır. Siparişe özel dikim yapıldığı için bedenler istenilen şekilde değiştirilebilir. Aynı şekilde model, renk, kumaş ve tasarımda da istenilen değişiklikler yapılabilir. Tamamen isteğiniz tasarıma, numuneye veya çizime göre de üretim yapabiliriz.
Yurtdışı veya yurtiçi gönderim yapabiliyoruz. Satış yaptığımız bölgelerde bayi/dağıtıcı mantığı ile çalışıyoruz. Kesinlikle yakın bölgenizde başka bir yere ürün verilmemektedir. Hedefimiz hiç bir zaman çok satış yapmak değildir. Zaten bu yüzden siparişe özel üretim yapıyoruz.
İsteyenlere mevcut ürün fotoğraflarını gönderebilirim. Ürünleri incelemek isterseniz Bahçelievler showroomuza gelebilirsiniz. Whatsapp'tan da yazabilirsiniz. (+90 507 753 6870)

İyi çalışmalar dilerim,
Sema ÖZCAN HOUTE COUTRE
İşletmeci
GSM: +90 0507 753 6870

Yerleşim Türkiye / StanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum