Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Pamuklu Şeker Satan Amcalar

Başlatanekonomist63Tarih18/11/2008 14:01:15Yorum10

İlk mesaj
Üye116 yazı
Selam arkadaşlar eskiden ne güzeldi sokaklarda pamuklu şeker satan amcalar amcalar vardı ne güzel günlerdi şimdi ise sayıları oldukça azalmış bende bu sayıyı artırmak istiyorum pamuklu şeker yapıp satmak istiyorum sizce nasıl bir fikir bazen yaşımdan utanmasam pamuklu şeker satan kişinin arkasından almak için koşmak geliyor içimden :)
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye237 yazı
.........
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye116 yazı
Evet arkadaşlar olumlu veya olumsuz bütün yorumlara acığım hadi bakalım durmak yok yola devam :)
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
Yeni Üye9 yazı

arkadaşım bende düşünüyodum bunu ama

ne bilim okul önünde elinde pamuk şekerle bekle falan
recep

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye116 yazı
selam arkadasım sanırım bankacısınız okul önlerinde beklemenize gerek yok bence okul çevresinde bakkal tarzı yerlerle anlaşsın evde bile yaparak***ürüp bakkallara da kar payı vererek bu işi yapabilirsiniz.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Üye219 yazı
Güzel bir fikir arkadaşım.
Sana tavsiyem kipa,kiler,migros,veya forum tarzında kompleks alışveriş merkezlerinde cüzi bir fiyat karşılığında stand açabilirsin,illa başında da durmana gerek yok,benimde kafama yattı bu iş aslında,ama üretim konusunda bilgisizim
msn de konuşabiliriz
msn ve mail adresim
ermanzobu@hotmail.com
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye116 yazı
Selam bende araştırıyorum bakalım bilgi sahibi olursak tekrar burda yazalım.Bilgi alış verişinde bulunuruz.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yeni Üye11 yazı
Merhaba arkadaşlar bukonulara kafa yoran biri olarak sitenizi tesadüfen buldum.Çok mutluyum
Bende fikir çok :))
Ama öğreneceğim daha çok şey var bu siteden.
pamuklu şekere alternatif sunayım hemen
-Elma şekeri : yapımı, daha uzun dayanma süresi ile pamuklu şekerden daha iyi dir.Bakkallar çok iyi müşterilerdir.Belki ilk etapta peşin çalışmasanızda önemli deil.Sermayesi az.Yalnız her bakkal için marangozda Küçük bir tezgah yaptırın.Tanesine1 ytl fiyat koyun.Bakkala 25 ykr kar verin.zaman la bakkal sayınızı arttırın.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
Üye116 yazı
Elma şekeri alternatif olarak düşünülebilir fakat elmalı şeker haş haş elmadan yapıldığında cok güzel oluyor oda belli dönemlerde bulunduğu için dönemsel iş olmaktan öteye gitmiyor pamuklu şeker her zaman yapılan bir iş saygılarımla...
RRRRRRRRRSSSSSSS

Üye122 yazı
ben önceden çok elma şekeri yerdim çok severim ama son yıllarda ne zaman alsam şekerin içinde ki elmanın simsiyah olduğunu gördüm ve bu yüzden uzun zamandır alıp yiyemiyorum. üzerine bolca şeker kaplayıp çürük ezik elmalarımı kullanıyorlar bilemiyorum artık...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf