Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antalya 'da Ortaklık

BaşlatanOzgurKALETarih25/06/2018 17:34:07Yorum25

İlk mesaj
Üye177 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Antalya 'da bir iş kurmaya karar verdim ancak tek başıma altından kalkamayacak gibiyim. Bunun yerine mevcutta işi olupta zaman ve para eksikliğinden fırsatları kaçıran güvenilir biri yada birilerine ortak olmak daha mantıklı görünüyor. Donanımlı biriyim. İş teklifi olanlar iletişime geçerse sevinirim.

Selamlar,
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Üye177 yazı
Galiba yok ciddi , cesaretli bir arkadaş.
Sağlık olsun.
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye46 yazı
Merhaba
Ne tur isler uygun yani ugrastiginiz isler nelerdir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye177 yazı

Merhaba,

Şirketlerde yöneticilik , dış ticaret müdürlüğü ve serbest danışmanlık yaptım. İstanbul'da işlerim iyiydi ancak eşim öğretmen ve buraya tayini çıktı. Burada bir arayışa girdim. Mantıklı olan her işe açığım becerikli bir girişimciyim.
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Üye345 yazı
sermayen ne kadar ne gibi iş düşünüyorsun
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye177 yazı
Sayın hemşehrim :)
Sermaye durumunu yatırımın karlılığına göre ayarlayacağım kredi imkanım var.
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Üye546 yazı
Selamlar hocam.Antalya'da emlak sektörünü düşünürseniz bu konu üzerinde çalışma yapabiliriz.Emlak sektöründeki yazılarımı profil sayfamdan inceleyebilirsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye177 yazı
Merhaba,

Bu konuda nasıl bir çalışma yapılabilir ? Bilgilendirirseniz sevinirim sayın Masör 07.
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Üye546 yazı
Aslında uzun boylu boyunca yazmak bu sektörü düşünenler için aydınlatıcı olabilir.Ancak mobilden girdiğim için kısaca bahsetmek istiyorum.Bir emlak ofisi açarak yerli yabancı müşterilere mülk/arsa vb gayrimenkul satış yapılabilirler.

Detayları görüşmek isterseniz 0532 795 15 39 numarasından iletişime geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye248 yazı
Arkadaşım merhaba, ben meyve sebze ihracatı yapıyorum. İşlere yetişemiyorum. Sağlam güvenilir birlikte buyuyecegimiz arkadaşlar ile ortak çalışma yapabiliriz. Mailden iletişim kurarsaniz görüşmek isterim.
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Üye177 yazı
Merhaba İbrahim Bey,

Mesajınız için çok teşekkür ederim. İletişim bilgilerimi mail olarak gönderiyorum. Müsait bir zamanınızda görüşmek dileğiyle.
Selamlar,
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Üye177 yazı
Sayın Koniks üyeleri ,

İklimlendirme ve soğuk oda sektöründe faaliyet gösteren bir firmada dış ticaret müdürü olarak göreve başladım. Ancak araştırmalarım tüm hızıyla devam ediyor. Bu süreçte birde yatırımcı buldum. Restoran , arsa, ev v.s. gibi zaten yapılmış ve herkesin yapabileceği bir işten ziyade teknik tecrübe isteyen ve ithalat yapılarak pazarı hazır olan bir ham madde olabilir , veya hiç bilinmeyen yeni geliştirilmiş bir ürün olabilir ,bu tarz bir iş olursa 200 bin € hazır yatırımcımda . Birlikte çok çalışıp büyüyelim. Örneğin şu aralar çalıştığım şirkete kablo ithal ediyorum. Piyasaya sattıkları zaman konteyner başına minimum 90 bin TL kar elde edecekler. Ve satışı çok kolay olacak onlar için çünkü sektörün içindeler.

Saygılarımla,
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Üye432 yazı
Merhaba

Denizli Pamukkale'de gıda ve turizm işi yapıyoruz. Hali hazırda Pamukkale yolu üzerinde ana yolda 300 m2 kapalı alan mağaza 2000 m2 açık alan olarak işlettiğimiz turistik mağazamız var.

Mağazamızda yerel meyveli şarap, zetyinyağı, lokum, pişmaniye, nar ekşisi, türk kahvesi gibi ürünler satmaktayız.
Antalya, Alanya, Kemer, Marmaris bölgelerinden Pamukkaleye günibirlik turist getiren tur acentaları ile sözleşmeli olarak çalışmaktayız.

Mevcut işimizle bağlantılı olarak Pamukkale Karahayıt bölgesinde kırmızı ( termal şifalı ) suyu olan bir pansiyon kiralama projemiz var.
Mevcut çalıştığımız tur acentaları mağazamıza günlük 10-15 otobüs ortalama olarak 400-500 turist getirmekte ve bu turistlerin 100-150 tanesi karahayıtta başka bir kırmızı su işletmesine gitmekte.

Biz bu tesisi açtığımız zaman sözleşmeli acentalarımız turistleri otomatik olarak bizim tesisimize getirecekler... Yani müşteri hazır....

İşin fizibilitesi ise aşağıdaki gibidir...

Pansiyondaki oda sayısı : 8
Sezondaki doluluk minimum 150 gün ( mayıs 15- ekim 15 )
not: şu anda bile haftanın belirli günlerinde acentalar turist getirmeye devam etmektedir....

Pansiyon geliri : 150 gün x 8 oda x 100 TL oda ücreti (2 kişilik) = 120.000 tl

Havuz Geliri : 150 gün x 100 kişi x 15 Tl : 225.000 tl

Toplam Gelir : 120.000 + 225.000 = 345.000 Tl

Aylık Gider :

3 personel 10.000 tl (maaş, sigorta, yemek vs )
havuz ve genel giderler temizlik, elektrik, su, vs... 3-4000 tl
aylık 15.000 , 7-8 aylık sezonda ortalama 100.000 tl

net kar : 345.000 - 100.000 = 245.000 tl

yukarıdaki rakamlar minimum rakamlardır ve havuz başındaki bar-cafe-restaurant gelirleri hesap edilmemiştir.... turizm tesislerinde suyun 0.5 dolar, kolanın 2 dolar, biranın 4 dolar olduğunu ver kar marjının oldukça yüksek olduğunu hatırlatırım..... buradan gelecek kar hesabahiç katılmamıştır.....

İhtiyacımız olan miktar 150.000 tl dir....

söz konusu miktar 1 sezonda rahatlıkla kazanılacaktır ( kişi başı ) yani yatırımcı ortak koyduğu parayı sezon sonunda almış olacaktır....

kısa bilgiler:
2018 turist sayısı TC tarihinin rekoru olarak 40 milyonun aşmıştır, 2019 da 50 milyon turist beklenmektedir ve rus turistler geçen sene 6 milyon ile birinci sıradadır
Pamukkaleye gelen sayı da 2018 de 2 milyona yaklaşmış 2019 da bu sayının da 2.5 milyona ulaşması beklenmektedir....

Lütfen ciddi olarak ilgilenenler ve bahsettiğim miktarı ödeyebilecek kişiler iletişime geçerse sevinirim.

barışhan kayrakçı
0543 7237677

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Yeni Üye66 yazı
slm sizinle görüşmek isterim.
chemistabban

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager
Üye112 yazı
Ayakkabı alsat yapılabilir maliyetin altında fiyatlara çok ayakkabı bulabilirim satışıda karıda kolay 0542 734 32 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye51 yazı
konteyner başı 90 tl kar hala işyapacak adam arıyor ...200bin euro da yatırımcı bulmuş.e ne güzel işde kablo alıp satın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye41 yazı
Yarın sabah görülebilirsek iyi olur..
Daha önce bir kez görüşmüştük sizinle
Serdar SAYLIK...0507 620 08 10

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yöneticilik
Yeni Üye3 yazı
Antalya akdeniz bölgesi sebze meyve alım satım isine ortak arıyorum ciddi ilgilenen araya bilir 05426723262

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı
Özel olarak kodlanan turizm sitemizde(8 yıllık, İngilizce, kısa ve çok jenerik alan adı, .com,.net,.org,.co uzantıları ve patenti alınmış, Türkçe, Almanca, Rusça ve İngilizce dillerini destekleyen), yurt dışından gelen turistler için(özellikle Rus coğrafyasından) Antalya ve İstanbul'da havalimanı transfer ve ara sıra otel odası satışı yapıp bu satışlardan komisyon geliri elde etmekteyiz. Hedef bölgemiz özellikle Antalya'dır ve hedef kitle özellikle Rus turistlerdir. Sayıları ciddi şekilde artmıştır ve artmaya devam edecektir.
Bugüne kadar(6 yıllık aktif çalışma) binlerce özel havalimanı transferi tamamlamış bulunmaktayız. Bu seneyi(2019) örnek verecek olursak şu ana kadar yaklaşık 2000'e yakın transfer rezervasyonu aldık ve tamamladık(tümü kanıtlanabilir). Son aylarda sitemize Booking.com ve diğer büyük sitelerle ile ortaklaşa oda ve uçak bileti satışını da ilave ettik(İstenirse ayrıca sitemizin kendi sisteminde de otel odası da satılmaktadır. Yazılım bunu tamamıyla desteklemektedir ve hazırdır). Turizm sektöründen bağımsız diğer büyük çaplı projemiz için kaynak arayışı münasebetiyle bu satışı gerçekleştirmek istiyoruz. Zira, sitemizin getirisi, potansiyeli ve geleceğiyle ilgili hiçbir sorunu yoktur. Aksine her yıl, gelirini % 15-20 arttırmaktadır. Türkiye'yi devamlı ziyaret eden binlerce müşteri portföyümüz mevcuttur ve her yıl bunun üzerine yenileri eklenmektedir.
Şu ana kadar çok yüksek bir müşteri memnuniyeti sağladık. Yurt dışı bağımsız yorum sitelerinde yüzlerce pozitif yorumlarımız mevcuttur. Kesinlikle hakkımızda negatif bir yorum bulunmamaktadır. Sitenin geliri; diğer büyük havalimanlarından(Dalaman, İzmir vs.) transfer rezervasyonları alınarak ciddi ölçüde arttırılabilir. Sistemin diğer güzel bir tarafı da, her şeyin optimize olmuş olması ve minimum iş gücü(orta seviye İngilizce bilen 1-2 kişi), maliyet gerektirmesi.

Özellikle Antalya bölgesinde havalimanı transfer işine girmek isteyen, ya da Türkiye genelinde transfer, otel odası satışlarından komisyon getirisi almak isteyen ya da turizm ile ilgilenmek isteyen yatırımcılar için çok uygun bir yatırımdır. Satışların döviz bazlı olmasından(dolar ve euro), ekonomik şartlardan ve turizm sektörünün yıldızının son yıllarda çok yükselmesinden dolayı bu yatırım miktarı ile yapılabilecek en karlı yatırımlardan biri olacaktır.

Projemizi gerçekten çok iyi bir konuma getirdik. İstanbul'da ciddi gördüğümüz kişilerle yüz yüze görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye248 yazı
Sitenizi satmak mı istiyorsunuz, transfer işini yapabilecek iş ortagimi ariyorsunuz
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
İş ortaklarımız var, sitemizi satmak istiyoruz. Zira, turizm dışı başka alanlarda çok yoğun çalışıyoruz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye177 yazı
Merhaba Arkadaşlar ,

İşlerim oldukça yoğundu bu sebeple sayfaya pek bakamadım. Emin Bey , sektörden olmazsanız kimse sizden güvenipte ürün almıyor. Ürün bakır izolasyon ve hilesi hurdası çok olan bir ürün , kısaca kurumsal kimlik önemli.

Neyse , bu süreçte ünlü bir asansör markasına ortak oldum . Uluslararası ticaret kısmının başına geçtim. Projesi olan varsa yardımcı olurum. Asansörün duayenleri ile birlikteyim yani .

Bunun için ayrı bir başlık açacağım ancak , varsa yurt içi veya yurt dışı projesi olan yardımcı olabilirim.

Selamlar ,
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yeni Üye51 yazı
Özgür bey merhaba, kablo işini bıraktınız mı?
Birde bizler için fikir olması açısından, asansör firmasını yakın çevrenizden mi buldunuz,yoksa internet üzerinden mi tanışıp ortak oldunuz?
Hayırlı olsun
Bahtsız Bedevi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye51 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - OzgurKALE
Merhaba Arkadaşlar ,

İşlerim oldukça yoğundu bu sebeple sayfaya pek bakamadım. Emin Bey , sektörden olmazsanız kimse sizden güvenipte ürün almıyor. Ürün bakır izolasyon ve hilesi hurdası çok olan bir ürün , kısaca kurumsal kimlik önemli.

Neyse , bu süreçte ünlü bir asansör markasına ortak oldum . Uluslararası ticaret kısmının başına geçtim. Projesi olan varsa yardımcı olurum. Asansörün duayenleri ile birlikteyim yani .

Bunun için ayrı bir başlık açacağım ancak , varsa yurt içi veya yurt dışı projesi olan yardımcı olabilirim.

Selamlar ,

Özgür bey merhaba, kablo işini bıraktınız mı?
Birde bizler için fikir olması açısından, asansör firmasını yakın çevrenizden mi buldunuz,yoksa internet üzerinden mi tanışıp ortak oldunuz?
Hayırlı olsun
Bahtsız Bedevi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye177 yazı
Merhabalar ,

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum .İzolasyonlu bakır boru dış ticaret müdürlüğünü yaptığım firma için ithalatı devam ediyor. Libya ticaretlerim zamanında tanıştığım bir firma. Akademik Asansör Mesut GÖKSU , Kaddafi sonrası ikimiz içinde sıkıntılı geçmişti. Antalyaya gelince Burkina Faso projesi ile yolumuz tekrar kesişti. Dürüst ve çalışkan olunca bir şekilde işler rayına oturuyor. Şu an Batı Afrika , Cezayir , Almanya ve Fransada projelerimiz var. academic markasını yeniden OTIS KONE gibi devlerin arasına yazacağız. Zaten academic OTIS ile ortak kurulmuş bir firmaydı.

Selamlar ,

Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Üye177 yazı
Bu arada web sitemizi merak edenler olursa not bırakmak isterim ;)
academic.com.co

Selamlar ,
Özgür KALE
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr