Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yıl Başı Ve Promosyon Ürünler Nasıl Fikir

Başlatanekonomist63Tarih18/11/2008 12:48:47Yorum4

İlk mesaj
Selam arkadaşlar yıl başı yaklaşıyor bir promosyon şirketiyle anlaşarak promosyon olarak takvim, çakmak, anahtarlık vb.gibi ürünleri bulundugumuz bölgede iş yerlerinden sipariş alarak promosyon sirketi aracılığıyla yaptırmak ve belli bir kar marjı elde etmek istiyorum.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Sayın Ekonomist63
artık bu işi grobal halde kurumsallaşmış firmalar önde bayrak çekmekteler ve 100.000 ler üzeri seçenek sunmaktalar yanlış anlamassan sanırım bu iş tutmaz. zaten toplamdada önünde 1.5 ay kalmış ne ara sipariş alıcaksın ne ara gerçekleştirip teslimat yapıcaksın dez avantajları düşünerek hareket edersen senin için iyi olur diye düşünüyorum.
sea_blue07

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
selam kardeşim bu yıl için geç olabilir haklısınız ama bir sonraki zamanlarda yapmak istiyorum.Kurumsallaşmış şirketler var evet biliyorum genellikle ankara, istanbul, izmir gibi büyük şehirlerde insanlar aracı kullanmadan direk olarak firmayla görüşüp fiyatta anlaşabilmektedirler ben ş.urfadayım adam 500 adet takvim başmak istese bunu kendisine en yakın yerde yaptırmak ister bazı promosyon şirketlerle görüştüm bana ajanslık verebileceklerini bende onların ışıgında iş yapılabilirim diye düşünüyorum.Birde bu dönemlerde bizim buraya eli çantalı kişler gelip sipariş alıp ***ürüp dışarıda yaptırıyorlar kar marjı ko**** satıyorlar gecen gün arkadasım 1,000 adet kartvizit baştırmış 30 ytl ye sordum kime yaptırdın dedi antepten gelmişlerdi ben ise 1,000 adet karviziti kendi bölgemde 15 ytl verebilirim çalışacagım firma bunu bana saglıyorsa neden olmasın diye düşünüyorum.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci

haklisin economist ama bencede bu yil gec kaldin insallah gelecek yil onceden hareket edersin.iyi calismalar ve basarilar dilerim.benim takvim yapilali bir aya yakin oldu .zamanin yok.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
selam kardeşim evet bu yıl için değil bir sonraki dönemde yapılabileceğim bir iş olarak bu başlığı açtım zaten sipariş alabilmek için en az 3 ay öncesinden sipariş almak ve siparişi vermek gerek ki yıl başına yetişsin umarım her sey güzel olur.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci