Ana içeriğe geç

Çalışma Hayatı

Önerilerinizi Bekliyorum

BaşlatanerenxyzYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarerenxyz
Topluluk katkısı3 katkı
Profil alanıTicaret
Profil konumuVan, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

merhaba 28 yaşında vanlı bir girişimciyim daha doğrusu okulu bitirdim kpss ye girmedim ticaret düşündüm fakat bunun belli sıkıntılı sonuçları oldu doğal olarak.hani düğünden sonra yapabileceğim iş modellelri var aklımda.
ama
askerlik burs kredisi sıkıntılarımdan sonra. şimdi 2 aya düğünüm var ve elimde sadece 3 bin lira var . düğüne kadar enaz 30 bin gibi bir para lazım ticaret yapıyorum kaç gündür ürünlerimin kar marjları çok az ve olacak gibi değil neredeyse çoğu toptancıya siteye bakıyorum fakat vanda yeteri çalışma ortamı yok ve batıdada tanıdığım yok
çok fena bir gidişattayım. düğün birazda zorunlu nedenlerden bu kadar erken yapıyorum ve kısa yoldan para kazanmak gibi bir macerada yok gibi. ne yapacam bilmiyorum. önerilerinizi bekliyorum. nasıl bir çalışma yapabilirim.. yorumlarınız benim için değerlidir koniks ailesi
xyz

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 66Profil alanı İthalat / İhracatProfil konumu Sakarya, Türkiye

Profil bağlamını gör →
ne iş yapıyorsun ne üretiyorsun? işin hakkında detaylı bilgi verirsen belki ürettiğin şeyleri satmana yardımcı olacak birileri çıkar.
düğün yapıyormuşsun Allah yardımcın olsun zor işler :)
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 3Profil alanı TicaretProfil konumu Van, Türkiye

Profil bağlamını gör →
işim reklamcılık ve internet satışı fakat şu durumda farklı bir satış modeli arıyorum. mevcut işim o maddi değere ulaşmak için biraz daha fazla zaman istiyor abicim
xyz

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ticaret
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet