Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Site İçinde 50 M2 Dükkanda Ne İş Yapılır

BaşlatansirinmustafaTarih01/06/2018 14:14:41Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR
OTURDUĞUM SİTEDE 50 M2 BOŞ DÜKKAN MEVCUT KİRA ŞUAN İÇİN VERMİCEM BELKİ 2 SENE SONRA YENİ YERLEŞİM YERİ OLDUĞU İÇİN.ETRAFINDA MARKET KUAFÖR LOKANTA PİDECİ MEVCUT BEN NE YAPABİLİRİM DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.BU ARADA YANLIŞ ANLAMAYIN SİTE BİRAZ ELİT KESİME HİTAP EDİYOR.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye13 yazı
Market açabilirsin rekabetçin olabilir ama sen daireye teslim yaparsan mükemmel bir artıya sahip olabilirsin.
:)

Yerleşim Türkiye / BornovaMeslek Di?er
Yeni Üye52 yazı
Yazlik(sezonluk) bolge mi
Kislik mi yoksa 4 mevsim mi.oturanlar genelde emekli kesim mi memur mu calisan mi .bayanlar calisiyor mu bu tur demegorafik ozelliklero yazar misin?

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
Üye407 yazı

1) Hamburger - Tost olayına girebilirsin..
2) Elit kesim demişsiniz. Burda kastınız beyaz yakalı çalışanların yoğun olduğu bir site ise kuru temizleme - ütü işi yapabilirsiniz.
3) Komşufırın - Karafırın tarzı ufak bir fırın açılabilir. Simit- poğaça - börek vs.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye64 yazı
Guvenlik kamera , pc teknik servis isleri yapilabilir.
jocoseent.com / Organizasyon-Sahne sanatları

Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
2) Elit kesim demişsiniz. Burda kastınız beyaz yakalı çalışanların yoğun olduğu bir site ise kuru temizleme - ütü işi yapabilirsiniz.
3) Komşufırın - Karafırın tarzı ufak bir fırın açılabilir. Simit- poğaça - börek vs.

Fırın düşünmedim değil ama dükkanı küçük buluyolar

Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - wiya-gul@hotmail.com
Yazlik(sezonluk) bolge mi
Kislik mi yoksa 4 mevsim mi.oturanlar genelde emekli kesim mi memur mu calisan mi .bayanlar calisiyor mu bu tur demegorafik ozelliklero yazar misin?

Kardeş 4 mevsim her türden insan var 1200 dairelik bir site tabi gelir düzeyi yüksek insanlar

Üye109 yazı
Ekmek satış noktası

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye407 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sirinmustafa
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare

Küçük bulan kim? Franchise almak istediğiniz firmalar mı?
Sizin hitap ettiğiniz kitle öyle gelip saatlerce oturacak kitle değil. yani çok fazla masa sandalye olayına girmenize gerek yok diye düşünüyorum.
Bayilik alacağım o adamların standartları böyle derseniz ona bişey diyemem tabii.

O zaman ikinci seçenek Kuru Temizleme. üstelik kafe lokanta işi gibi sabah 8 gece 12 çalışmak zorunda kalmazsınız.

1200 daire gerçekten çok ciddi bir rakam.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare

Sizin hitap ettiğiniz kitle öyle gelip saatlerce oturacak kitle değil. yani çok fazla masa sandalye olayına girmenize gerek yok diye düşünüyorum.
Bayilik alacağım o adamların standartları böyle derseniz ona bişey diyemem tabii.

O zaman ikinci seçenek Kuru Temizleme. üstelik kafe lokanta işi gibi sabah 8 gece 12 çalışmak zorunda kalmazsınız.

Fırıncılıkdan anmıyorum ki mecbur bayilik almam gerek.

Yeni Üye36 yazı
kahvaltılık ürünler...sat...yöresel vs....orjin..ve kaliteli pahalı ürünler...ki...adam gönül rahatlığı ile alsın...

Üye407 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare

Fırıncılıkdan anmıyorum ki mecbur bayilik almam gerek.

Sizin anlamanız gerekmiyor bence. Ama iyi bir usta bulmanız gerek. ikinci olarak da güzel bir konsept tutturmanız gerek diye düşünüyorum.
başlangıç sermayesi olarak ciddi bir yatırım gerekebilir ama bahsettiğiniz konumda bir yerde iyi iş yapar diye düşünüyorum.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim