Every man has three characters:that which he shows,that wich he has,and that which he thinks he has..
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gladiator Simdi arkadaslar ben bu is icin cok uygun marka tescilli guzel bir isim uygulama ile taksicilerimize bu sistemi cok uygun fiyatlara saglamak istiyorum... Ornek uber ve diger firmalar her indi bindi'den komisyon kesiyor... Ben ornek veriyorum benim sistemde Aylik : 300 TL ile sinirsiz musteri alabilecek...Sofor kazanacak,bende kazanacam sisteme girecek her taksi'de bir standart ve model gerekli olacak...Kotu puan alan soforler uyarilacak sistemden cikarilacak. vesaire detaylari uzun. Taksi-Kamyonet ve minubus otobus gibi secenekleri'de olacak . |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - gladiator @ ikare : Tesekkurler yorumun icin. Ozel arac sirketinden bahsediyorum ozel sektor bunyesinde bana ait oz mal lux araclar verecek ve bana kayit yaptirmak isteyen araclar verecek-private limo company.... itaksi-bitaksi degil- iyi okursan sari Taksi donemi'nin Dunyada bittigi ve bitiyor oldugundan ancak Turkiyede istenen extra belgeler ile bu Tur uygulamalarin yasaklanmasi yada hayata gecirilmesinin zorlastirildigindan bahsediyorum. Bu sebepledir ki bu uygulamayi isletecek olan kisiler yeni cikan mevzuata gore Taksiciler ile calisilmaya mecbur birakiliyor ondan bahsediyorum. Sistemi ve Turkiye sartlarinda uygulanabilirligi kanuni altyapisi nedir hangi belgeler gerekir'i konusmak ve beyin firtinasi yapmak icin actim bu basligi . Ornek diyorum ki yemeksepeti var suan fransizlar isletiyor... Butun restoranlar bunu kullaniyor ve belli bir komisyon oduyor sistem kullanim ucreti neden butun restoranlar ayaga kalmiyor ve neden devlet bu yemek sepetini yasaklamiyor ? daa konu ulasim taksi olunca Yasak geliyor fark ne ? Hukuki olarak boyle birsey mumkunmu ? Esas olarak Ben uberi istemiyorum Turkiye'de zira ihracata katkisi olmayan yabanci bir firmanin gelip Turkiye'den para hortumlamasina karsiyim ... |