Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gözlemeci Sıtı Ananın Yeri :)

Başlatanekonomist63Tarih17/11/2008 21:54:28Yorum4

İlk mesaj
Üye116 yazı
Selam arkadaşlar gözleme üzerine bir iş yeri açmak istiyorum açmak istediğim yer cok işlek bir cadde karsısında ve cevresinde okullar var yanlız acmayı düşündüğüm cadde de tavuk döner satan en az 5 iş yeri var ve hepside ortalama 250 ekmek arası döner satmaktadırlar bende bunların ortasında bir yerde gözlemeci açarak her gün döner yiyipte sıkılan insanlar gözleme yemesini sağlayabilirmiyim.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye91 yazı
Valla neden olmasın. Ortamın büyükse yer sofraları ve bakır taslarda ayran da verebilirsen, ortamı da biraz köy veya yörük usulü döşeyip renlendirebilirsen çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Son dönemde insanlar bu tip yerleri tercih ediyorlar. Zaten kültürümüzü yansıtan yerlerin ayrı bir rahatlatıcı havası oluyor. Günde 250 ekmek satılıyorsa o bölgede, sen 100 bile satsan (en azından) yine de güzel bir kazanç demektir. Fizibiliteni yaptıktan sonra bence aç böyle bir yer dostum. Allah yardımcın olsun.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye116 yazı
Gözlemeci bizim burda hiç yok diyebilirim bende bu hiç yapılmayan işi yaparak işin içerisine girerek pazar payından büyük pay almak her zaman için büyük avantajdır diye düşünüyorum. Ama benim çekindiğim nokta bölgede bir hayli dönerciler var arasında kayıp olup gitmekten korkuyorum.
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
Üye116 yazı

Evet arkadaşlar değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim .
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
valla her damak tadı farklıdır diye düşünüyorum 5 tane dönerci yan yana açıp iş yapıyorsa türk milleti şahsen kendimden pay biçiyim gözleme yada hamur işi gördümmü dayanamam güzel bir girişim olacağını düşünüyorum ayrıca okullar eğer lise ise okul çıkışında güzel bir toplanma ortamı olabilir saygı ve sevgilerimle
kadir mert

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er