Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dükkan Açıp Ne Satabilirim?

Başlatanticaret_qTarih14/05/2018 00:57:53Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
arkadaşlar herkese merhabalar , dükkan açıp bir şeyler satmak istiyorum ( asgari ücret kazansam yeter şimdilik) fikirleriniz nelerdir ?

sermayem aşırı bir miktarda yok yani şöyle düşünüyorum parti parti mal getirip satmak, kumaş, elbise, bebe giyim vs gibi...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sporcu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye28 yazı
Vitamin bar olabilir önümüz yaz soğuk içecekler kadıköyde böyle bir yer vardı çok güzel iş yapıyordu bende her geçişimde uğrardım hatta telefonla sıkılmış limon siparişi verenler bile vardı
.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye170 yazı
yakın arkadaşım senelerdir hayalini kurduğu dükkanı açtı ve işin o kadarda toz pembe olmadığını anladı borçları döndürebilmek için bugün 77 yaşında annesine kredi çektirip annesinin emekli maaşını bankaya rehin aldırdı. adım atarken dikkatli olun evet ticaret kazandırır ama büyük de sıkıntı verebilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye74 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ozer89
Vitamin bar olabilir önümüz yaz soğuk içecekler kadıköyde böyle bir yer vardı çok güzel iş yapıyordu bende her geçişimde uğrardım hatta telefonla sıkılmış limon siparişi verenler bile vardı

kaç çeşit ürün kullanıyor

Yeni Üye74 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vokri
yakın arkadaşım senelerdir hayalini kurduğu dükkanı açtı ve işin o kadarda toz pembe olmadığını anladı borçları döndürebilmek için bugün 77 yaşında annesine kredi çektirip annesinin emekli maaşını bankaya rehin aldırdı. adım atarken dikkatli olun evet ticaret kazandırır ama büyük de sıkıntı verebilir.

dükkan aktif mi

Üye170 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ticaret_q
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vokri

dükkan aktif mi

aktif ama sinek avlıyor.. tüm sermayeyi dükkan tadilat,malzemesi için harcayan girişimciler bu sıkıntıları yaşarlar genelde. açılan iş yeri hemen iş yapmaz ama kira,elektrik,bağkur varsa personel gideri her ay taksimetre gibi yazar. Genelde insanlar dükkan açınca hemen müşteri dolacağını zannettiği için bir yerde tıkanır kalırlar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye52 yazı
Cesaretinden dolayi arkadsinizi oncelikle tebrik ederim.Suan Allah yardim etsin tum esnafa ,kazanmak gercekten cok zorlasti.aslinda giderler artti diyebiliriz.rahmetli babam da emekli maasini ceker hemen dukkanin odemelerine yatirirdi.dukkan kendimizin olmasina ragmen .bizde dukkan kapattik iki kere.ne demek oldugunu anlarim is yapamamanin.kac ay oldu arkadasiniz dukkani acali ve suan ne isle ugrasiyor.merakimi bagislayin.hani belki ayni sektorde olabiliriz.yol yakinken daha fazla zarar etmeden nacizane bir kac tavsiyede bulunabilirim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf