Başlıkta da belirttiğim gibi şuan bulunduğum ülke olan Portekiz'e ürün getirip satmak istiyorum.
Ancak bunu hemen yarın yapayım demiyorum. Olaya bayağı bi uzağım açıkcası. Şuan bilgi toplama aşamasındayım. Sizlere kısaca ne düşünüyorum, ne istiyorum, planlarım nedir? bunlardan bahsedeyim.
Türkiye'den ucuza ürün getirerek burada satmak istiyorum.
1- Müşterim henüz olmasa da bu konuda yardım alabileceğim, akıl verebilecek bu tarz işlerden anlayan birisi var.
2- Henüz ne getireceğime, ne satacağıma karar vermedim. Bu konu hakkında yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa yeni fikirlere açığım.
3- Tekstil ürünleri,kıyafet vs. burada bizim ülkemize göre daha pahalı. Bu konuda bir adım atılabilir diye düşünüyorum. Bu konu hakkında da fikirlerinizi bana sunabilirsiniz.
Ürünlerin Türkiye'den nasıl getirebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok. Kimi yazılarda Türkiye'den bir şirket üzerinden, kimi yazılarda Portekiz'den bir şirket üzerinden işlemlerin gerçekleştirilebileceği söyleniyor. Kısaca ürünleri sorunsuz bir şekilde nasıl Portekiz'e getirebilirim?
4- Genel olarak bu konuda bilgisi bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.
Herkese iyi forumlar...