Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gsm Bayiliği

Başlatanalsat_ekonomisiTarih01/05/2018 00:02:51Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar bir akrabam Gsm operatörü bayiliği açmayı düşünüyor.

İlçede iki tane kurumsal bayi olabiliyor mu?
Sadece vodafone yada türktelekom ana bayisi olan arkadaşlar var mı? İşi öğretecek

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye213 yazı
Bayilik parayla olan bişey degil yer konum aylık calısman magaza duzeni hersey kucuk bır ilçe ise vermezler. zaten direk kimseye vermıyolar. kısaca zor iş almak cok zor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye213 yazı
İlk yapman gereken bölgene bakan dagıtım merkezinin telefonuna ulaş telefondan ara bolgeye bakan satıs temsilcisiyle konuş olumlu gelişmesse konusma tdm merkezine git yetkılı biriyle konus. ikna edici konusmalar yapmaya caliş ama sevkin kırmayayım ama gercekten bu avea vodofone turkcelle sıkıntı hele turkcell su anda pos makinesi için bile 17000 tl ücret istiyor. sadece paket yuklemen için düşün artık

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye407 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bitirim06
İlk yapman gereken bölgene bakan dagıtım merkezinin telefonuna ulaş telefondan ara bolgeye bakan satıs temsilcisiyle konuş olumlu gelişmesse konusma tdm merkezine git yetkılı biriyle konus. ikna edici konusmalar yapmaya caliş ama sevkin kırmayayım ama gercekten bu avea vodofone turkcelle sıkıntı hele turkcell su anda pos makinesi için bile 17000 tl ücret istiyor. sadece paket yuklemen için düşün artık

hocam bu kadar istiyor da ne kazanç sağlıyor merak ettim doğrusu?
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar ilçe 30 000 ve en yakın vf shop 35 km

Vermezler mi acaba

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im