Bayilik parayla olan bişey degil yer konum aylık calısman magaza duzeni hersey kucuk bır ilçe ise vermezler. zaten direk kimseye vermıyolar. kısaca zor iş almak cok zor.
İlk yapman gereken bölgene bakan dagıtım merkezinin telefonuna ulaş telefondan ara bolgeye bakan satıs temsilcisiyle konuş olumlu gelişmesse konusma tdm merkezine git yetkılı biriyle konus. ikna edici konusmalar yapmaya caliş ama sevkin kırmayayım ama gercekten bu avea vodofone turkcelle sıkıntı hele turkcell su anda pos makinesi için bile 17000 tl ücret istiyor. sadece paket yuklemen için düşün artık
Yazıyı gönderen - bitirim06 İlk yapman gereken bölgene bakan dagıtım merkezinin telefonuna ulaş telefondan ara bolgeye bakan satıs temsilcisiyle konuş olumlu gelişmesse konusma tdm merkezine git yetkılı biriyle konus. ikna edici konusmalar yapmaya caliş ama sevkin kırmayayım ama gercekten bu avea vodofone turkcelle sıkıntı hele turkcell su anda pos makinesi için bile 17000 tl ücret istiyor. sadece paket yuklemen için düşün artık
hocam bu kadar istiyor da ne kazanç sağlıyor merak ettim doğrusu?
Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz