Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kemerburgaz'da Ana Caddede Dükkan Fikri

BaşlatanTasmalaTarih30/04/2018 21:41:55Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Merhaba İstanbul'un yükselen yıldızı Kemerburgaz'da doğa kolejine ve metro istasyonuna çok yakın, yeni yapılmış site altında,ana cadde cepheli, karşısında da yeni yapılmış bir site olan dükkan var. 30 metrekare ana giriş, altta 30 metrekare deposu ve 15 metrekare asma katı olan sıfır bir dükkan. burayı kiralama niyetindeyim, sizce ne tarz bir proje burada tutar? kiralamak yerine kendim mi bir proje geliştirsem acaba? ne dersiniz...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye49 yazı
Kimsenin bir fikri yok mu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye407 yazı
cafe yada simit sarayı tarzı bişey olabilir.
çayın da simitin de her daim alıcısı olur:)
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye13 yazı

hocam oraya çok güzel bir şarküteri olur ama güzel bir tasarım elit ve doğal ürünler olacak, yöresel ürünler filan. metrekareye göre en güzel bu olur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye49 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
cafe yada simit sarayı tarzı bişey olabilir.
çayın da simitin de her daim alıcısı olur:)

çok teşekkürler yorumunuz için..

Yeni Üye49 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - streetw1se
hocam oraya çok güzel bir şarküteri olur ama güzel bir tasarım elit ve doğal ürünler olacak, yöresel ürünler filan. metrekareye göre en güzel bu olur

evet bu da mantıklı bir fikir. benim aklıma da kalitesine çok güvenilecek bir profiterol markasının şubesini açmak geliyor. paketler halinde hazırlanmış kaliteli profiteroller kısa sürede tükenir gibi geliyor bana..

Yeni Üye26 yazı
Çok güvenilir profiterol markası ne? İnci olmadığına göre Beylerbeyi profiterolü kast ettiniz sanırım.
Etrafta yoksa gurme dondurmacı açmayı düşünün bence. Tamamlayıcı ürün olarak da profiterolü gene koyabilirsiniz.
Tatlıcı düşünüyorsanız Antep'ten günlük baklava getirilen bir yer de düşünebilirsiniz.
Şarküterinin riski daha düşük olur ama bence 30 m2 küçük kalır. Yani lüks bir şarküteri için.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onka
Çok güvenilir profiterol markası ne? İnci olmadığına göre Beylerbeyi profiterolü kast ettiniz sanırım.
Etrafta yoksa gurme dondurmacı açmayı düşünün bence. Tamamlayıcı ürün olarak da profiterolü gene koyabilirsiniz.
Tatlıcı düşünüyorsanız Antep'ten günlük baklava getirilen bir yer de düşünebilirsiniz.
Şarküterinin riski daha düşük olur ama bence 30 m2 küçük kalır. Yani lüks bir şarküteri için.

yorumunuz için çok teşekkürler, gerçekten yararlı oluyor. sağolun..