Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşlek Caddedeki Dükkanlar Nasıl Kiralanır?

BaşlatanK2T4Tarih25/04/2018 23:31:54Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Herkese iyi forumlar merhaba. Arkadaşlar ilan sitelerine bakıyorum kiralık dükkanların nerdeyse hepsi aylardır boş olan ara sokaklarda kalmış batma ihtimalinizi bir hayli kuvvetlendiricek derecede kenardaki dükkanlar.

Beğendiğim işlek caddelerdeyse gezinirken bakıyorum arada sırada taşınan yada batan bir işletme varsa boşaldığı gibi tutuluyor bir gün kalmıyor boşta.

Bu kıymetli dükkanlar acaba nasıl kiralanıyor kıymetliden kasıt 10-20 bin dolar kira ödenen dükkanlar değil ya 80-120 metrekare arası 5-6-7 bin lira dolaylarında olan dükkanlar. İlerleyen dönemlerde bir işletme planlarımız var ama bu takıldı kafama gireyim bir kira fiyatlarına bakayım dedim ilan sitelerinde kaliteli dükkan yok.

Bu kıymetli dükkanları nereden bulup nasıl kiralıcaz bilgilendirebilecek olan var mı ?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye83 yazı
Genelde o tarz dükkanlar hava parası ile devir oluyor. Devren kiralık ya da devren satılık ilanlarına bakmanız lazım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye189 yazı
Dostum o dükkanlar genelde söyle ya arkadasın dediği gibi hava parasıyla el altından gider yada dükkan boşaltılacaksa dükkan sahibi bunu birkaç ay önceden bilir ve o piyasada cok iyi olan emlakçı yada aracılara haber salar birkaç ay sonra kiracım dükkanı boşaltacak bana sağlam kiracı bul der.aracı yada emlakçı cevresine birkaç ay sonra burası boşanacak diye haber verir. Ve böylelikle el altından burası kiralanıyor senin yapacağın piyasanın kurdunu o lokasyonda bulup haber bırakman.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye213 yazı

Hava parası ile devir olur. cogunlukla aracı emlakcılar olur. Cevrede ismi bilenen emlakcılara haber bırak. bulursun.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye155 yazı
Arkadaşların dediği gibi hava parası döner bu işlerde. Emlakçıdan çok o caddede veya çarşıda iş yapan esnafa duyur ben buradan istiyorum olursa haber verin diye. Orda işini bırakmak isteyen arkadaşlarına parasal anlamda yardım etmek isteyen esnaf sana haber uçurur inşaAllah.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf