Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Koçtaş Tedarikçisi İmalat Firmam Tümüyle Devren

BaşlatanCkertisTarih20/04/2018 17:19:26Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Türkiye de muadili olmayan bir ürünü 10 yıldır üretmekteyiz . 25.000 in üzerinde referansı bulunan ürünün başta koçtaş olmak üzere Ülke genelindeki 23 bayiisi tüm sözleşmeleri imalathanesi kalıpları kısacası herşeyini devrediyoruz .istenilirse şirket devride yapılabilir ( tüm sgk ve vergi borçları kapatılarak) iş lokasyon olarak izmir de kuruludur lakin yaklaşık 10.000 maliyet ile türkiyenin istenen bölgesine tekrar kurulabilir. Aylık cirosu sezonda (kışın) 25-30.000 yazın 5-7.000 arasındadır .butik bir iştir yüksek yatırım çok personel gerektirmez. Şirketin yıllık ortalama 2 milyon cirosu olmuştur ve finansal sicili tertemizdir piyasaya borcu yoktur (inşaat faaliyetlerimizi bu şirket ile yürüttük ) . Yurtdışına yerleşme nedeniyle babamızdan miras kalan aktif işimizi 170.000 tl ye devrediyoruz . İlgililer için 0532 4114018 detaylı bilgiyi mail olarak isteyen arkadaşlarım ; ürünün ve şirketin prestiji açısından tam yeterliliğe ve ciddiyete haiz olmayan kimselere mail bilgilendirmesi yapamayacığımı bilmeniz gerekir . Lütfen önce telefon ile arayınız bir ön görüşme yapalım daha sonrasında hala ciddi bir alıcı iseniz gerekli bilgileri zaten elde edeceksiniz . Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye407 yazı
detay bilgiyi mesaj olarak gönderebilir misiniz?
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
detay bilgiyi mesaj olarak gönderebilir misiniz?

Bana da gønderebilir misiniz?

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Ticaret
Yeni Üye66 yazı

bende detaylı bilgi alabilir miyim?
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Konu günceldir . Lütfen öncelikle telefon ile ulaşınız . Takdir edersiniz ki karşı tarafın ciddiyetini yeterliliğini ölçmeden kimse şirket bilgilerinizi sizi göndermez .

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye300 yazı
Bilgilerde bir yanlışlık mı var yıllık ciro 2 milyon, aylık ciro çok düşük. Yazım hatası oldu herhalde.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meleti
Bilgilerde bir yanlışlık mı var yıllık ciro 2 milyon, aylık ciro çok düşük. Yazım hatası oldu herhalde.

Yazım hatası yok . Cümlenin devamında parantez içerisinde inşaat işlerimizide bu firma ile yürüttük yazıyor dikkat ederseniz.

Üye407 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - meleti

şirket bilgilerini vs. istemedik. ürün yada sektörü hakkında biraz bilgi verseniz yeterli olurdu. neyse...
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı
Konu günceldir