Ana içeriğe geç

İnternet, Teknoloji, Yazılım - Özel

Bir Yazılım Geliştirmek İstiyorum Fikir?

BaşlatanyavuzataYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı45 katkı
Profil alanıBilgisayar-Bilişim
Profil konumuKocaeli, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhabalar,

ben yazılımcıyım ve bir yazılım yapmak istiyorum ne tür bir yazılım yapmalıyım hangi tür yazılımlar çok satar sizlerden fikir almak istiyorum.

piyasada ihtiyaç duyulan yazılımlar nelerdir?

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 5Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yavuzata
Merhabalar,

ben yazılımcıyım ve bir yazılım yapmak istiyorum ne tür bir yazılım yapmalıyım hangi tür yazılımlar çok satar sizlerden fikir almak istiyorum.

Teşekkürler.

Yazılımcıyım yazılım yapmak istiyorum kelimeleri bana açıkçası amatörce geldi. Hangi yazılım dillerini biliyorsunuz? Yoksa sıfırdan bir perl/python gibi şeyler mi yazmak istiyorsunuz açıkçası böyle bir şeyi yapabilecek bilgiye sahip olmak hiçte kolay değil.

Web yazılım konusuna hiç girmiyorum bile Amerika'yı yeniden keşfetmenin anlamı yok.

Piyasada ihtiyaç duyulan yazılımlar sektörlere göre farklılık göstermektedir. Eğer yatkınlığınız varsa masa üstü yazılımlara ağırlık verin.
Referans bağlamı1 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 1 bölüm

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 518Profil alanı SanatçıProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ressamım nasıl resim yapayım diye sormakla aynı olmuş sanki biraz daha detaya girmelisin. Ne gibi tecrübelerin var hangi noktada kendini daha ağırlıklı hissediyorsun v.s. gibi. Ayrıca program mı? Web uygulaması mı? Android uygulaması mı? Kastettiğin ne gibi detaylar önemli. :)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 30Profil alanı DiğerProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mstbro
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yavuzata
Merhabalar,

Teşekkürler.

kardeş benim bir fikrim var sahadan benzeri bir site yapmak ama ben yazılımcı değilim domain aldım fakat bu yeterli değil biliyorum
Yazılımcıyım yazılım yapmak istiyorum kelimeleri bana açıkçası amatörce geldi. Hangi yazılım dillerini biliyorsunuz? Yoksa sıfırdan bir perl/python gibi şeyler mi yazmak istiyorsunuz açıkçası böyle bir şeyi yapabilecek bilgiye sahip olmak hiçte kolay değil.

Web yazılım konusuna hiç girmiyorum bile Amerika'yı yeniden keşfetmenin anlamı yok.

Piyasada ihtiyaç duyulan yazılımlar sektörlere göre farklılık göstermektedir. Eğer yatkınlığınız varsa masa üstü yazılımlara ağırlık verin.
Referans bağlamı2 alıntı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Alıntı 2 bölüm
www.golsesi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 17Profil alanı DiğerProfil konumu Eskişehir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Paylaşım için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 73Profil alanı Serbest meslekProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Ben manavım ne hangi meyveleri satayım gibi olmuş. Ama en azından girişimciliğin en başındaki belirtileri göstermişsiniz. Arayışta olmak.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 204Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
bildiğiniz yazılım dilleri nelerdir
referans larınız portfolyönüz var mı
hürol şahin
0 553 963 43 35 ( WhatsApp )

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 5Profil alanı Bilgisayar-BilişimProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Merhaba,
Konuyu açan arkadaş bana ulaşırsa yazılım konusunda önerilerim olabilir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet