Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Avm'den Dükkan Satin Almak İstiyorum-/acil Yardim

BaşlatanOlgun AdamTarih15/04/2018 21:07:31Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,
bir ilcemizde,50.000 Nüfusu olan/Havaalani olan/Turizime önü acik ilk ve tek. suan kaba insaati %50 bitmis durumda bir AVM yapilmakda,ordan bir Dükkan almak istiyorum.
m2 6000 TL, kira getirisi 10-12 euro diyorlar. %35 Kooperatife ait ve diyeri ise insaati yapan Müteahhit'e ait ve bu arada Dükkanlari kendisi Satmakta.
Yönetim Sözlesmesi 3 yil yapilmis.

Sorum:
Buradan Dükkan almak Mantiklimidir?
Nelere Dikkat etmem gerekli?
Karar veremedim.......

Simdiden Cevabiniz icin Tesekkür ederim, saygilar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye546 yazı
Selamlar üstat..Bende Antalya'da emlak sektöründe çalışıyorum.Anladığım kadarı ile Gazipaşa ilçesinden bahsediyorsun.Gazipaşa havaalanı açıldığından beri oldukça rağbet gören bir yer/adayı...Alınabilir mi belki ancak kira getirisi konusunda pek sıcak gelmedi..Manavgat'a gittiysen turizim konusunda Gazipaşa'ya oranda zirve yapmış bir ilçe ancak;Turistler avm kültürünü pek sevmiyor malesef.Yapay şelale karşısında Manavgat City var git incele %80 i dükkanların boş kiracı yok!!!

Ben yaklaşık olarak 10 küsür yıl turizim sektöründe çalıştığım için turistlerin ne beklediğini,onların yaşam tarzını bilen bir insanım.Bir kaç yıl önce Manavgatta Nova Mall diye bir avm daha açıldı.Diğer yere göre kat kat lüks ve büyük bir yer ancak orada yine turist yok!! Sadece yerli turist yada o bölge insanı gittiğini göreceksin..

Naçizane tavsiyem aracına atlayıp gerek Manavgat gerek Alanya'daki avmleri gezmen yönünde olacaktır.Gelenlerin tamamına yakınının yerli oldugunu göreceksin.Yabancı kişilerde genelde lokum gibi bize has bize özel şeyler için geliyor malesef.İş yapan avm'ler var onlar da genel de çevresinde pek fazla dükkan olmayan yerler.

Örnek olarak; Alanyum orta derece iş yapar,Konak'lı Megamall var orası neredeyse %90 ı yabancı diyebilrim.O tarz yerler de kısa süreli iş yapacaktır..

Burada ki en önemli husus Gazipaşa transit geçiş için kullanılan bir ilçe..Turist uçaktan iner Alanya vb yerlere gider otelde kalır yine Gazipaşa'dan uçağına atlar gider.Bu arada Avm'ye gider mi zor bir ihtimal


Aklına takılan husus varsa buradan yada direk 0532 795 15 39'dan dilediğin zaman ulaşabilirsin.Para kolay kazanılan bir iş değil şimdiden bol şanslar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye3 yazı
Masor07 cok tesekkürler beni aydinlattigin icin....yadiklarini kaideye alacagim.sevgiler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye65 yazı


Merhaba

Bugün büyük şehirdeki AVM ler bile boş iken yeni açılacak özellikle Gazipaşa civarında sana sadece zarar getirir. Masor07 oldukça güzel yazmış sana.
Doların 4 küsür
Euronun 5 küsür
Benzinin 6 TL nin üzerinde olduğu bir dönemde böyle bir yatırım yapmak çok mantıklı değil.

Gerçekten devamlı bir para kazamak istiyrosunız beraber çalışma ortamıo sağlayabilriz.
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Olgun Adam
Masor07 cok tesekkürler beni aydinlattigin icin....yadiklarini kaideye alacagim.sevgiler



Rica ederim.Merak ettiğiniz her türlü konu için 7/24 telefonumdan ulaşabilirsiniz.


Saygılarımla Murat

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye114 yazı
ben de antalya da ikamet eden birisi olarak masor07 ye katılıyorum antalya merkez de bile birkaç avm var gerisi amiyane tabir ile tırt emin olun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Tesekkürler ...Taylansendur+ykg142,saolun.saygilar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı
Daha boş avm olduğu için biraz kumar. Orada ki durumu bilmiyorum ama istanbuldan örnek vericek olursak artık heryer avm olmaya başladı bizim alibeyköyde bile 4 tane avm var kaldırmıyor. Dükkanın yanında ki dükkan önemli örnek veriyorum alacağınız dükkanın yanı waikiki defacto tarzı özel müşterisi olan kurumsallardan olursa kiraya verirken sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum ama 0dan avm olduğu için bir risk gerçi ticaretin her alanı risk ama eğer paranız varsa bence caddelerde ki satılık dükkanlara yönelmeniz sonuçta ölmez avmlerde rekabetten dolayı bir kaç yıl sonra satılıp hastane okul vs yapılanlar oluyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye115 yazı
kaç metre dükkanın kira getirisi yazdığınız fiyatları sağlıyor. Bide %35 ile kat karşılığı verilen bi yeri iyi incelemek lazım o kadar kupon bi arsa olsa, Türkiye'nini neresi olursa olsun %50 den aşağı gitmez.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet