Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

17 Mic. Palet El Streci

Başlatancagatay54Tarih13/04/2018 01:34:15Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye82 yazı
17 MİCRON PALET STREÇ 2350 gram strec masura DAHIL. KOLİDE 6 ADET VARDIR.

Fiyat mukayese ederken masura ağırlıklarını göz önünde bulundurarak sadece üstündeki streç filme bedel ödeyiniz.

Firmamizda strec film icin kullanilan strec masurasi 350 GRAM DIR.Velinimetimiz olan musterilerimize karton masura satmak yerine STREC SATIYORUZ.piyasada 500-600 gram masura kullananlarla karistirmayin.

Istenilen agirlikta sarimi yapilir.siz ne kadar sarilmasini isterseniz masura agirligimiz standart 350 gram olacaktir. Kg fiyati masura dahil olarak 6.68 tl 'dir. Standart 300 metre bobin toplam agirligi 2350 gramdir.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye82 yazı
6000 metre 17 micron jumbo strec satisimizda mevcuttur.1560 usd

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
merhaba çağatay bey,
streç filmler bizzat sizin üretiminiz mi yoksa sarım üzerine mi faaliyet gösteriyorsunuz?
Fransa pazarında satışa sunulmak üzere streç film üreticilerinden teklif alıyorum.
17 micron dışında farklı kalınlıklarda üretiminiz var mı?
Ürünlerinizden biraz daha bahsedebilirseniz belki daha ayrıntılı konuşabiliriz.
Fiyatlar tutarsa Fransa'da geniş bir müşteri portföyümüz mevcut.Her ay düzenli bir şekilde bir ticaret başlatabiliriz diye düşünüyorum.
Firmamızın web sitesini ekliyorum:
http://www.kelebek.fr/
Fatih KOÇ
Product Survey Manager

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cagatay54
17 MİCRON PALET STREÇ 2350 gram strec masura DAHIL. KOLİDE 6 ADET VARDIR.

Fiyat mukayese ederken masura ağırlıklarını göz önünde bulundurarak sadece üstündeki streç filme bedel ödeyiniz.

Firmamizda strec film icin kullanilan strec masurasi 350 GRAM DIR.Velinimetimiz olan musterilerimize karton masura satmak yerine STREC SATIYORUZ.piyasada 500-600 gram masura kullananlarla karistirmayin.

Istenilen agirlikta sarimi yapilir.siz ne kadar sarilmasini isterseniz masura agirligimiz standart 350 gram olacaktir. Kg fiyati masura dahil olarak 6.68 tl 'dir. Standart 300 metre bobin toplam agirligi 2350 gramdir.

mail adresim:fatihkoc.ro@gmail.com
Fatih KOÇ
Product Survey Manager

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye82 yazı
Mail attim fatih bey

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat