Tokatlı
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cnkslmn Merhaba. Hedef olarak seçtiğiniz kartela çok geniş. Bence öncelikle ne istediğinizden emin olun. Şuan için ne iş yaparsınız? Hangi işlerden anlarsınız? Ekonomik düzeyiniz nedir? Gibi soruların cevaplarını yazarsanız, daha detaylı bilgi verecek arkadaşlar için yazı konusu oluşturursunuz. |
Yazıyı gönderen - EvrenErdem Ben de bezeri bir konuda bilgi almak isterim bilgi sahiplerinden, kafamda 2 iş kolu var ama işin diğer boyutunu oturtamadım, yani henüz şahısım, şirket olmak marka patent vs vs işleri.. süreçler nasıl işler birilerine para kaptırmadan? |
Yazıyı gönderen - CEMİL OZAR Mesajım bulunsun konuyu takip ediyorum |
Yazıyı gönderen - perge.import Tekstil sektorunde markalasma ve kalici olma zor,s1kintili bir surec. Onerim oncelikle yerel bir marka olmaniz ! Bulundugunuz sehir de bir outlet magaza acip oncelikli olarak orada tutunmaniz. Ornek : Modelinepark.com kendisi Antalya'li bir firma kucuk bir carsi dukkanindan bugun 11 magazaya ulasti ! Kendi fason uretimlerinin yaninda diger ureticilerden alim yaparak yavas yavas buyudu. Moda takip ve uzmanlik gerektiren bir alan bu altyapiyi kurmak kolay degil.Tisort baski yapma devri kapanali cok oldu ha hala hobi olsun diye yapan var tek tuk satiyor da o da hediyelik olarak vb. |
Yazıyı gönderen - perge.import |
Yazıyı gönderen - perge.import |
Yazıyı gönderen - perge.import Yazi ya da desen hos olur ama bunun pazardaki karsiligi nedir ? Bir de senin sevip sevmemen degil pazardaki talepdir belirleyici olan. Lacoste olsun , Dsdamat olsun bunlarin tisortlerinin %95 yazisizdir ya da ufak bir logo bir okul amblemi gibi soguk baski cikartma mevcuttur. Bir de bu urunler belli bir yas grubu uzerine hitap eder erkeklerde ! onlarinda cogunun alim gucu gorece bagimsizdir. Bir tane google doc. uzerinden anket hazirla ve forumdakilere sor buradaki erkekler ne tur tisort ya da sweetisort tercih ediyor ;) |
Yazıyı gönderen - tokatlı60 İyi günler arkadaşlar ben kendi markamı kurmak istiyorum işi ilk basta fason yaptırıp kendi etiketimle pazarlamak istiyorum herşeyi yaptıracağım şirket yapacak ve benim etiketimi basacak ben ise bunu pazarlıyacagım mağaza online siteler pazarcılar felan artık yalnız hangi sektöre atılayım tam bilmiyorum gıda mı tekstilmi yoksa başka sektörmü orasını kararlaştıramadım hangi sektör iyidir sizce sizinde fikrinizi almak istiyorum |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - ikare
Sizin bahsettiğiniz bu işi çok çok büyük sermayeler ile çok daha organize olan şirketler yapıyor. Üstelik aynı sektörlerde! Siz nasıl bi katma değer ekleyerek tutunmayı hedefliyorsunuz? Tekstil ve gıda en çok şirket batıran sektörlerdendir. Belki bi kaç işinin ustası stilist vs. ile anlaşıp butik tarzı üretim yaptırmak olabilir. seri üretimde büyük firmalar ile baş etmeniz mümkün olmaz diye düşünüyorum. yada yine daha küçük çaplı başlayıp internet üzerinden işe girip iş büyüdükçe mağaza vs. kısmına girmek olabilir. mesela ebebek önce web sitesi olarak başladı. tutunup büyüdükçe mağazalaşmaya başladı. evidea.com da aynı yoldan ilerliyor. |
Yazıyı gönderen - tokatlı60 |
Yazıyı gönderen - ikare
Hangi sektöre girelim o zmn doğru Diyosunuz tabiki ama en iyisi yine teksil heralde |
Yazıyı gönderen - tokatlı60
Sizindemi var aklınızda böyle bişe |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - CEMİL OZAR
Takı ile ilgili bir e-ticaret sitesi düşünüyorum ben de |