İlk mesaj
Genel İlanlar
Kuzey Irak'a İhracat Yapmak İstiyenlere
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
99 yorumA
Yeni Üye44 yazı
05/08/2009 : 16:32:47#31
Web sitesi
mail: ata2521@mynet.com (msn)
tel: 0 312 395 21 01
E
Yeni Üye2 yazı
10/08/2009 : 16:04:13#32
S
Yeni Üye30 yazı
11/08/2009 : 02:22:03#33
elimde uygun fiyatlı 50 ml. parfüm var. talepolursa görüşebiliriz.
seyfi
B
Yeni Üye34 yazı
11/08/2009 : 03:43:42#34
tekstil anlamında her türlü talebi partner üreticilerim ile karşılayabiliriz. her türlü teklife açığız. çalışalım derseniz bana yazınız.
marasoglu55@hotmail.com
05445079955
hayallerine koş....
E
Yeni Üye8 yazı
28/08/2009 : 11:02:15#35
Irak a mermer ihracatı yapmak isteyen firmalara , Irak a en kolay ve en sıkıntısız yoldan girmenin tek yolu fuar organizasyonuna katılarak oldugunu belirtmek isterim.
Fiyat şartları ve ödeme koşulları hakkında bilgi almak isteyen firmalar aşağıda verdiğim mail adresine firma adı,yetkili adı ve ürün grubu bilgilerini gönderirse geri dönüş tarafımdan yapılacaktır .
Mustafa Emre IŞIK
Satış Yönetmeni
mustafaemre@expotim.com
www.expotim.com
Fiyat şartları ve ödeme koşulları hakkında bilgi almak isteyen firmalar aşağıda verdiğim mail adresine firma adı,yetkili adı ve ürün grubu bilgilerini gönderirse geri dönüş tarafımdan yapılacaktır .
Mustafa Emre IŞIK
Satış Yönetmeni
mustafaemre@expotim.com
www.expotim.com
E
Yeni Üye1 yazı
30/08/2009 : 01:20:40#36
selam mirza bey .....şirketimiz gida temizlik ve ambalaj sektöründe imalatçı ve tedarikçi firma konumunda ....bize kuzey ırak da pazar yaratabilirmisiniz.....koşullar nasıl....bilgi verir ve yardımcı olursanız sevinirim...
B
Yeni Üye2 yazı
03/09/2009 : 11:37:56#37
Web sitesi
Mirza bey;
FMD KİMYA olarak özellikle epoksi kaplama ve endüstriyel zeminler üzerinde oluşan ve standard temizlik kimyasalları ile çıkmayan tüm leke ve kirleri ürünlerimiz sayesinde ortadan kaldırabiliyoruz.Özellikle epoksi kaplama üzerinde oluşan forklift tekerlek izi,pas,kuruş yağ gibi lekelerde son derece başarılı sonuçlar alıyor Türkiyedeki kullanıcılar.Kuzey Irak'ta nasıl bir yol izleyebilir ve ürün tedariğini nasıl yapabiliriz?Ürünler ile ilgili referans resimlerimizi www.fmdkimya.com adresinden bakabilirsiniz.
Saygılarımla
FMD KİMYA olarak özellikle epoksi kaplama ve endüstriyel zeminler üzerinde oluşan ve standard temizlik kimyasalları ile çıkmayan tüm leke ve kirleri ürünlerimiz sayesinde ortadan kaldırabiliyoruz.Özellikle epoksi kaplama üzerinde oluşan forklift tekerlek izi,pas,kuruş yağ gibi lekelerde son derece başarılı sonuçlar alıyor Türkiyedeki kullanıcılar.Kuzey Irak'ta nasıl bir yol izleyebilir ve ürün tedariğini nasıl yapabiliriz?Ürünler ile ilgili referans resimlerimizi www.fmdkimya.com adresinden bakabilirsiniz.
Saygılarımla
M
Yeni Üye1 yazı
12/09/2009 : 13:56:50#38
Web sitesi
biz banyo dolabı üreticisiyiz. 1996yılından beri üretim yapmaktayız.norveç iskoçya ve balkan ülkelerine ihracatımız var.kuzey ırak'ı da katmak istiyoruz, ilgilenirseniz mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
M
Yeni Üye15 yazı
12/09/2009 : 23:48:13#39
Web sitesi
mirza bey ev tekstili üzerinde Aksarayda fabrikam var. Yastık Yorgan nevresim takımı gibi mallara ihtiyaç duyulursa çalışmak isteriz
Mustafa Akgunes
J
Üye304 yazı
30/09/2009 : 18:37:07#40
Web sitesi
Tekstil Üzerine Bir İhracat Söz Konusu Olabilir mi? Bluz, Etek, Pijama Altı, Pijama Takımı, Elbise, Yelek, Hırka, Tayt, Çocuk Pijama Takımı Gibi Penyeden Üretilen Ürünlerimizi Pazarlamak İstesek Nasıl Yardımcı Olabilirsiniz?
İyi Çalışmalar Dilerim.
B
Yeni Üye28 yazı
02/10/2009 : 17:08:57#41
ben zeytin satmak istiyorum mirza bey!
Bursa/ Orhangazi ilçesinde şirketimiz üretim yapmaktadır. her dane kalibresinde, her kalite ve her tipte zeytin temin edilir.
araştırın , temin edebilirim!
uysal_bahadir@hotmail.com
Bursa/ Orhangazi ilçesinde şirketimiz üretim yapmaktadır. her dane kalibresinde, her kalite ve her tipte zeytin temin edilir.
araştırın , temin edebilirim!
uysal_bahadir@hotmail.com
N
Yeni Üye1 yazı
11/10/2009 : 10:45:46#42
mrb mirza bey mobilya aksesuar imalatçısıyım k.ıraka satış yapmak istiyorum mobilya ayaklar kulp kapı kolu v.b ürünler k.ırakta böyle bir pazarın olduğunu duyudm .egecan_2323@hotmail.com
h.d
I
Yeni Üye43 yazı
12/10/2009 : 09:00:38#43
Web sitesi
sayın iş adamı dostum,büyük kapasiteli meyveli içecek ve konsantre üretimi yapıyorum,ırak bizim için ilginç bir pazar fikirlerinizi bekliyoruz.(www.icependos.com.tr)
B
Yeni Üye11 yazı
17/10/2009 : 22:22:10#44
selamunaleykum
irandan
cok munasip fiyatlarla
irak iran sinirlarinin herhangi birinde teslim edilmek uzere
her turlu urun taleplerinize cevap verebiliriz,
urumbazar@yahoo.com
huseyin mazlum
irandan
cok munasip fiyatlarla
irak iran sinirlarinin herhangi birinde teslim edilmek uzere
her turlu urun taleplerinize cevap verebiliriz,
urumbazar@yahoo.com
huseyin mazlum
K
Yeni Üye6 yazı
19/10/2009 : 13:07:22#45
Web sitesi
MERHABALAR
Ben Ayhan Kaya ben balon imalatı yapıyorum balonla ilgili araştıma yaparsanız kar payı olarak çalışa biliriz hoşçakalın
Ben Ayhan Kaya ben balon imalatı yapıyorum balonla ilgili araştıma yaparsanız kar payı olarak çalışa biliriz hoşçakalın
Kaya
Y
Yeni Üye6 yazı
19/10/2009 : 16:40:24#46
merhaba yusuf mirza ben tekstilciyim bay bayan eşofmanların imalatını yapıyorum.oradaki pazar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.aydacak@hotmail.com. yahya çakır
yahya çakır
S
Yeni Üye28 yazı
20/10/2009 : 13:13:50#47
Web sitesi
hatay iskenderun sarıseki org.sanayi bölgesinde çelik imalat montaj ,makina imalatı ve prefabrik yapı,konteyner üzerine çalışmaktayız.eger o bölgede bizimle ilgili bir çalışma olacak olursa çalışabiliriz.duydugum kadarıyla elektrik tel diregi ve prefabrik konusunda aşırı talep var.biz oraya tel diregi yapıp gönderdik ama firmalar aracılıgyla.ilginize tesekkurler.
ozyilinsaat@hotmail.com
ozyilinsaat@hotmail.com
efeler ticaret
özyıl inşaat taah.ltd.şti
özyıl inşaat taah.ltd.şti
B
Yeni Üye2 yazı
21/10/2009 : 23:04:06#48
Merhaba Mirza Bey
Siyah ve yeşil zeytin üretim imalat ve pazarlamasını yapmaktayız.Kuzey Irak ve Türki Cumhuriyetlerde ihracat yapmak istiyoruz. İlgilenmeniz halinde kişisel mail adresimden bana ulaşabilirsiniz
Siyah ve yeşil zeytin üretim imalat ve pazarlamasını yapmaktayız.Kuzey Irak ve Türki Cumhuriyetlerde ihracat yapmak istiyoruz. İlgilenmeniz halinde kişisel mail adresimden bana ulaşabilirsiniz
B
Yeni Üye2 yazı
21/10/2009 : 23:10:44#49
Merhaba Mirza Bey
Bahattin ALKIN mail: bahattinalkin@mynet.com
Bahattin ALKIN mail: bahattinalkin@mynet.com
S
Yeni Üye6 yazı
21/10/2009 : 23:11:30#50
ben şahsen kuzey ırakın pazarına güvenmiyorum helede özellikle böyle bir ortamda kesinlikle yinede iş yapacak arkadaşlarıma biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtmek isterim...
seyrani ONAL
B
Yeni Üye1 yazı
12/11/2009 : 15:27:32#51
Merhaba
Konya merkezde 2001 yılından beri İnşaat boya imalatı yapıyorum
Su bazlı boya olarak
Plastik Boya-Akrilik Ve Silikonlu akrilik Dış cephe boyası-Saten Boya-Silinebilir plastik-Tavan Boyası
Mineral Kum Sıva imalatı yapmaktayım.
Boya İhracatı ve taahhüt işleri yapmak istiyorum.Bu konuda ortaklık pazarlama veya her türlü fikre açığım.
İletişim: bestinternet@hotmail.com
Konya merkezde 2001 yılından beri İnşaat boya imalatı yapıyorum
Su bazlı boya olarak
Plastik Boya-Akrilik Ve Silikonlu akrilik Dış cephe boyası-Saten Boya-Silinebilir plastik-Tavan Boyası
Mineral Kum Sıva imalatı yapmaktayım.
Boya İhracatı ve taahhüt işleri yapmak istiyorum.Bu konuda ortaklık pazarlama veya her türlü fikre açığım.
İletişim: bestinternet@hotmail.com
T
Yeni Üye2 yazı
13/11/2009 : 09:47:41#52
Yusuf Bey, mail attım ilginize duyurulur selametle..
W
Yeni Üye38 yazı
13/11/2009 : 09:59:29#53
bi arkadaşımla orda mobilya üretmek için bi fabrika kurmak istiyoruz şu anda araştırma aşamasındayız orda bu işi yaparsak maliyetlerimiz oldukça düşecektir araştırmalarımıza ışık tutar bizi bilgilendirirseniz sevinirim
Ekol mobilya
N
Yeni Üye5 yazı
14/11/2009 : 00:25:13#54
Merhaba Mirza Bey,
Kuzey Irak pazarına her türlü inşaat malzemesi ( demir, tuğla, çimento, alçı, boya,çivi ) dolap, cam, banyo aksesuarları, lavabo aksesuarları vs. satmak istiyoruz.
Türkiye teslim ve nakit olarak çalışıyoruz.
Bana 0 542 591 30 38 veya namik-kemal.yildirim@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Size ulaşabileceğim bir e-mail adresi varsa bana geri dönmenizi rica ederim.
Syg.
Kemal Yıldırım
NKY1972
E
Yeni Üye2 yazı
21/11/2009 : 11:50:18#55
istanbulda fıratpen pvc pencere ve mobilya üretimi yapıyorum daha ziyade mutfak dekorasyonu üzerine ciddi anlamda çalışmaktayım (kartonpiyer - elektrik tesisatı-su tesisatı- parke - boya badana -fayans vb.) ekibimde iç dekorasyonlar için mevcut kadron var, nasıl bi çalışma tarzı ve süreci yapılabilir çalışmak isteyen arkadaşların görüşlerini
bekliyorum . hanerkaner1@gmail.com
bekliyorum . hanerkaner1@gmail.com
R
Üye306 yazı
04/12/2009 : 12:13:55#56
Web sitesi
kuzey ıraka tekstil ve fındık satabilirim yardımcı olurmusunuz. umutozdemir@hotmail.de mesajınızı bekliyorum
N
Yeni Üye5 yazı
08/12/2009 : 20:12:10#57
sayın mirzayusuf. Biz çöp poşeti ve baskılı ya da baskısız naylon poşet üretimi yapıyoruz. ırak, iran gibi ülkelerde belediyelerle, hastahanelerle, otellerle ...işbirliği kurarak poşet alımlarını bizden yapmalarını sağlayacak aracılar arıyoruz. komisyon anlaşmaya bağlı olarak tatminkar olacaktır. üretimi şu an için ankarada yapıyoruz. amacımız oralardada bir tesis kurmaktır. tabii yüklü alım yapılacaksa örneğin 1 yıllık sözleşme imzalayabilirsek. diğer türlü ürünler burdanda gönderilebilir. ilgilenirseniz yanıtını bekliyorum. saygılar.
A
Yeni Üye29 yazı
20/12/2009 : 15:18:57#58
kuzey ıraktaki gezimde öncelikle oraya girişin zorlu olacağını belli bir sermaye ve çevre ile girilebileceğini gördüm.Hadi çevre yapılır ama sermaye biraz zor. öncelikle oraya gidecek arkadaslar belli mali altyapıyı sağlam tutmalılar en az 1 sene tutunmak gerekecek malınızın orda tutunması sisin pazarlamanız ve haraketliliğiniz sayesinde emekleyen bir çocuk gibi başlayacak sonra herşey otomatiğe takılmış gibi işler tıkırında yürüyecektir.
orda para var her kim ne derse desin müthiş bir para var imkan var.Size düşen sadece yoğunlaşmak
1. ordaki insanları iyi tanımak ticarete girildiğinde dikkatli olmak sart çünkü işler kötü gittiğinde de iyi gittiğindede tekmeyi yemek nasp olabilir:)
2.ortaklık durumu çok vahim dikkatli olmanızı öneririm. Bir kürt olarak oranın türkmeniyle iş yapmanızı tavsiye ederim ama politik olarak kürt olması da önemli
3.güçlü bir şekilde piyasaya girerseniz iyi iş yaparsınz çünkü kaybolan paranızla daha güçlü insanları tanımıs olursunuz daha sonra yolunuza kayıpsız devam edersiniz.
4. ben peşin çalışmaktan yanayım çünkü param değerli.çok param yok
5. tekstil işini adamlar lalelide ofis açıp kendi tırları ile taşıyıp ırakta dağıtmak sureti ile yürütüyorlar.
çinden bile getirenler var tekstil zor bir iş bence
6. gıda sektörü ile inşaat sektörü dolu dizgin yol alıyor taahhüt işleri çok revaçta
diğer konuları arkadaslarla paylaşmak isterim özelliklede ortaklık işlerini çünkü masraflar çok ağır güzel iş yapacak mekan ve ofisler 4000 doalrdan başlıyor ben bu yükü kaldıramam
orda para var her kim ne derse desin müthiş bir para var imkan var.Size düşen sadece yoğunlaşmak
1. ordaki insanları iyi tanımak ticarete girildiğinde dikkatli olmak sart çünkü işler kötü gittiğinde de iyi gittiğindede tekmeyi yemek nasp olabilir:)
2.ortaklık durumu çok vahim dikkatli olmanızı öneririm. Bir kürt olarak oranın türkmeniyle iş yapmanızı tavsiye ederim ama politik olarak kürt olması da önemli
3.güçlü bir şekilde piyasaya girerseniz iyi iş yaparsınz çünkü kaybolan paranızla daha güçlü insanları tanımıs olursunuz daha sonra yolunuza kayıpsız devam edersiniz.
4. ben peşin çalışmaktan yanayım çünkü param değerli.çok param yok
5. tekstil işini adamlar lalelide ofis açıp kendi tırları ile taşıyıp ırakta dağıtmak sureti ile yürütüyorlar.
çinden bile getirenler var tekstil zor bir iş bence
6. gıda sektörü ile inşaat sektörü dolu dizgin yol alıyor taahhüt işleri çok revaçta
diğer konuları arkadaslarla paylaşmak isterim özelliklede ortaklık işlerini çünkü masraflar çok ağır güzel iş yapacak mekan ve ofisler 4000 doalrdan başlıyor ben bu yükü kaldıramam
SİLVER ZEYTİNLERİ
YETİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
YETİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
S
Yeni Üye4 yazı
20/12/2009 : 16:23:06#59
ben bazalt taşı ihracatı yapmak istiyorum ilgilen veya yardımcı olabileçek arkadaş mail yoluyla ulaşırlarsa sevinirim sinan_yavuz46@hotmail.com
yavuzlar bazalt
D
Yeni Üye1 yazı
08/01/2010 : 00:15:58#60
sayın mirzayusuf ben istanbulda pantolon imalatıyla uğraşıyorum ırağa ihraç etmek için bilgilerinizi rica ediyorum ordaki pazarlar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum aynı zamanda ortak olarakta ihrac edebiliriz saygılarımla ibrahim. bana ulaşabiliceğiniz msn ad. star__tayfun@hotmail.com tel . 0212 2550338
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz