Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kuzey Irak'a İhracat Yapmak İstiyenlere

BaşlatanmirzayusufTarih16/11/2008 21:08:31Yorum99

İlk mesaj
kuzey ıraka ihracat yapmak istiyen herkese yardımcı oluruz..gayet resmi yolla sorun yaşamadan ...satmak veya ihracatını yapmak istediğiniz ürünü söylerseniz ordaki pazarı hakkındada yardımcı olabiliriz...

Yerleşim Türkiye / ŞırnakMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
99 yorum
Dürüst olmak gerekirse kuzey ırak gibi bir bölgede hiç kimse dostani yardım amaçlı hiç bir girişimde bulunmaz ...Şırnak yazdım cizre ilçesinde yaşıyorum ve günü birlik ırak seferleri yapıyoruz ayrıca aracımızın c2 kartı mevcut olduğundan yapılmak istenilen ihracatta herhangi bir sorun yaşanmıyacaktır...Gerek pazarı için komisyon gerekse sadece mal teslimi için ücret gerekirsede ortak farketmez..yeterki ihracı yapılacak olan malın pazarı bulunabilsin...(ayrıca yerindeki danışmanı derken neyi kast ettiğinizi anlıyamadım)

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er

Tesekkür ederim.

Alıcının olacagı varsayılan ihracat yapılan ülke yada sehri kastettim.

Asagıda acıklama getirecegim ürün Türkiye teslimi ve nakit olacak sekilde sizin yada aracı olacagınız kurumların
ilgisini cekerse ay sonu Türkiyeye gelecegim İstanbul Ankara yada Mersinde veyahut havaalanı bulunan ve doguda olmayan bir sehirde bulusup görüsebiliriz.İstanbul olmasını tercih ederim.
Bu fabrikanın Bulgaristan disbritörüyüm ve tüm yurt dısı ihrac kararlarında söz ve yetki sahibiyim.

Bunun dısındada ikinci el Avrupa markası profili cok iyi durumda cıkma oto lastigi pazarı varsa İsvicreden tır bazında ve sürekli gönderilmek üzere alt yapım hazırdır.Diger ürün Türkiyededir.

rekli(4 renk dahil) ve izolasyonlu bims dis cephe yapi taslari Bulgaristan disbritörüyüm.BG de satislarimiz yil basi baslangic tarihi baz alinarak baslayacak.Asagida bu taslar ve taslarin üretildigi fabrika hakkinda bilgi ekledim.
Fabribaka sahibi ile kisisel ve ticari iliskilerim Türkiyede de ilgilenen kisi ve kurumlara muhatab kabul edilme ve baglayici kararlar alabilmeme olanak ve yetki tanimaktair.

Bu alanlarda teklif ve önerileri olacak size ve diger site üyelerinin bilgilerine sunarim.

" Xxxxxx YATIRIM TANITIM ÖZETİ

Yatırım bölgesi olarak gelişmesini yeni istihdam ve yüksek teknolojilerle,örnek bir şehir olmasını arzu ettiğimiz ve hammaddenin bizim bölgemizde olması nedeni ile xxxxxxx ‘ımızı tercih ettik.

Toplam yatırım tutarımız 5.200.000.00 EURO olup Yüksek Alman teknolojisini kullanacağımız fabrikamız,4500M2 kapalı,57.500M2 açık toplam 62.000M2 saha üzerine kurulacak,tam otomasyon sistemi ile çalışan dünyanın en ileri teknolojisinin kullanıldığı,sektörünün Türkiye’deki kapasite,teknoloji ve donanım olarak en büyük entegre bimsblok ve beton taşı fabrikası olacaktır.

Yatırımına hızla devam ettiğimiz fabrikamızın,4.500M2 kapalı üretim tesisi,idari ve sosyal tesislerinin inşaatı tamamlanmış olup,şu an Almanya dan makinap sevkiyatı xxxxxx a tamamlanmış olup 20 gündür.Almanlar tarafından montaj kurulum devam etmekte olup 25 gün içerisinde fabrika deneme üretimine başlayacaktır.xxxxxx ilimizde yapılan yatırımlarda büyüklük olarak ilk sıralarda olan tesisimiz xxxxxxx’ımızın GURURU olarak en yakın sürede inşallah üretime geçecektir.Beton taşı ve Bimsblok sektöründe Türkiye’nin ilklerini ve en iyisini üretmek ve müşterilerimize sunmak ilkesiyle başladığımız bu yatırımla,sektöre ve halkımıza sunacağımız yeni ve ilk ürünlerin gururunu taşıyoruz.

Bu ürünlerin bazılarını kısaca tanıtmak gerekirse;

1-xxxxxxxx İZO BLOK: Türkiye de ilk kez bu teknoloji ile tarafımızdan üretilecek olan yüksek izolasyona sahip özel bloklardır.Üretim esnasında yalıtımlı bims malzemesinin ve yüksek danista değerlerine sahip straforun beraber üretilmesiyle oluşacak bu ürün dış cephelerde mantolama gibi ek yalıtıma gerek duymadan kullanıldığı yerlerde yüksek ses sıcak ve soğuk yalıtımı sağlayacaktır.

2-xxxxxxx MULTİCOLOR BETON TAŞLARI: Şu anda bulunduğumuz bölge ve Türkiye genelinde üretilen beton taşları standart desenlerde,gri,sarı,kırmızı,yeşil olarak tek renk üretilmektedir.Oysa xxxxxxx multicolar beton taşı estetik ve çok renkli olacaktır.Sadece bir taşın üzerinde dört değişik renk aynı anda uygulanabilecektir.Estetik ve rengarenk yeni ortamlar oluşturacak multicolor beton taşları ile çok renkli bir ilke imza atmış olacağız.

3-xxxxxxx ŞELALE YIKAMA BETON TAŞLARI: Özel renk ve desenlerde üretilecek beton taşları üretim hattından sonra şelale yıkama hattında püskürterek ve dönerek üretilen beton taşları üzerindeki atık malzemeleri ve yüzeyi temizleyerek taşın kalitesini ortaya çıkartıyor ve parlak düzgün yüzeyler oluşturarak taşa yüksek mukavemet ve estetik veriyor.

Türkiye de ilk olacak özel ürünleri ve 35 çeşit bimsblok ,beton taşı ürünleri ile günlük 80.000 adet bimsblok ve 5.000M2 betontaşı üretim kapasitesine sahip Türkiye nin teknoloji olarak en yeni ve kapasite olarak en büyük xxxxxxx tam otomosyonlu entegre bimsblok ve betontaşı tesisinin,şehrimizin kalkınmasında ,nakliye sektörünün gelişmesinde ve istihdam sağlanması açısından önemli faydalar sağlayacağıda bir gerçektir.

Özel izolasyonlu,zengin renk ve desenli,çevre dostu xxxxxxx ürünleriyle Tüm Türkiye ve değerli hemşerilerimizi en kısa zamanda buluşturmak üzere hızla çalışmalarımız devam etmektedir. "

Yerleşim Ysviçre / BaselMeslek Turizm
ızmırden yazıyorum pılıc kızartma makınalrı ve endustrıyel mutfak ımalatcısıyım
ıraktakı potansıyelı arastırırsanız beraber calısabılırız
zuncun

Yerleşim Türkiye / IzmyrMeslek Sanayici
Kuzey Irak'a ayçiçek yağı verdim. Prestige Sigarası talebinde bulunanlar yok mu?
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
domates ticareti yapmak iastiyoruz nasıl yardımcı olursunuz.
vksp

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
(yalı baskı fuga söve) ısı yalıtım malzemeleri imalatımız mevcuttur.talep olursa ayrıntıları görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Ymalat
zeytin yag var elimizde 200 ton civari acik veya ambalajli sekilde satis yapabilirseniz goruselim
ertugrul

Yerleşim Yngiltere / SurreyMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba MirzaYusuf Bey;

Öncelikle bu türden bir girişimde bulunmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Kerkükü bilrim . Çok dostlarım oraya mutfak malzemesi ve mobilya sattı.
Siz daha çok yalnız kuzey ırakla sınırlı kalma**** Mısır , Suriye ,İran ve Azerbeycan gibi ülkelerede erişim sağlayabiliyorsanız eğer sizinle de bikaç
proje üzerinde beraber çalışabiliriz.

İlk proje dekor amaçlı ferforje (işlenmiş metal malzemeler) için şu an teknik ve pazar araştırmasını yapmaktayız.

İkinci planda bu ülkelerde inşaat halinde olan otel ,restoran vs. için klima ve mobilya temin edebiliriz.Çok kaliteli markalarla çalışmaktayım.Klima konusunda avrupa standartlarının üstünde ve mobilya konusunda da yurtdışında pek çok lüks otellerle çalışmış markalara teknik danışmanlık sağlıyorum.

Bu iki proje dahilinde sizin teklif ve önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarla.
Dostum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mirzayusuf
kuzey ıraka ihracat yapmak istiyen herkese yardımcı oluruz..gayet resmi yolla sorun yaşamadan ...satmak veya ihracatını yapmak istediğiniz ürünü söylerseniz ordaki pazarı hakkındada yardımcı olabiliriz...

merhaba mirzayusuf;

plastik ve cam mutfak eşyaları ( sürahi,tuzluk,saklama kabı,kavanoz,baharatlık vs...)

Plastik banyo aksesuarları (klozet kapağı,ayna seti,banyo perdesi,banyo köşesi, askı vs..)

Bu tip ürünleri orada satabilirmiyiz satış şartları ne olur.
msn: erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
öncelikle geciktiğim içim için özür dilerim ..güncel olan tüm mesajlara en kısa sürede cevap yazacam saygılar...

merhaba mirza bey.mobilya pazarı hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim.imalat olayımız var.ayrıca konfeksiyon özellikle erkek giyim takım elbise mont kaban kazak gömlek satışımız var.bununlada ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mobilya
merhaba mirza bey acaba kürek ,kazma, keser sapı satablirmiyiz bunun üretimini yapıyorum ortaklıkta olabilir.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
merhaba mirza bey biz inegölde modüler mobilya (yatak-yemek) yapıyoruz ve ırak'a 1. parti siparişimizi 1 ay önce aldık şu anda hey ay 250 takım verecek kapasitemiz var. ilgilenirseniz
ilker1999@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Hazyr giyim
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eren_cm
Alıntı Yapılan Metin:

merhaba mirzayusuf;

plastik ve cam mutfak eşyaları ( sürahi,tuzluk,saklama kabı,kavanoz,baharatlık vs...)

Plastik banyo aksesuarları (klozet kapağı,ayna seti,banyo perdesi,banyo köşesi, askı vs..)

Bu tip ürünleri orada satabilirmiyiz satış şartları ne olur.
msn: erencimen@gmail.com
Eren Çimen

arkadaşlar gerekli pm ler atılmıştır..sizden gelecek mesajları beklemekteyiz saygılarımla

Alıntı Yapılan Metin:
arkadaşlar gerekli pm ler atılmıştır..sizden gelecek mesajları beklemekteyiz saygılarımla

Merhaba;
benim yazıma bir cevap yazmadınız.?
Eren Çimen

eren cm size özel mesaj yazdım (bu arada mesaj yazmadıklarım sadece ordaki pazarına ulaşmadığım arkadaşlar)

LÜTFEN GÖRÜŞELİM,ARKADAŞLAR

KÜÇÜKOĞLU İNŞ.SAN VE TİC.İTH.İHRC.LDT.ŞTİ

İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI

www.kucukoglumakine.com.tr

Firmamız inşaat ve iş makinaları konusunda hertürlü üretim--servis-yedek parca hertürlü makina tamir bakımı CE İSO9001 Kalitesiyle siz değerli müşterilerimizle yurt dışında bizlerle çalışacak ciddi kurum yada kuruluşlarla çalışmak istemekteyiz .bayilik satış ,ofis ve parsiyel bazda satış için sizlere hizmet vermekten onur duyar.

www.kucukoglumakine.com.tr lütfen inceleyiniz.

İnşaat Makinası ürünlerimiz
Hidrolik güç ünitesi, hidrolik kırıcılar, portatif kırıcılar, JCB Kırıcıları, Kırıcı Uçları, Mini Taşıyıcı - Muck Truck, Vakum makinası, Oparatörlü silindir, el tipi silindir, uzaktan kumandalı silindir, kompaktör, vibrasyonlu tokmak, asfalt kesme - beton kesme makinası, karot makinaları, karot uçları, beton vibratörleri, vibratör şişeleri, perdah makinaları, ışık kuleleri, inşaat asansörleri, çatıdan ve yerden kumandalı vinçler, sıva ve boya iskeleleri, elektrikli asma iskeleleri, demir kesme ve bükme makinaları, çatlak genişletme makinası derz dolgusu temizleme makinası honda ve aksa jeneratörler, Honda GX motor, Anadolu Motor, Lombardini motorlar ve Yedek Parçaları, Zemin Freze Makinası, Freze Uçları, Parke taşı kesme makinası, Hitachi elektrikli el aletleri kırıcı deliciler matkaplar, perdah diskleri, asfalt ve beton kesme bıçakları gelberiler...

DİLEK KÜÇÜKOĞLU
kucukoglumakine2006@hotmail.com
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kucukoglumakine
LÜTFEN GÖRÜŞELİM,ARKADAŞLAR

KÜÇÜKOĞLU İNŞ.SAN VE TİC.İTH.İHRC.LDT.ŞTİ

İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI

Firmamız inşaat ve iş makinaları konusunda hertürlü üretim--servis-yedek parca hertürlü makina tamir bakımı CE İSO9001 Kalitesiyle siz değerli müşterilerimizle yurt dışında bizlerle çalışacak ciddi kurum yada kuruluşlarla çalışmak istemekteyiz .bayilik satış ,ofis ve parsiyel bazda satış için sizlere hizmet vermekten onur duyar.

www.kucukoglumakine.com.tr lütfen inceleyiniz.

İnşaat Makinası ürünlerimiz
Hidrolik güç ünitesi, hidrolik kırıcılar, portatif kırıcılar, JCB Kırıcıları, Kırıcı Uçları, Mini Taşıyıcı - Muck Truck, Vakum makinası, Oparatörlü silindir, el tipi silindir, uzaktan kumandalı silindir, kompaktör, vibrasyonlu tokmak, asfalt kesme - beton kesme makinası, karot makinaları, karot uçları, beton vibratörleri, vibratör şişeleri, perdah makinaları, ışık kuleleri, inşaat asansörleri, çatıdan ve yerden kumandalı vinçler, sıva ve boya iskeleleri, elektrikli asma iskeleleri, demir kesme ve bükme makinaları, çatlak genişletme makinası derz dolgusu temizleme makinası honda ve aksa jeneratörler, Honda GX motor, Anadolu Motor, Lombardini motorlar ve Yedek Parçaları, Zemin Freze Makinası, Freze Uçları, Parke taşı kesme makinası, Hitachi elektrikli el aletleri kırıcı deliciler matkaplar, perdah diskleri, asfalt ve beton kesme bıçakları gelberiler...

eğer öyle bir talep olursa kayıtsız kalmayacağımızdan emin olabilirsiniz ilginize tşk ler..saygılar

peki kuzey ırak pıyasında çanta sektörü ne durumda mirza arkadaş bende çanta imalatçısıyım izmirde ordaki pıyasayı merak ediyorum...bu konuda cevap veririseniz sevinirim.
çanta imalatçısı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Alıntı Yapılan Metin:

Merhaba mirzayusuf; Ben soba imalatı ve soba borusu imalatı ile ilgileniyorum. Bu konuda üretim yapan fabrikalarla yakın akrabalıklarım var. Ayrıca Tamboy ve ankastre mutfak fırınları ve ocak setleri de üreten fabrikalarla bağlantılarım var. Mobilya, dekorasyon, oturma grupları ve kanepe sektöründe de aynı türden güçlü bağlantılarım var. Bizzat işletme sahipleriyle çalışıyorum. Eğer bu saydığım ürünlerin Kuzey Irak'ta pazarı mevcutsa sizinle irtibat halinde olalım. Yaklaşık 120 ülkeyle ihracat bağlantımız var. bu yelpazeye Kuzey Irak'ı da katmayı planlıyorduk. Bir de sizin kanalınız aracılığıyla ulaşmak diğer bir çözüm olacak. Bu konuda ciddi düşünüyoruz. Umarım dikkate alırsınız. Saygılarımla.
Süper Gelecek

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Grafiker
Mirza Yusuf kardeşim. Biz Kuzey Irağa Su Ve Tıbbi Malzeme ihraç etmek istiyoruz. Size Mail adresimi yazıyorum. Görüşebilirsek sevinirim. Mail: mineralsu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
İyi günler, biz Balıkesir /Erdekte bir yapı grubuyuz.

Bazı Yapı ürünlerinin imalatını komple yapıyoruz ve ürünlerimizi Irak a satmak istiyoruz.Şöyle ürünlerimizden biraz bahsediyim

Winsa Markalı Pvc Pencere ve Kapı üretimi

Ferforje demir in ham demirden imalatı

Ahşap oda kapıları ve mutfak dolapları imalatı

Alüminyum doğrama ve alüminyum küpeşte sistemleri imalatı

Çelik Kapı Satıcılığı

ürünlerimiz kısaca bunlar biz bu ürünlerin dış pazarlara satılmasını diliyoruz . Bize yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

İletişim
www.wroughtironsystems.com
mail:mert-group@hotmail.com
Tel:+902668353987
Fax:+902668353987
Mert Group

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Ymalat
SLM BİZ TEMİZLİK KAĞIDI ÜRETİYORUZ TUVALAT KAĞIDI VE PEÇETE GİBİ ürünler BU KONUDA GÖRÜŞE BİLİRİZ bakanguney@hotmail.com benim mail adresim

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
merhaba mirza yusuf bey.0-6 yaş bebe giyim imalatçısıyız.kuzey ırak'a nasıl mal satabiliriz.yardımcı olursanız seviniriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Merhabalar,

Bizde Türkiye'de 20 yılı aşkın süredir Renkli kozmetik grubu üretimi yapan bir firmayız.Tahmin edersiniz ki Irak ve Afrika'da da bu grubun ciddi bir pazarı mevcut.Bu konuyla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

tunikacosmetics@gmail.com
altunoglu@altunoglukozmetik.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Merhaba mirza bey
Ben k ıraktan orjinal sucukluk sıgır bagırsagı almak istiyorum iran dan alıyoruz eger fiyatlarını araştırabilirseniz hava kurusu sıgır bagırsagı yada salamura olarak alabilirimm ayda 10,000 adet olabilir tşkler..
kurdoglu24@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
balata ticareti yapmak istiyorum. tüm çeşit balata mevcuttur. mehsay92@hotmail.com
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
meraba mirza bey
eğer yumurta satışı yapabilirseniz afyon dan gönderebiliriz....keskin_2008@hotmail.com
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret