Ben tekstil bijuteri vs .. isi yapmak icin ciktim yola ama bir turlu dukkani acamadim. Astigim engeller :
- Tekstil imalatcilarini buldum gittim gorustum anlastim. Bunlar kucuk olcekli imalatcilar. Aralarinda turkler de var italyanlar da. Bunun yaninda MAVI ve LTB jeansle de irtibata gectim ve olumlu sonuc aldim.
-Bijuteri canta kemer aksesuar firmasiyla anlastim.
- Muhasebeciden gerekli bilgileri aldim ve bankaya sundum. Bunun sonucunda kredi alabilecegim yanitini aldim.
- Ikinci el 80 metrekarelik bir dukkani dayayip dosuyebilecegim malzemeleri aldim. Hepsi de yeni sayilacak durumda.
Simdi sadece bir dukkan bulup baslamakta.. Iste sorun da burda. Cok guzel isler bir caddede guzel bir dukkan buldum. Sahibiyle telefonda gorustum. Bana ne yapmak istedigimi sordu ve ben de tekstil dedim. Bunun uzerine bana bunun cok zor olacagini soyledi. Nedeni ise. Saginda ve solunda baska tekstil isi yapan dukkanin olmasi. Simdi ben bu adama herkes kismetini mi yer demem gerekiyor? E gidip de islek olmayan bir sokaga acacak halim de yok. Veya herhangi bir yere... Halbuki bana gore o caddede bu isi yapabilecegim en guzel yer de orasi. Hem kirasi da uygun. Bunu anlatmaya calistim aldigim cevap ise: Simdi sana burayi vercem sen de 6 ay sonra kapatcan bi suru kagit kurek isi...Yani bu adam zaten yeterince bir de benimle ugrasmak istemiyor. Yaw sakin olmak elde degil. Kisisel olarak gorusmek istedim cok yogun oldugunu soyledi. Kendisi baska bir dalda is yapiyor dukkanina gittim esi yine yogun oldugunu soyledi. Telefon numarami biraktim birkac kere aramadi. Kendim defalarca aradim acmadi. mesaj yolladim karsilik alamadim. bu 1 aydir boyle gidiyor. Yaw bu adam nasil bir ticaret adami? En azindan cevap verse EVET veya HAYIR diye ben de adimimi ona gore atsam. Benim biraz alttan almamin sebebi de ortada zaten.. O yeri kacirmak istemiyorum gercekten. Ama ben bu adami nasil ikna etcem? Bir fikri olan var mi? Benim psikolojim bozuldu gercekten artik. Saglikli dusunemiyorum.. O kadar ugras verdim emegimin karsiligini almak istiyorum...
slmlar
Saygilarimla