`İş Fikri Arıyorum Lütfen Yardım Edin` basligi ile acilmis olan konuya yazdiklariniz icten yorumlariniz acikcasi hosuma gitti.Ayrica.anladigim kadariyla bir cogunuz benden yasca buyuk ve daha tecrubeli geldi bana.O yuzden sizlerden kendim icin de tavsiyelerinizi rica edecegim mumkun mertebe zamaniniz olursa fikirlerinizi benimle paylisirsaniz cok memnun olurum.
Kendim 32 yasindayim 7 senedir hizmet sektorundeyim (havacilik ile ugrasiyorum).Insanlar ile cok fazla yuzyuze gorustugum i insanlar ile olan iletisim becerim cok iyi.Kendim unversite isletme mezunuyum. 4 dil biliyorum.Ticaret ile uzun zamandir ugrasiyorum.Lise yillarimda sakiz satmaya baslamistim.O gundur bu gun bir sekilde isim haricinde ticaret ile ugrasiyorum. Ticarette ciddi olarak ilk adimi unversiteyi bitirdikten sonra bir akrabam ile cocuk giyimi uzerine butik acarak attim.Butik isinde yatirimi akrabam yapmisti isletmesini ben surdurdum ve 1 sene icersinde yatirdigi parayi 3`ekatlandi.Ancak daha sonra anlasamadik yollarimiz ayrildi.Ikinci defa cocuk giyimi uzerine butik actim ve finans yetersizliginden dolayi kapattim.O gundur bu gun isimden bos zamanlarimda ticaret ile ugrasiyorum daha cok da giyim uzerine.Ancak son zamanlarda bir arkadasimin da tavsiyesiyle temizlik urunleri ile ilgili yeni bir is yapmayi planliyorum.Bu iste basarili olar miyim olamaz miyim onun tam olarak kararina varamadim.Yoksa baska bir is yapsam daha iyi mi olurdu onu da bilemiyorum.Degerli tavsiyeleriniz benim icin yazarsaniz cok mutlu olurum.
Not: Su anda calistigim cok guzel bir isim var.Ancak nedense beni hep ticaret kendine cekiyor ve bir sekilde kafamdan silip atamiyorum.Isimi de birakmak istemiyorum.
Saygilarimla,