Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışına Tekstil Ürünleri İhracatı Yapmak

BaşlatanTunay34Tarih13/03/2018 12:31:32Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Üretim yerimiz İstanbul'da tasarım ve üretim dahil kendi yerimizde üretiyoruz.markamız da var. Ancak yurtdışında sağlam satıcılarla irtibata geçip satış ağımı güçlendirmek istiyorum
Tunay34

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye65 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Tunay34
Üretim yerimiz İstanbul'da tasarım ve üretim dahil kendi yerimizde üretiyoruz.markamız da var. Ancak yurtdışında sağlam satıcılarla irtibata geçip satış ağımı güçlendirmek istiyorum

Öncelikle internet sitenizin yapımını bitirip kompass a işletmenizi kaydetmediyseniz kaydedebilirsiniz.

Tekstildeki çoğu pazar ülkeyi Çin ve Bangladeşe kaptırıyoruz istatistiklerden görebildiğim kadarıyla ama fiyat ve ürün kalitenize güveniyorsanız önünüzde 3 yol var bence

1) Hedef ülkedeki Başarılı pazarlama firmalarına komisyon verip
satış ve dağıtımınızı sağlama

2) İnternet sitenizi hedef ülke dilinde de yayın yapar hale getirerek (Örneğin Rusça) Google ve İnstagrama reklam verip müşteri beklemek

3) Satış anlaşmaları örnekler vs çantanıza doldurarak bir de yanınıza kaliteli bir tercüman bularak ilgili ülkedeki müşavirliğimizden, ticaret odalarına, gurbetçilere ve toptancılara varıncaya dek gezmek ve teklif vermek ( en zoru ama en sağlamı da budur)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Memur