Yeni Üye Toplam 77 yazı |
|
körflanş Yeni Üye Toplam 34 yazı | 10/03/2018 : 18:07:39 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Lüks ve çok kaliteli kebap, ızgara restoranı. Kalburüstü şık dekorasyonlu güzel ve rahat bir mekan. Kaliteli manü, kaliteti hizmet, yüksek fiyat. veya, Ekonomik ve bol sayıda sıcak, soğuk sandviç ve kahvaltı çeşitleri. Paket servis önemli. Ekmek arası seçenekleri bol. Günün her saatinde iş yapar. Sermaye ve ustalığa bakılırsa 2. seçenek ağır basar. Fakat imkân olur birincisi yapılırsa (ve şu anda böyle bir mekan yoksa) daha iyi para kazanılır. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Emirhamza Yeni Üye Toplam 40 yazı | 11/03/2018 : 01:03:04 Alıntı
Sabahları 8 9 çeşit sandviç kahvaltıda verilebilir yanında ek olarak çorba konulabilir. Ana yemek olarakta tablod menü olabilir günlük tavuk döner koyar yarım dürüm porsiyon corba pilavüstü tavuk döner ayran 12 tl gibi. Esnaf lokantası tarzı yani sanayi bölgesinde çok lükse gerek olmadığını düşünüyorum. Paket servis çok önemli olur Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 12/03/2018 : 02:17:52 Alıntı
doyurucu yani adam öğlen yediği zaman akşama kadar onu tok tutabilecek tarzda sandviçler sıcak yada soğuk gideri olur. buna ilave olarak o sanayide üç aşağı beş yukarı çalışanlara günlük yemek parası ne veriliyor yada ne harcıyorlar ortalama bi bilgi edinebilirseniz yaptığınız sandviçlerin yanında içecek patates kızartması yada tatlı vs. ile bu fiyatlara yakın tutarlı menüler yapabilirsiniz. sanayi sitelerinde temiz ve lezzetli iş yapan yemekçilerin genelde müşteri sıkıntısı olmaz. Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
volkan_oz Yeni Üye Toplam 77 yazı | 12/03/2018 : 22:37:22 Alıntı
Bu sanayide ortalama personel gunluk yemek gideri en dusuk 10 tl oda 3 cesit sulu yemek satan yerlerde gecerli, tam et doner 15 veya tavuk yarim 5 durum 8 tl gibi. Hem sabah hem öglen yemegi niyetiyle gun boyu azda olsa sirkulasyon olmasini icin arastiriyoruz. Zaten bufelerin hepsinde yumurta, tost, menemen yapiliyor. Daha önce soguk sandvic tezgahi vardi sistemi biliyor bu olabilir hem sabah hem gun icerisinde rahat satilabilir. Fakat sulu yemek isine pek girmeden soguo sandvic degisik neler ile desteklenir? Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İletişim |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 12/03/2018 : 23:55:33 Alıntı
Sulu yemek işine girmeseniz bile sabahları çorbanın katkısı mutlaka olur diye düşünüyorum. Diğer taraftan misal 12-13 liralık 15 liralık menü yapmak mantıklı olabilir. yani sandviç+ içecek gibi... ikinci olarak sıcak sandviç çeşitleri de mutlaka olsun derim. arnavut ciğeri olsun tandırda pişmiş etli sandviçler olsun vs. Son zamanlarda şu zincir restoranlardan arbys vs reklamlarını yapıyor o tarz şeyler ... yani gelen adamın kafasındaki ekmek arası kaşar domates salam koyup satıyor algısını yok edecek bişeyler... Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | Başlangıçta minimum olsa bile sıcak sandviç talep görür. Geliştirmeye bakın. Hatta, tabiri caizse bir 'tüyo' kabul edin: Soğuk sandviçlerde bile müşterilerin çoğunluğu ekmeğin, pidenin, lavaşın sıcak olmasını veya ısıtılmasını olumlu buluyor. Izgara koyabilirseniz ekmek arası; Köfte, sucuk, şnitzel, uykuluk, sosis, izmir kumru, hamburger ve hatta bir köşede kokoreç işinizi uçurur. Soğuklardan da beyin söğüş sandviç fark atmanızı sağlar. Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
ykg142 Üye Toplam 114 yazı | 15/03/2018 : 15:54:48 Alıntı
2 farklı kulvar var sanayi tarzı yerlerde fiyat odaklı ya da lezzet odaklı gitmek lezzet odaklı girmektir.bir de seçilen bölgeye göre mönü seçmek çok önemli antalya akdeniz sanayi sitesinden örnek vericem 3-4 şubesi olan yerel butik tarzda çalışan özel mönüleri olan ZİLLİ ÖKÜZ diye bir marka var tuttular sanayi ye açtılar sıfır çektiler kapattılar şimdi dükkanı depo olarak kullanıyorlar Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Serbest meslek |
aybar1726 Üye Toplam 189 yazı | 16/03/2018 : 03:43:50 Alıntı
Aslında yazında herşey açıkça ortada sanayide pideci.lokanta bukadar var diye yazmışsın VAR kardeşim yemek yeri burda siz niye daha yemek yeri açmayı zorluyorsunuz.olmayanı açın.Hiç tatlıcı var dememişsiniz o sermayeyle hatta çok daha azıyla şerbetli tatlıcı açın küçük fakat iyi biryerde inan sanayide diğerlerine oranla güzel iş yaparsın halka tatlısı tulumba filen hem sermaye az gerektirir.satacağın kadar üretirsin hem millet iş çıkışı evinede alır ***ürür.ve kar marşı yüksektir.hemde ürün maliyet hesabı daha kolaydır.açacak arkadaş Fas't food ustası demişsin ama birkaç ay bu işin içine girerse bu işin üstesinden gelebilir en kötü imalathaneden alır satar bi müddet.bu işten hiç anlamadığı halde Bağcılar'da cok güzel paralar kazanmış bi aile dostumuz var. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
umit3535 Yeni Üye Toplam 16 yazı | 16/03/2018 : 12:08:41 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Mühendis |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |