Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Medikal İs Elbisesi Fason Uretim

Başlatanaceylan11Tarih09/03/2018 00:14:17Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar öncelikle merhaba eşimin de sağlıkçi olması nedeniyle biliyorum bu konuda bir ihtiyaç var sağlık ve meslek önlükleri fason uretimi hakkında ne yapabilirim , en iyi ve uygun fiyati nerde bulabilirim, kumaşı nerden alırım, marka olarak ne bastirabilirim bana bu konuda bilgi verebilecek olan olursa çok mutlu olurum

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye6 yazı
Ya arkadaş bir allahin kulu yazmadi...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye12 yazı
form iş elbiseleri var Fatih bey fiyatları oldukça ekonomiktir, adetli olursa fiyat daha aşağı düşer ama birkaç iş elbisesi yapandan fiyat ve özellik alın.Sonra fiyatları karşılaştırırsınız bir fikir sahibi olursunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

İstanbul fatih te mi iş elbiseleri yapan mı var...fason üretim yani...teşekkür ederim

Yeni Üye12 yazı
form iş elbiseleri olarak netten arayın bulursunuz.Hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
Benim eşimde doktor, no name yani markasız ürünler kullanmıyorlar. En çok tercih ettikleri markalar UÇAK ve ÜÇAS' mış. Diğer ürünleri pek tercih etmiyorlarmış. Bence talep olur. Biliyorsunuz ki nöbetlerden alışverişe pek fırsat bulamıyorlar. Böyle ürünler ayaklarına gitse talep olabilir.

Okullarıda gezebilirsiniz öğretmenlerde önlük giyebiliyor.
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye6 yazı
evet markasız olması bir handikap ancak onlarda o markalarda sıfırdan başlamıştı..Allah herkesin çarşısını pazar etsin bu piyasada tutunmak çok zor. Sırf medikal değil benim düşüncem iş elbiseleri de dahil olsun istiyorum.