Bayan topuklu ayakkabıları nerede üretiliyor bilen varsa söylesin lütfen toptan alıcam aradaki aracılar çok fazla kar payı yüklüyor imalatçıları nerede bunların ?
selam.aymakop sanayi sitesine gel burada istemediğin kadar üretici var.istanbul aymakop sanayi sitesinde yardımcı olurum .Bende ayakkabı aksesuar satan dükkanım var burada.
Yazıyı gönderen - tekinbaci Bayan topuklu ayakkabıları nerede üretiliyor bilen varsa söylesin lütfen toptan alıcam aradaki aracılar çok fazla kar payı yüklüyor imalatçıları nerede bunların ?
Gedikpaşa - Beyazıt - İstanbul ayakkabı işinin başkentidir.
Yazıyı gönderen - tekinbaci Bayan topuklu ayakkabıları nerede üretiliyor bilen varsa söylesin lütfen toptan alıcam aradaki aracılar çok fazla kar payı yüklüyor imalatçıları nerede bunların ?
merhaba ben İstanbul Beyazıt Gedikpaşa da bayan ayakkabi imalati yapıyorum yasirmehmetgultas@gmail.com e mail atabilirsiniz
Gedikpaşa - Beyazıt - İstanbul ayakkabı işinin başkentidir.
benim orhan
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz