Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ceketlik Pantolonluk Kumaş Dokutmak İstiyorum

BaşlatantexoonTarih06/03/2018 13:17:56Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
fazla bilgim yok bilen arkadaşların aydınlatmasını rica ediyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye12 yazı
Bilgi sahibi arkadaşlar varsa aydınlatmasını rica edeceğim.İlk önce nereden başlamalıyım, kumaş için önce bir desinatör gerek mesela bu konuda piyasayı takip eden kumaş firmalarına çizim yapan bir desinatör tavsiye edermisiniz, desinatör sonrası modelin örneğini kime dokutabilirim ve rapor alabilirim, mesela kumaş için hangi iplikleri kullanabilirim, en çok satılan pantolon kumaş iplikleri nelerdir, 2018 kış dönemi için cekette yeni modeller bakıyorum yurtdışı sitelerden ama en çok kullanılan ip numaraları konusunda bilgi sahibi değilim.Herşey tamam diyelim bu ipleri en az hatayla hangi makinada ve nerede dokutmalıyım.İp fiyatlarını birkaç siteden baktım fakat dokuma kilogram fiyatı nedir? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
konu güncel ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Yeni Üye12 yazı

kıymetli uzman arkadaşlar konu hala güncel ve yardımlarınızı bekliyorum

Üye244 yazı
Abicim sana bir tekstil muhendisi lazim gidecen ucretini odeyecen ! ornek aldigin modelleri , hedefledigin pazari , o pazarin tercih ettigi kumaslari nerden bulabilecegini sana iletir.

Binbir cesit kumas Turkiye de mevcut.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
mehtap124 yurtdışında organik ürün derken ürün çeşidini söylemeniz lazım, ben bu anlamda sadece sizi firmalara yönlendirme yapabilirim

Yeni Üye12 yazı
konu hala güncel arkadaşlar