https://tr.letgo.com/tr/i/ekmek-teknesi-al-hemen-ise-basla_008d889f-8f88-43b5-8d45-e4ccc018b498

https://tr.letgo.com/tr/i/ekmek-teknesi-al-hemen-ise-basla_008d889f-8f88-43b5-8d45-e4ccc018b498

| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - dagitim_19 anlıyorum yani siz gerekli belgeleri aldınız. fakat belediye belgesi için alacak kişi hangi belediyede çalışacak ise ordan bir belge çıkartacak tıpkı abdde olduğu gibi yıllık 10 milyon dolar yani 40 milyon tl cirosu olan şirketiniz ne üzerineydi ve NİÇİN böyle oldu öğrenmek istiyorum isterseniz telefon numranızı verin arayabilirim. bu arada bu araç 50 bin tl eder mi bilmiyorum. tavsiyem 40 bin liraya koyun pazara alıcısı elbet çıkar |
Yazıyı gönderen - ykg142 seracılık - halde toptan sebze ticareti - marketçilk yapıyordum hatır çeki rusya krizi falan filan derken tepe taklak olduk ama eskiyi deşmenin alımi yok önümüze bakıyoruz bu saatten sonra... merak edenler ya ötüyor mu bunun neresi bu para diyenler için sağ sol kayar cam sistemi 4,000 tl 4 metre soğuk dolap güneş panelleri invertör vs sistemi 25,000 tl mermerit tezgahlar 2,500 tl mobilya dolap ve raflar 1,000 tl taban sacı kenar merdiven sistemleri vs 6,000 tl tuğlalı mangal 1,500 tl su depoları ve pompa sistemi 1,500 tl sağ ve sol yan tenteler 3,000 tl çay kazanı,pilav makinesi,fritöz,tost makinesi,ocak vs 6,500 tl plastik tavan 750 tl ışıklı tabela kayan yazı 800 tl plan proje ve ruhsata işletme 3,000 tl reklam kaplama ve giydirme 1,500 tl aracın kendisi 14,000 tl daha aklıma gelmeyen masraflar da vardır muhakkak hesabını siz yapın. yapmaya kalksanız en az 6 ay vaktinizi alır hazır direk çalışmaya başlayın |
Yazıyı gönderen - oguzweb Belediye izin vermiyor , ruhsata ne yazarsan yaz |
Yazıyı gönderen - ykg142 dağıtım 19 kardeşim önce üslubunu düzeltmeni rica edicem bu birincisi 2002 de resmi gazete yayınlanan bildirgeye göre isteyen her gerçek ya da tüzel kişilik gerekli tadilat projesini yaparak uygunluklarını yerine getirerek tse onaylı porjesiyle aracını tüv muayene istasyonlarında tespit muayenesi yaparak hazırlayabilir istenilen budur BENİM ARACIMIN RUHSATINDA ÖZEL AMAÇLI GIDA PİŞİRME VE SATIŞ ARACI DİYE YAZAR ne trafik ne zabıta ne de bir allahın kulu karışmaz 2002 de resmi gazete de yayınlanan kanunla bu işin çalışma izni yerel yönetimlere belediyelere bırakılmıştır antalya yı baz alarak konuşuyorum kepez belediyesinin yer gösterip işgaliye ödeyerek çalıştırdığı esnaf var ama konyaaaltı belediyesin de yok ama 20 senedir gece 22 de cıkıp sabah kadar çalışan kimsenin rahatsız etmediği adam da var güzel kardeşim maç miting konser zaten böyle kalabalık organizasyonlarda da belediye çalışmaya göz yumuyor SEYYAR İŞ YAPMANIN TEMEL KURALI ESNAFIN OLMADIĞI YOL KENARI YERLERİ TERCİH EDİCEKSEN ZATEN ZABITA ŞİKAYET OLMADIKDAN SONRA KARIŞMIYOR HATTA ŞİKAYET OLURSA DA GELİR UYARIR ZABITANIN BENİM ARACIMI BAĞLAYABİLME YETKİSİ DE YOKTUR RUHSATINDA YAZAN '' ÖZEL AMAÇLI YEMEK PİŞİRME VE SATIŞ ARACI'' İBARESİNDEN ÖTÜRÜ gelelim benim mevzuma madem çok iyi kazanıyor neden yapmıyorum sorusuna ? 6 ay zaten yaptım gayet de iyiydi ama gececisin çordan cocuktan uzak olunuyor malesef ben eve gelince onlar yatıyor oluyor ben kalktığımda evde kimse olmuyor tabii bunlar geçerli sebeb değil eşim işe başladı bir yerde bana da güzel bi teklif geldi ben de işe başladım eski yazılarımı takip edenler bilirler yıllık cirosu 10 milyon usd olan 2 şirketim vardı 2015 senesi sonuna kadar çok param gitti. ailemden cocuklarımdan uzak demeyeyim ama yakın ama uzak kalmak istemedim ailem daha önemli olduğu için iş teklifini kabul ettim şuanda da çalıştığım için araç atıl vaziyette duruyor ancak 10 15 günde bir pikniğe gidiyoruz yatacağına paraya dönsün istedim temmuz 2017 de araca 50 bin tl verdiler vermedim keşke verseydim 2017 temmuz da THY hissesi 8 tl idi şu an da 17 tl araı satıp parayı thy hissesine yatırsam şuan 2 katına zaten çıkmıştı param iş bu sebebden dağıtım19 nikli kardeşim araca artık ihtiyacım olmadığı için paraya dönsün başka bir müteşebbis işini görsün ben de parayı başka bir yerde değerlendireyim istedim SENİ AYDINLATABİLDİYSEM NE MUTLU BANA |