kadirizm
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - kncagdas Merhabalar, benim istanbul da inşaat sektörüyle alakalı olarak çok ciddi bir portföyüm var.Yapi malzemeleri ile ilgili bir firmada çalışıyorum. Bu var olan portföyü mu değerlendirmek istiyorum fakat neyin ticaretini yapmalıyım kestiremiyorum? Biraz beyin fırtınası yapmak istedim... |
Yazıyı gönderen - kncagdas Yanlış anlamışsın yanlış yorumlamışsın ben portföyüm var çalışıyorum diyorum kendi işimi yapmak istiyorum tuğla mi satayım isg malzemeleri mi satayım?hani ancak bu kadar kötü yorum yapılabilirdi başardın |
Yazıyı gönderen - kncagdas Merhabalar, benim istanbul da inşaat sektörüyle alakalı olarak çok ciddi bir portföyüm var.Yapi malzemeleri ile ilgili bir firmada çalışıyorum. Bu var olan portföyü mu değerlendirmek istiyorum fakat neyin ticaretini yapmalıyım kestiremiyorum? Biraz beyin fırtınası yapmak istedim... |
Yazıyı gönderen - kncagdas Masal 6 arkadaşım yazmak zorunda değilsin yada fikir alışverişi için ortak bir platform yaşlı huysuz dedeler gibi ne olumsuz yorum yazıyorsun, beyin fırtınası yapılabiliyor burda o amaçla yazdım ama sen pek kullanmıyorsun beynini ki her seferinde aynı pencereden bakıyorsun olaya... |
Yazıyı gönderen - kncagdas Inşaat firmaları büyük ve orta ölçekli direkt muteahitler portföyüm, alcı boya vs yapan taşeron firmalar gibi |