Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Vergi Levham Var İnternet Sitesi Açmak İstiyorum

BaşlatanhediyepaketleriTarih18/01/2018 23:11:10Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba vergi levham var ancak internetten satiş yapmam için hangi evraklar gereklidir ve nasıl ne yapmam gereklidir bilgi verirseniz teşekkürler
hakan hasyakan

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye213 yazı
VErgi levhan varsa başka bişeye gerek yok. sadece kep adresi alırsan ıyı olur.Ptt alabılırsın. sosyal medya gittigidiyor n11 baslıyabılırsın. çesidin fazla ise tabıkı stok cok onemlı oldugu daha detaylı işlemler gerekli.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye48 yazı
Tabi yapabilirsin. N11 gibi sitelerden mağaza açma bilgileri yazıyor.

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Denizci
Yeni Üye3 yazı

öncelikle şöyle söyliyeyim benim kuaför dükkanım var ama ben hediyelik sitesi kurdum ve kendi web sitemde satış yapmak istıyorum bunun için de öylemi olması gerekiyor kep adresi
hakan hasyakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye213 yazı
Bildigime gore kuaforlerın cogu basit usulde vergi oder yani fiş fatura kesmezler. bu durumda olmaz dıye bılıyorum. cunku ınt satıslarda fatura kesebılıyor olmanız lazım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
Vergi levhanızın olması yeterli değil . e- ticaret sitelerinin artık etbis sitemine kayıt olması zorunluluğu var ve bunun için kep almanız lazım . Ayrıca N11 de mağaza açmak istediğiniz zaman faliyet belgesi lazım bunun içinde ticaret odasına yada esnaf sanatkarlar odasına kaydınızın olması gerekir.
Oto koltuk kılıfı ve aksesuarları
http://www.otokoltukkilifi.com.tr/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy
Editör5590 yazı
Muhasebecine de ki ; internetten satış yapıp fatura keseceğim. Vergi dairene bir dilekçe verip irsaliyeli fatura bastırır kuaförlüğün yanısıra internetten de satışını yaparsın.

Teorik kısmı bu kadar basit.

Gel gör ki internetten satış kendi yaptığın bir siteden kolayca olmuyor. Ödemeyi vatandaşın elinden daha evinde iken alabiliyor olmak bunu da vatandaşı hiç ürkütmeden yapabilmek gerekiyor. Ürkütmemek için pos sistemi ve güven duyulan, müşteriyi ciddi şekilde koruyan lakayit satıcıyı ortama almayan kazara geleni de ilk hatalarında hemen dışlayan ortak satış platformlarında bulunabiliyor olmak gerekiyor. Bu platformlara girebilmek belli formatlarda olunca mümkün oluyor.

Ortak satış platformlarının hepsine sitenin entegre olabilmesi lazım. Ya bir eticaret satın almalısın ya da sitenin bu platformlara entegrasyonunu kendin yapmalısın. Ucuz bir e ticaret al resimler çek yükle kendi ürünlerini. E ticareti satan ihtiyacın olan bir çok hizmeti verir. Bazısı ücretli bazısı sitenin orjinal hizmeti. Banka entegrasyonu sanal pos kapıda ödeme gibi şeyleri e ticaretle kolayca sağlarsın.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
bilgilendirdiğiniz içim çok teşekkür ederim
hakan hasyakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet