İlk mesaj
Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri
Textilde E Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaşlar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorumK
Üye211 yazı
08/01/2018 : 16:12:26#1
Web sitesi
Alıntı
ozelime gonderirsen memun olurum.
aytemirh@gmail.com
tesekkurler
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
A
Yeni Üye34 yazı
T
Üye518 yazı
18/01/2018 : 09:53:27#3
Web sitesi
Alıntı
Modelleri görebileceğimiz bir site v.s. var mı? Ayrıca fiyatlar ne seviyede?
Ciddi anlamda hacimli online satış kanallarımız var. Bulunduğumuz sektörün dışında farklı alanlarda da faliyet göstermek istemekteyiz.
Yurt dışında talep görebilecek modeller var ise yurtdışı kanallarımızı da faliyete sokabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
W
Yeni Üye27 yazı
T
Üye518 yazı
18/01/2018 : 13:55:52#5
Web sitesi
Alıntı
Kataloglariniz olustugunda paylasim saglayabilirseniz bizimle memnun oluruz.
Tablo Uzmanından Alınır!
M
Üye247 yazı
www.n11.com/magaza/akcapazar mağazamızda satış yapmak üzere üretici arkadaşlarımızla görüşmek isterim.
Selim Kılıç 0 532 564 62 40
Selim Kılıç 0 532 564 62 40
Selim KILIÇ
K
Yeni Üye10 yazı
27/01/2018 : 23:16:30#7
Web sitesi
Alıntı
bilgi verirmisiniz sahinnazli3@hotmail.com
M
Yeni Üye14 yazı
mehmettsaylan@hotmail.com . bana mail atarsanız çalışabiliriz bende eskiden imalatçıydım.
O
Üye168 yazı
01/02/2018 : 02:54:58#9
Web sitesi
Alıntı
Merhaba,
İlanınızla ben de ilgileniyorum. Ürün fotolarını ve fiyat bilgisini ozancaglas@gmail.com adresine bekliyorum.
Saygılarımla
İlanınızla ben de ilgileniyorum. Ürün fotolarını ve fiyat bilgisini ozancaglas@gmail.com adresine bekliyorum.
Saygılarımla
A
Yeni Üye1 yazı
azin654321
W
Yeni Üye27 yazı
çok teşekkur ederim ilginize.elimden geldıgınce sıze bilgivermeye calışıyorum
O
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ürün foto ve fiyatlarını oguz3471@outlook.com adresine gönderir misiniz.
K
Yeni Üye10 yazı
11/02/2018 : 20:20:11#13
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - wenom123 çok teşekkur ederim ilginize.elimden geldıgınce sıze bilgivermeye calışıyorum |
bir iletişim bilgisi paylaşsanız keşke
S
Yeni Üye1 yazı
07/03/2018 : 18:45:40#14
Web sitesi
Alıntı
Merhaba, ürün fiyat ve fotoğrafları var ise sellcukyilldirim@gmail.com adresime gönderirseniz sevinirim.
M
Yeni Üye88 yazı
07/03/2018 : 19:40:44#15
Web sitesi
Alıntı
Merhaba tişörtlerinizi blogumda pazarlamak isterim gunluk 200 ziyaretci trafigim var irtibat: malemdar1@gmail.com
https://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com.tr
https://seyhatlerim-anilarim.blogspot.com.tr
MEHMET ALEMDAR
P
Yeni Üye9 yazı
Hollanda da yasiyorum ve urununu hem e-ticaret olarak hemde burada direk pazarlara toptan satabilirim. Fiyat ve gorselleri mailime platinumcrownstartup@gmail.com
veya Whatsapp +387603474812 numaraya yollayabilirsin. burada ciddi bir pazar soz konusu.
veya Whatsapp +387603474812 numaraya yollayabilirsin. burada ciddi bir pazar soz konusu.
Hayat bazen bitti dediğin yerden başlar.
P
Yeni Üye9 yazı
Hollanda da yasiyorum ve urununu hem e-ticaret olarak hemde burada direk pazarlara toptan satabilirim. Fiyat ve gorselleri mailime platinumcrownstartup@gmail.com
Hayat bazen bitti dediğin yerden başlar.
D
Yeni Üye1 yazı
15/04/2018 : 18:06:25#18
Web sitesi
Alıntı
Merhaba, dropship modeli ile çalıştırdığımız bir web sitemiz var detaylar için e-posta atarsanız görüşelim. arslanhakan10@gmail.com
P
Yeni Üye4 yazı
Güney Afrika da online satış için ürün arıyorum bende.bana da mail atarsanız ürünlerle ilgili sevinirim.
plkan18@hotmail.com
plkan18@hotmail.com
Pınar
K
Yeni Üye2 yazı
ürünlerinizin kataloğu ve fiyat bilgisini kutluadem_78@hotmail.com adresine gönderirseniz sevinirim
B
Yeni Üye1 yazı
Ürünlerinizin kataloğu ve fiyat bilgisini busebolova@hotmail.com adresine iletirseniz sevinirim
F
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ürünler hakkında detaylı bilgi verirmisiniz flavor_043@hotmail.com
C
Yeni Üye57 yazı
23/07/2018 : 01:34:09#23
Web sitesi
Alıntı
Merhaba,
Gıda’dan mobilyaya, tekstilden yedek parçaya kadar her türlü imalat ve üretim yapan küçük ve orta ölçekli firmalarla ihracat konusunda çalışabiliriz. Firmamız Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu Ülkeleri ile çalışmaktadır. Küçük yada büyük, az yada çok fark etmez, üreticiyseniz ve ürünlerinizi yurt dışına satmak istiyorsanız sizinle tanışıp konuşmayı çok isteriz. Bize Mail(e-posta) yada telefonla ulaşabilirsiniz.
https://www.bestbuyfromturkey.com/
info@bestbuyfromturkey.com
Selçuk Dündar
Tel: 0532 3518161
Gıda’dan mobilyaya, tekstilden yedek parçaya kadar her türlü imalat ve üretim yapan küçük ve orta ölçekli firmalarla ihracat konusunda çalışabiliriz. Firmamız Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu Ülkeleri ile çalışmaktadır. Küçük yada büyük, az yada çok fark etmez, üreticiyseniz ve ürünlerinizi yurt dışına satmak istiyorsanız sizinle tanışıp konuşmayı çok isteriz. Bize Mail(e-posta) yada telefonla ulaşabilirsiniz.
https://www.bestbuyfromturkey.com/
info@bestbuyfromturkey.com
Selçuk Dündar
Tel: 0532 3518161
canmorris
G
Yeni Üye90 yazı
24/07/2018 : 12:26:43#24
Web sitesi
Alıntı
ürün bilgileri, resimleri ve fiyatlarını göndermenizi rica ederim - hakanceliker@gmail.com
S
Yeni Üye13 yazı
Musteri memnuniyetini unutmayalim. Yurtdisina satilan mallarin iadesiyle ilgili yasanan sikintilari bu isi yapanlar iyi bilir o yuzden toptan alis-veris tercihimdir. Katalog alacaklar listesine beni de yazin lutfen. Sonbahar-kis icin calismalariniz varsa daha da cok ilgimi cekersiniz
V
Yeni Üye69 yazı
Mevcut e ticaret sitemde değerlendirebilirim. Ürün Ürün ve fiyat alabilir miyim istanbulyurek@gmail.com
söylediğin doğruyu kendi hayatında yaşa; yoksa vurursun baltayı taşa...
L
Yeni Üye4 yazı
ürün bilgileri ve resimleri brightlance@msn.com gönderirmisiniz
A
Yeni Üye3 yazı
Yeni açacağım sitede değerlendirmek isterim.Ürün ve fiyat bilgisi gönderebilir misiniz?
akinaslakci@gmail.com
akinaslakci@gmail.com
akinaslakci
S
Yeni Üye1 yazı
merhaba baskısız tişörtleriniz için Ürün ve fiyat bilgisi gönderebilir misiniz? szrozn1@gmail.com
G
Yeni Üye27 yazı
Ürün çeşitleri ve fiyatlar için mesaj alabilirmiyim ayrıca iade durumunda ne yapılıyor?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz