Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Soft Play Oyun Parkı

BaşlatanMNKTarih16/12/2017 13:08:15Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır ilgi ile takip ettiğim bir site burası, yeni üye oldum, yapmak istediğim birkaç tane iş fikri var bunlardan bir tanesini sizinle paylaşıp, değerli yorumlarınızı almak istiyorum,
150 ile 300 m2 arası kapalı çocuk parkı, 3-12 yaş arası çocukların eğlenerek vakit geçirebilecekleri bir oyun salonu olacak. İçerisinde top havuzu, trambolin, kaydırak, soft play oyuncaklar, eğitim gereçleri ve jetonlu oyuncakların olduğu bir mekan. Açmak istediğim ilde nüfus 1.200.000 civarı ve bu tarz büyük bir oyun parkı yok sadece avm içerisinde var oda çeşit yok çok küçük. Parka girişler saatlik ve üyelik olacak, saatlik ücret 15 tl üyelik 170 tl düşünüyorum. Avm deki parkta saatlik ücret 25 tl ve güzel de iş yapıyor.
Bu arada 250 m2 dükkan kirası 2750 tl, konum olarakta merkezi bir yerde.
Teşekkürler..
Hayat devam ediyor. .

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye196 yazı
Bahsettiginiz oyun parki eskişehirde var. Kuzu park adında da cok buyuk bir mekan internetten bakabilirsiniz. Haftasonları muazzam bir kalabalık oluyor. Çocuk başına 10 tl alıyorlar saat sınırı yok. Bence çok güzel bir düşünce. Fakat üyelik sisteminde değilde buşekilde olursa daha iyi olur.
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eses_serdar
Bahsettiginiz oyun parki eskişehirde var. Kuzu park adında da cok buyuk bir mekan internetten bakabilirsiniz. Haftasonları muazzam bir kalabalık oluyor. Çocuk başına 10 tl alıyorlar saat sınırı yok. Bence çok güzel bir düşünce. Fakat üyelik sisteminde değilde buşekilde olursa daha iyi olur.

Teşekkür ederim, bahsetmiş olduğunuz siteyi inceledim gayet güzel olmuş,

Yeni Üye47 yazı

Beni dinlersen yapma kardesim Ben battim sonunda is restoranta dondu bu isi illaki yapacam diyorsan seyyar yap gunluk kirala kuracagin yerleri seyyar yap bide bu malzemelerin tamiri saglikla olan kismi var cocuklardurmadan dusuyor agizlari yuzleri kaniyor gel bide ailelere hesap ver
kor atin kor alicisi olur

Yerleşim Yngiltere / Nottingham
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ozzy78
Beni dinlersen yapma kardesim Ben battim sonunda is restoranta dondu bu isi illaki yapacam diyorsan seyyar yap gunluk kirala kuracagin yerleri seyyar yap bide bu malzemelerin tamiri saglikla olan kismi var cocuklardurmadan dusuyor agizlari yuzleri kaniyor gel bide ailelere hesap ver

Yorumunuz için teşekkür ederim. Siz hangi ilde yapmıştınız ?