İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İsviçre’ye Türkiyeden Neleri İthal Edebiliriz?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumT
Üye518 yazı
14/12/2017 : 09:32:16#1
Web sitesi
Alıntı
Bizim yurtdışına gönderdiğimiz ürünler var dropshipping olarak üstelik.
Bir iş birliği düşünülebilir.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
I
Üye407 yazı
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim
M
Yeni Üye16 yazı
Erdi merhaba turkiyeden isviçreye el dokuma halı satabilirsin. Mesela yağcıbedir halıları dünyada meşhurdur. yabancılar el dokuması ve işçiliği güzel olan her şeyi alırlar. El halı dokuma yapılan tezgahlarda çalıştırılmak üzere belediye destekli dernek ve kuruluşlardan uygun fiyata alınabilir ve çok yüksek fiyatlara satılabilir. al 500 e sat 5000 e
Mustafa AYVAZ
E
Yeni Üye6 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ikare tekstil (kot pantolon. t shirt. sweatshirt ) ile ilgilenir misiniz? |
Urunlerinizi gorme imkanim varmi?
E
Yeni Üye6 yazı
Yazıyı gönderen - mustafa ayvaz Erdi merhaba turkiyeden isviçreye el dokuma halı satabilirsin. Mesela yağcıbedir halıları dünyada meşhurdur. yabancılar el dokuması ve işçiliği güzel olan her şeyi alırlar. El halı dokuma yapılan tezgahlarda çalıştırılmak üzere belediye destekli dernek ve kuruluşlardan uygun fiyata alınabilir ve çok yüksek fiyatlara satılabilir. al 500 e sat 5000 e |
Guzel bir fikir ama baglantilainiz varmi acaba detayli bilgilenebilecegim?
E
Yeni Üye6 yazı
Yazıyı gönderen - mustafa ayvaz Erdi merhaba turkiyeden isviçreye el dokuma halı satabilirsin. Mesela yağcıbedir halıları dünyada meşhurdur. yabancılar el dokuması ve işçiliği güzel olan her şeyi alırlar. El halı dokuma yapılan tezgahlarda çalıştırılmak üzere belediye destekli dernek ve kuruluşlardan uygun fiyata alınabilir ve çok yüksek fiyatlara satılabilir. al 500 e sat 5000 e |
Guzel bir fikir ama baglantilainiz varmi acaba detayli bilgilenebilecegim?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz