Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Menemenci Açmak

BaşlatanMertyalinTarih05/12/2017 19:50:21Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
1500 tl kiralık lokasyonu iyi olan işyerlerinin bulundugu bir yerde menemenci acmak istiyorum , sabahlarıda sadece tarhana corbası olacak , menemeni 8 tl den , çorbayı 7 tl den vercem. bu işle ilğili tavsiyesi olan var mı?

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye518 yazı
Aylık yaklaşık 3.000 TL net sabit gideriniz olacak. (Kira, Stopaj, muhasebe, SGK primi v.s.)
Tahminim 1.000 TL civarında da elektrik, tüp, su, telefon v.s. gideriniz olacaktır.
Yani ortalama 4.000 TL aylık sabit gideriniz olacak (Eleman olmayacağını var sayıyorum.)
Pazar dahil her gün açık olduğunuzu ve minimum %50 kar marjı ile çalıştığınızı varsa**** masrafları çıkarmak için günlük 270 TL ciro yapmanız gerekmektedir.
Hergün en az 20 çorba 20 menemen satmanıza tekabül eder. bundan sonra satacağınız her çorba ve menemen size kar olarak kalacaktır.
Aylık minimum ne kadar kazanmayı hedeflediğinizle ilgili olarak; bu rakamlar civarında kalacak bir lokasyon ise kötü bir tecrübe olacaktır.
Ama bu rakamların çok rahat üzerine çıkacak bir bölge diyorsanız çok iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.
Ancak eleman v.s. almanız gerekirse bu hesap baştan aşağı değişecektir.
Etrafta olan diğer yeme içme yerlerini v.s. iyi analiz etmekte fayda var.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye22 yazı
Detaylı açıklaman için teşekkür ederim , yer bakıyorum izmir de konak veya kemeraltı düşünüyorum fakat boş dükkan yok araştırıyorum uygun bir yer.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Ymalat