Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Çin Kanton Fuarı

BaşlatanAkyaziliTarih22/11/2017 12:26:41Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye65 yazı
Çin'in Vize İşlemlerini Çok Zorlaştırdığını Okudum. Henüz işletmesini kurmamış birisi Çin Kanton Fuarı için Çin Vizesi alabilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi var mıdır acaba ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye138 yazı
Merhaba, Çin'e geçen ay 2 müşterim vizeleri onaylamadığı için gelemedi.Biri ışıklandırma fuarına katılmak için gelecekti, diğeri müşterimiz ise bütün olan biten ticaretini yerinde görmek istiyordu fakat nasip olamadı.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye65 yazı
Sn Behnanoz cevap için teşekkürler.

İlk Başta turist vizesiyle gelmeyi düşünüyorum. Memurluktan yeni istifa etmiş birisiyim.

Yaklaşık 7 sene kadar memurluğum var umarım bu vize alırken göz önünde bulundurulur ve red yemeyiz.

Yeni Üye81 yazı

Vin vizesi ic8n 10 dolar fazla verdikten sonra vize almama şansınız yok alirsiniz
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye65 yazı
10 Dolar Fazla Olayını Anlamadım Sn Mermerci

Yeni Üye81 yazı
Çin konsolosluğu ile bağlantı yapan vize firmanız ayarlar onu
Ramazan ERSAN
A PLUS MARBLE

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Akyazili
Çin'in Vize İşlemlerini Çok Zorlaştırdığını Okudum. Henüz işletmesini kurmamış birisi Çin Kanton Fuarı için Çin Vizesi alabilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi var mıdır acaba ?

Merhaba, baslangicta Turist vizesi ile gelmeniz daha kolay olabilir. Ligarba turizm gibi vize alabilen acentelerle iletisime gecip vize alimi konusunda detayli bilgileri ögrenebilirsiniz.
...

Yerleşim Çin / AsyaMeslek Di?er
Yeni Üye65 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cöh
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Akyazili

Merhaba, baslangicta Turist vizesi ile gelmeniz daha kolay olabilir. Ligarba turizm gibi vize alabilen acentelerle iletisime gecip vize alimi konusunda detayli bilgileri ögrenebilirsiniz.

Cevap için teşekkürler