İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Evde Su Böreği Yapıp Satmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumD
Yeni Üye31 yazı
Özellikle gonyanın yerlisi için su böreği vazgeçilmez bi tad, bayanların günleri, misafir ağırlamaları, sabah kahvaltıları, akşam yemekleri hatta işyerlerinde öğle yemeğinde bile tüketimi oldukça güzel.
işyeri açmamanız ilk etapta bence de çok isabetli olur, yaptığınız börekleri kaliteli malzeme kullanarak ve damak tadını da es geçmeden insanlara yavaş yavaş tanıtırsanız kesilikle olur.
Bahsettiğiniz işi bende çok düşündüm, ancak ne kendim ne de eşim börek işinden anlamıyoruz ve dahası servis yapacak imkanımız da yok.
Mesela konya'da çoğu fabrikada haftanın bazı günlerinde öğleden sonraki çay molalarında çalışanlarına simit veya poaça ikram ederler, mesela bu yerlerle görüşüldüğü takdirde simit veya poaça yerine sizi tercih edeceklerinden şüphem yok.
Bunun dışında biraz daha derli toplu olan hukuk büroları, muhasebe büroları, sigorta acenteleri, bankalar ve en önemlisi kamuda çalışan bayanlara ulaşmaya çalışırsanız süper olur.
Ama sadece su böreği ile yetinmeyip yanında yaprak sarma ve lahana sarması gibi lezzetler ile sevilen güzel bir tatlı çeşidi ile yine güzel bir kurabiye çeşidini eklemenizi tavsiye ederim.
sonuç itibariyle, sıfır sermaye sıfır risk, siz kaliteli ve güzel yapın ve istikrarlı olun eminim bi zaman sonra siparişlere yetişemeyeceksiniz.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...
B
Yeni Üye4 yazı
E
Üye155 yazı
Bir personelimin eşi benden önce bu işi yapmış eşiyle beraber. Bende çalışmadan önce kadın evde yaklaşık günde 12 tepsi , evet yanlış duymadınız 12 tepsi suböreği yapıp eşinin açtığı dükkana ***ürüp satıyorlarmış. Yetiştiremiyorlarmış ancak el lezzeti başkasının yaptığı tutmuyo diyor. O yüzden kadın fazla dayanamamış kapatmışlar. Ancak bi kere yemiştik hakikaten mükemmel 120 tepsi olsa satar ama kim yapıcak :) Eğer el lezzeti iyi bi kadın grubu kurup yaptırabilirsen olabilir diye düşünüyorum...
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.
Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.
B
Yeni Üye4 yazı
E
Üye155 yazı
3 Tepsiyle masraf belki çıkar. Bunun için dükkan tutuluyor. İllaki bir eleman da olacak şu anda bir eleman maliyeti sigorta dahil 2500 ü geçiyor. Her şeyi hesap etmek lazım. Üzerine de bi yüzde 30 yanılma payı koyup buna göre hesap yapacağız.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.
D
Yeni Üye94 yazı
Ben bu konuyu uzun zamandır düşünüyorum. Kestiremediğim nokta
"0.14 mikron kalınlığında yufka açar"
"üzerine koyduğunuzda gazeteyi okuyabilirsiniz",
"yufkayı oklava gibi eze eze açar bu da elde açma demektir zaten"
Şeklinde reklem edilen makinelerden çıkma yufka ile yapılan börek ve yukarda anlatılan "günde 12 tepsi yapıyordu, tadından yenmiyordu" böreği lezzet testi.
Bilirkişi lazım
"0.14 mikron kalınlığında yufka açar"
"üzerine koyduğunuzda gazeteyi okuyabilirsiniz",
"yufkayı oklava gibi eze eze açar bu da elde açma demektir zaten"
Şeklinde reklem edilen makinelerden çıkma yufka ile yapılan börek ve yukarda anlatılan "günde 12 tepsi yapıyordu, tadından yenmiyordu" böreği lezzet testi.
Bilirkişi lazım
B
Yeni Üye4 yazı
Makinanın ne kadar ince açtığını bilmiyorum ve o yufka ile yapılanla ne kadar güzel olur onuda bilmiyorum oluyorsa eğer daha pratik olur ozaman
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz