Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gelin Güçlerimizi Birleştirelim!

BaşlatanProTapisTarih26/11/2017 12:44:24Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
Merhabalar
# Şu işi yapsam tutar mı?
# Şu kadar param var ne yapabilirim?
# Kendi işimi kurmak istiyorum..
Gibi vb. bir sürü başlık görmekteyiz.

Gelin bu sorulara kökten bir çözüm bulalım.
İş kurmak çok basit fakat o işi sürdürebilmek önemli..
Bu konu hakkında güçlerimizi şunlar için birleştirelim.

a) Yaşadığım il, ilçe, mahalle veya bölgedeki insanların "yapacağım işe dair" yaşam analizi
b) Detaylı veya üstünkörü, nereye ne kadar harcadıkları
c) Yaşadığım il, ilçe, mahalle veya bölgede olmayan veya az olan bir iş kolunun açıklığını nasıl bulabileceğimizin yöntemleri
d) Yeni bir girişimin bölgenizde tutma olasılığının hesaplanması esnasında nelere dikkat edilmesi gerektiği
Gibi tüm analiz ve araştırma kaynaklarımızı bu başlık altında birleştirelim.
Pro Tapis Adana Halı Yıkama Servisi

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye326 yazı
Anladığım kadarı ile fizibiliteden bahsetmişsiniz. Umarım düzgün düşünceler gelir.
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye77 yazı
Herkesin herişi yapabildiği bir ülkede yaşıyoruz.Ve insanlar genelde başkasında gördüğü işi yapmak istiyor.Yapıyorda..Baktığınızda aynı sektörde faal olan bir sürü yanyana veya aynı bölgede işletmeler görürsünüz.Bir müddet sonra bir çoğu kapanıp yok oluyor.Ve binlerce liralık yok olup giden milli servet.Halbuki mevcut işletmenin aynısını yanına açmaktansa orada oluşacak müşteri potansiyelinden farklı alanda nasıl faydalanılır düşüncesiyle hareket edilse her iki işletmede kazanır.
Anladığım kadarıyla insanlar kendi bildikleri işlerin zorluklarını bildikleri için başkasının işi zahmetsiz veya kolay geliyor.
İnanmak başarmanın yarısıdır..!

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Emekli
Üye518 yazı

Sn. adige46'ya kesinlikle katılıyorum. Komşunun tavuğu kaz görünüyor bizim insanımıza.
Ben bir çok noktada bir çok insana bir çok olanak tanımaya çalışıyorum.
Ancak ne yazık ki toplumda 3 koyup 300 alabilecek iş arayışı, yorulmadan, emek harcamadan para kazanmak, ufacık bir işletme bile açsa kendi bir iş
yapmayıp eleman alıp hemen patronculuk oynama çabası o kadar can sıkıcı oluyor ki, iş yapma şevkinizi bile kaçırıyor.
Ama yine de umut verici bir konu açmış sn. ProTapis.
Bu vesile ile, bir şeyler üretebilen, işini hakkıyla yapan kişiler için iç ve dış piyasada belli oranlarda pazar yaratma çalışması konusunda her türlü destek
ve işbirliğine açık olduğumuzu belirtmek isterim.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye22 yazı
Almanyada yasayan biri olarak yurt disina ürün ihrac etmek isteyen herkesin tteklifine acigim..slmlar

Yerleşim ALMANYA / MünihMeslek Bankacylyk-Finans
Üye518 yazı
Sn. Arman38 Bizden ürün alarak yurtdışında dropshipping olarak online veya sıcak satış ile ürün satan kişiler var ilgilenirseniz bize ulaşabilirsiniz.
Tablo Uzmanından Alınır!

Yeni Üye22 yazı
Sn Tablom merhaba bu konu hakkinda görüsebiliriz.mail adresim rherciyesmht@gmail.com.

görüsmek üzere..

Yerleşim ALMANYA / MünihMeslek Bankacylyk-Finans
Üye229 yazı
taze çilek ihraç edebilirmiyiz?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar ,bende almanyadayim ve Türkiye den ithalat ve ihracat yapmak istiyorum.
Bu hususta ki bilgilerinizi paylaşirsanız memnun olurum.malesef fazla tecrübem yok ,
Ihalat ve ihracat dış ticaret diplomam olsada...
Yukardaki arkaşa katilıyorum güçlerin birleşmesini cok olumlu görüyorum,ancak bu
hususta yetirince güven duygusuna sahip değiliz.
M.Y.

Yerleşim Türkiye / Aydyn
Üye518 yazı
Sn. Arman38 mail atildi sirket maili oldugu icin istenmeyen posta klasorunuzu de kontrol ediniz.

Sn. Yilmaz09; Guven duygusu dedigimiz sey aslinda ticarette zaten olmasi gerekmeyen bir konu, yani bir urunu ucretini oder alirsin,
satici da ucretini alir, urunu verir.
Bu ticarettir ancak ulkemizde vadeli satis, anlamsiz sekilde acik hesap calisma. Dunya uzerinde boyle calisma sartlari olan kac yer gosterebilirsiniz?
Benim bizzat yasadigim canli ornekler var ki, anlatilmaz yasanir :)
Ticarette dunya standartlarini yakalayamadigi surece insanlarimiz bu sorunlar olacak.
Gelelim ortakliklar ile ilgili guvensizliklerimize, sirketlerimizi (bu sahis firmasi da olsa, ltd veya AS de olsa ayni olmali) sirket gibi yonetmiyoruz.
Patronculuk oynuyor ve seviyor patronculuk oynamayi bizim insanimiz bu yuzden sorunlar var. Isletmenin tek sahibi de olsan kazanılan para senin paran
değildir, işletmenin parasıdır, bu işletmeden sen emeğin karşılığı belli bir ücret ve hissen karşılığında da kar payı alabilirsin sadece.
Bir işletme çalışanları ile birlikte bir çok insanın para kazandığı bir mecradır. Ama bu mantığı anlamamakta direniyoruz toplum olarak.
Bunu anlamadığımız sürece Şener Şen'in unutulmaz karakterlerinden Züğürt Ağa'daki "Sataram Köyü Haaaaa" repliğinde bize anlattığı anlamdaki gibi
şirket yönetmeye devam edersek gelinen nokta bu olacaktır. Bu sebeple öncelikle İŞ ORTAKLIĞI (Resmi şirket ortaklığı değil) ile başlamakta
fayda var zaten arada çürük elmalar, çakallar, hayalperest yeteneksizler, proje avcıları elenip gider kısa sürede.

Ama ne yazık ki çoğu kişi iş yapmaktan çok hayal peşinde koşmaya, devam ediyor. Şu işbirliği çağrısı ile ilgili yukarıdaki duyuruyu tekrarlıyorum.
Halen o kadar iş yapmaya çalışan insan içinden bir tane fikir, öneri, ürün v.s. çıkmadı, bu kez madde madde tekrar edeyim;
1) Özellikle dekoratif ürünler başta olmak üzere, küçük çaplı sehpa, masa v.s. üreten ve satış kanalı bulamayan kişiler için kullandırabileceğimiz satış
mecraları mevcut.
2) Dropshipping tarzında yurtdışında satış bayilerimizden olabilirsiniz. (Dropshipping ürünlerimizin satışını yapan bir çok kişi var ve iyi kar marjları var)
3) Pazarlama, üretim v.s. gibi alanlarda iş yapabilecek, iş birliği yapabilecek kişilerinb her türlü fikrine ve projesine de açığız.
4) İstanbul Avcılar bölgesine yakın, üretici olup, atölyesi, satış mecrası v.s. olmayan kişilere hem pazar hem de atölye alanı olarak destek olabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!

Yeni Üye37 yazı
Hepiniz gelin bana ortak olun #9786; Birlikte tir alip dunyanin en buyuklerine kafa tutalim, komik ama gercek suan tesla firmasinindan maseratiye lamborghiniden ferrariye hepsi ile calisiyorum islerimde cok iyi, yalniz cok daha iyi olmasi icin sizin desteklerinize yada tanidiklarinizin desteklerine ihtiyacim var @tolgakisa instagramda bir inceleyin ve bana ulasin ,
Diger konulara gelince turkiyeden amerikaya tekstil ihracatida yapiyordum biraktim bu konulardada tecrubem cok sorulariniz olursa ortak bir is kurmak isterseniz ben burdayim her zaman #128077;
hayal etmek basarmanin yarisi... mi ?

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ticaret
Üye229 yazı
sayın tolgakisa, lüx araç taşıma hakkında bir konu açabilir misiniz orada sizlerden faydalansak. Merak ettiklerimizi paylaşsak iyi olur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er