Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Atık Yağ Nereden Bulabilirim Yardım ?

BaşlatantekinbaciTarih17/11/2017 23:57:55Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Atık yağlardan biyodizel üreticem hangi lokantaya sorduysam bizden belediye topluyor diyor bu atık yağa nereden ulaşabilirim veya nereden bulabilirim yardım lütfen olanda bende az diyip vermiyor atık yağını ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye46 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tekinbaci
Atık yağlardan biyodizel üreticem hangi lokantaya sorduysam bizden belediye topluyor diyor bu atık yağa nereden ulaşabilirim veya nereden bulabilirim yardım lütfen olanda bende az diyip vermiyor atık yağını ?

Bu gida atigi deilde endustri atigi hakkinda yardimci olabilirdim gida atigindan pek bilgim yok

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
Sn50 -sn150 endüstriyel,rafineri ve gıda atık yağı hakkında yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Denizci
Yeni Üye23 yazı

ben Bulgaristandan yaziyorum bana bir fiyat birde nekadar lazimli soyleyin
Orhan

Yerleşim Bulgaristan / RazgradMeslek Yöneticilik
Yeni Üye44 yazı
Sürekli lazım endüstriel motoru bozar bitkisel lazım iyice yıkandıgı zaman motora zarar vermiyor denedik bulgaristandan nasıl alıcaz gümrükten sokarlar mı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
bakin benim burdaki yasadigim ulkede cok fazla gerekli oluyor asfalt yapimi icin ve devlet satin aliyor yada bi sekilde devlete bagli calisan firmalara gerekli oluyor ama benim burda minimum 10 ton gerekli bunu saglayacak biri var mi? tabii tum kargo ve diger islemleri de halledebilecek?

Yerleşim Meksika / DfMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
daha önce gliserin üretimi yapıyordum Tanınmış fastfood firmalarıyla anlaşabilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Foto?rafçy