Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İş Fikirleri

BaşlatanemrahbckszTarih10/11/2017 11:06:25Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
mrb arkadaşlar;

alanya/antalya'da ikamet ediyorum. bahçeli müstakil evim var. bir firmada bilgi işlem olarak çalışıyorum. evimin yanında şu an da salma tavukçuluk yapıyorum fakat yumurta satışı konusunda biraz sorunum var. bu yüzden bu işi bırakmayı düşünüyorum. devletin alım garantisi olduğu için ipek böceği yetiştirmeyi düşündüm fakat o da sadece taze dut yaprağı ile beslendiği için sene de bir kez yapılabiliyormuş. çok araştırdım fakat 12 ay beslenebilmesi için yem bulamadım. bu yüzden bundan da vazgeçmek zorunda kaldım. sizden isteğim, başka neler yapabilirim? böyle işlerle uğraşmayı seviyorum. gerekirse bilgiişlemi bile bırakabilirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye229 yazı
merhaba arkadaşım bende alanyadayım, alanyanın artılarıda var eksileride bu konularda. Artıları şunlar, turizm ve nüfusun etkisiyle ürünleri satmak kolay olabiliyor talep var yani,nüfus kışın 250 bin yaz aylarında milyona yaklaşıyor.. Eksileri ise araziler çok pahalı ve eğimli bir yapı var bu yüzden haycancılık,tarım,atölye işleri yapmak için ekonomi güçlü olması gerekiyor. ŞAhsen bulabilsem bende 10 dönüm yer kiralamak istiyorum bazı düşüncelerim var ama yer bulmak çok zor bulunanlarda çok pahalı.. Size şunu önerebilirim istridye mantarı üretmeye çalışın çarşı pazar manav v.s satarsınız ..Araştırın çok zor değil yeriniz varsa 50-60 mt kare ile başlayabilirsin..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye1236 yazı
Orada mantar yetiştiriciliği uygun olabilir. Bir araştırın isterseniz.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk