Lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum
Istanbul umraniyede yeni bir mağaza açtık 2 arkadaş ortak perde üzerine 400 m2 showroom ve stor zebra imalatı henüz stor ve zebra imalatına başlamadık kısa süre sonra insallah başlayacağız uzun zamandır bu sektörün içerisindeyiz ikimizde. Asıl konuya gelecek olursak malum kış sezonuna girdik ve isler biraz durdu cok şükür simdilik idare ediyoruz bu kısır geçen günleri şöyle bir proje ile canlandirabilirmiyiz
1.Her yıl aidatını ödediğim bir devremülküm temmuz dönemine ait 1+1 aldığım bu devremülk yalovada yalnız bodrum kuşadası ve kütahyada otelleri var kuşadasına 1 kere gittim çokta memnun kaldım
2. Bir reklam çalışması yaptırıyorum Bu yaz tatiliniz bizden olsun istermisiniz gibi
3. 1 daire lik perde siparişi veren müşteriler arasından 1 kişiyi mayıs ayında yapılacak kura sonucu 1 hafta bu devremülklerden birine tatile gönderme fikri doğdu
4. Kura mayıs ayında kendi dükkânmızda showroomda müşterilerimizi davet ederek herkesin huzurunda yapılacak
5. Tatile gidecek aile arkadaş vs. Bütün masrafları bize ait olacak
Enine boyuna uzun uzun düşünüyoruz sonuçta evini yenileyenler evlenenler vs. Perdelerini değiştirecek olanlar böyle bir şansı değerlendirmek isterler mi
Sizinde değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum
Bu arada kullanıcı adım Perfon olacaktı firma ismi yanlış kaydetmişim bilginize