Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Fikirlerinizi Belirtirseniz Sevinirim

BaşlatanPerdonTarih01/11/2017 21:15:08Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar

Lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum

Istanbul umraniyede yeni bir mağaza açtık 2 arkadaş ortak perde üzerine 400 m2 showroom ve stor zebra imalatı henüz stor ve zebra imalatına başlamadık kısa süre sonra insallah başlayacağız uzun zamandır bu sektörün içerisindeyiz ikimizde. Asıl konuya gelecek olursak malum kış sezonuna girdik ve isler biraz durdu cok şükür simdilik idare ediyoruz bu kısır geçen günleri şöyle bir proje ile canlandirabilirmiyiz

1.Her yıl aidatını ödediğim bir devremülküm temmuz dönemine ait 1+1 aldığım bu devremülk yalovada yalnız bodrum kuşadası ve kütahyada otelleri var kuşadasına 1 kere gittim çokta memnun kaldım

2. Bir reklam çalışması yaptırıyorum Bu yaz tatiliniz bizden olsun istermisiniz gibi

3. 1 daire lik perde siparişi veren müşteriler arasından 1 kişiyi mayıs ayında yapılacak kura sonucu 1 hafta bu devremülklerden birine tatile gönderme fikri doğdu

4. Kura mayıs ayında kendi dükkânmızda showroomda müşterilerimizi davet ederek herkesin huzurunda yapılacak

5. Tatile gidecek aile arkadaş vs. Bütün masrafları bize ait olacak

Enine boyuna uzun uzun düşünüyoruz sonuçta evini yenileyenler evlenenler vs. Perdelerini değiştirecek olanlar böyle bir şansı değerlendirmek isterler mi

Sizinde değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum

Bu arada kullanıcı adım Perfon olacaktı firma ismi yanlış kaydetmişim bilginize

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye518 yazı
Hoş ve iyi düşünülmüş bir reklam kampanyası planlamışsınız.
Bence mutlaka perde alacak olan kişiler için tercih sebebi olabilir gibi gözüküyor.
Bu tabii teorik olarak böyle, pratikte nasıl bir sonuç vereceği inanın denemeden bilinmez.
Ancak bilinebilen bir şey var bu kampanyaya başlarken çevredeki rakiplerin 1 tık altında fiyatlandırma yapıyor olmanız, kalitenizin yüksek olması
kampanyanın başarısını katla**** arttıracaktır.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye4 yazı
Teşekkürler yorumunuz için kalite ve fiyat konusunda kendimize güveniyoruz şuana kadarda bildiğim kadarı ile bu sektörde böyle bir kampanya yapılmamış olması tekrar teşekkür ederim

Yeni Üye28 yazı

normalde kendi kendinize çekiliş düzenleyemezsiniz suçtur, izin almanız gerekir bilginiz olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ofis Ticaret
normalde kendi kendinize çekiliş düzenleyemezsiniz suçtur, izin almanız gerekir bilginiz olsun.

Teşekkür ederim bu konuyu düşünmemiştim açıkçası reklamı kampanya adı altında yapsak herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız bilemiyorum o kadar çok presudur varki bunları yapmak zaten uzun zaman alacaktır.
Cezai şartları nelerdir bunlarida araştırıyorum tekrardan teşekkür ederim

Üye567 yazı
Çekilişler için Milli Piyango idaresinden izin alınıyordu eskiden, şu anda aynı mı bilmiyorum.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkantekin
Çekilişler için Milli Piyango idaresinden izin alınıyordu eskiden, şu anda aynı mı bilmiyorum.

Evet erkan bey sabahtan beri o konu ile ilgili araştırma yapıyorum bakıyorum okuyorum bir yandanda şunu düşünüyorum sosyal medya üzerinden yapılan yüzlerce çekiliş hediye vs gibi kampanyalar yapıyor bende yaptım yapmadım değil şimdiye kadar acaba milli piyango idaresi bu sosyal medyadan yapılan bu tarz durumların hangisini inceledi demeden de kendimi alamiyorum sonuçta ev araba öyle çok büyük bir hediye değil verdiğimiz

Teşekkür ediyorum ilginiz için farklı bilgi ve yorumları olan arkadaşlar var ise fikir alışverişine devam etmek istiyorum