Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret Sektöründe Kozmetik Satışı Yapmak İstyrm

BaşlatannaturelciTarih13/11/2008 16:54:50Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar

Çalışan bir bayanım ama çok ilgilendiğim sektör olan kozmetik sektöründen ek gelir elde etmek istiyorum örneğin gittigidiyor da satış yapmak istiyorum ama uygun fiyata toptan ürün alabileceğim bir yer bilmiyorum ankarada yaşıyorum bu konu hakkında bilgisi olan yada yapan biri varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim .

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye34 yazı
bu konuyla ilgilenen yok galiba..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye9 yazı
naturelci hanım. ben e-ticaretle baya alışveriş yaptım. aslında e-ticaret işi çok güzel para getiriyor. Ama nedense internetten mal alırken kozmetik olayında çok sahte olayı olduğu için herkes güvenip alımıyor birşey. Hem gittigidiyor tarzı siteler %10 luk sistemle çalışıyor.sattığınız ürünün %10u kadar bi parayı onlar kendilerine alıyor. kar oranı ne kadar oluyo kozmetikte onu bilemiyorum ama iyi düşünmek lazım yani..

Yerleşim Türkiye / BartynMeslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı

evet haklısın sahte ürünler çok fazla,gg de dediğiniz gibi %10 unu kesiyormuş yurtdışında blog lar çok fazla oralarda satış yapılıyor öle bişey deneyebilirim öncelikle olarak satacağım ürünü en uygun fiyata nerden alabilrim?????????

Üye515 yazı
toptan ürün almak istiyosan orıflıme yada avon olabılır ortalama %30 kar bırakır yada googledan kozmetıkım e gir onlar tedarikci basılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye34 yazı
avon ve oriflamee olmazzz pek çok satıcısı var zaten

Üye158 yazı
Eğer isterseniz ben sizi fiyat listemi göndere bilirim. Dünya markaları ama çok uygun fiyatlar. Karmarjınızda baya yüksek olacak. www.konyakozmetik.azbuz.com adresini ziyaret edebilir. Veya sebahattindamar@hotmail.com msn ya da mail olarak bilgi alabilirsiniz. Şimdiden başarılar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret